Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Richard!
üzenetére
Sokan le akciózva megveszik aztán raknak rá hasznot és úgy adják el hogy még keresenek is rajta. Vagy csak szimplán nincsenek tisztába a piaci árral értékkel.
Én is néztem JBL Xtreme 2 néha már 35E-be is odja adják de facebook marketplacen páran 70-80E forintot is elérnek egy használt példányért.
Én 2021 körül adtam el az 1 éves Dockin D fine-t amit alig használtam 32E-be. Hibátlan új állapot erre fel itt nem rég láttam egy hirdetést több éves modul még lehet első generációs 42E forint...
(Nagy kérdőjel az akku állapota) 6-7 éves hangszórónál főleg. 
Ehhez kicsit kell hozzá rakni és kijön belőle egy zsírúj Motion Boom Plus.#16868Peaceliker
Egy hangszórónak az adott tulajdonosának kell megfelelni.
Mikor volt nekem egy T6 max alig vártam eladtam, feladtam postán írtam a vevőnek ha milyen tetszik? Írta nagyon szép a hangja?..
Ha az szép milyen a rossz?
Szó szerint gyűlőltem azt a hangszórót.Azért hobbi zenehallgatásra teljesen jó a Soundcore hangszóró is, főleg ha megfizethető.
Nekem is ott a Dockin D Fine Plus nem tőkéletes ez se de kompakt nekem megfelel és elhallgatom én ezt. Mindig jön egy új hangszóró egy jobb üzlet, de én úgy állok hozzá ha egy hangszóró már kiszolgál 5 évet akkor már mondhatjuk megérte a vásárlást.
Motion Boom Plus is azért tud hangos lenni, van egyéni EQ így személyre szabható.
Ilyen bogrács/grill party mellé hangulat zene mellé tőkéletes.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard!
üzenetére
Ezt most nem vágom, bocsi.

Ja, hogy drágán adja? Háát... ugye mihez képest? Lehet nem követi az akciókat, vagy csak a magyarországi - már nem létező - árakból indul ki. Lehet így is el fog menni...
Egyébként gyorsan ránéztem, és az amazon-on is akciós. Magyar címre 161 Eur, osztrákra 151 Eur. Az azért nem gyenge! → 59e FtÍrj rá, hogy adsz érte 40-, vagy 45e Ft-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- XIAOMI Redmi Note 14 Pro 5G 8/256
- POINT S WINTER S 185/65R15 88T téligumi acélfelnivel
- ThinkPad 15,6",core i3 6100u(4x2,3Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,240SSD,Jó akku,nagyon szép állapot
- 12700kf,RTX4060 8gb,32gb ddr5,6T m.2 ssd,stb .Új komplett középkategóriás gamer pc .
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Nagy kérdőjel az akku állapota) 6-7 éves hangszórónál főleg.