- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Én nagyon megkedveltem az Anker Soundcore Motion+ hangszórót, pedig kissé nehezen barátkoztam meg vele, mert a Tribit egyszerűségét szeretem. A hangszín módosítási lehetőségeket nem is használom ki, csak az alaptulajdonságaival üzemeltetetm, de még így is számomra megfelelően, szépen szólal meg.
-
<Adamsky>
nagyúr
Felső polcosnak nem mondanám, csak egy nagyon jól sikerült, jó ár-teljesítményű hangszóró, aminél – szégyen gyalázat, de – azóta se csinált szvsz. senki jobbat.
#16957 Seraph 16
Épp ez a furcsa, hogy volt már mindkettő jóval olcsóbb. Egyébként is, nem az a gyakorlat, hogy kijönnek az új, és szuper hangszórók, amik aztán lenyomják a régiek árát?
Ehhez képest most egy "szipi-szupi" Spatial Audio-s X500-as annyiba kerül mint a Motion+ : ~100 Eur. És olyat se nagyon lehetett eddig tapasztalni, hogy az amazon-on olcsóbb tud lenni bármelyik hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
Motion+
A SC3 kisebb és nincs rajta line-in. Most épp tényleg az amazon-on jobb az ára, de érdemes itt is figyelni ...
Egyébként "vicces", hogy felment mind a Motion+ -nak, mind a Boom-nak az ára, mióta megjelentek az új hangszórók.#16952 jesszjessz
Soundcore Boom. A Wonderboom 3-at nem ismerem, de az inkább egy 360°-os mono hangszóró (nem hiszem, hogy jobb lenne a Boom-nál). Forrás szempontjából amazon (most épp ott olcsóbb, vagy eu.soundcore)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Asztalos klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged