- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Richard! #16835 üzenetére
Sokan le akciózva megveszik aztán raknak rá hasznot és úgy adják el hogy még keresenek is rajta. Vagy csak szimplán nincsenek tisztába a piaci árral értékkel.
Én is néztem JBL Xtreme 2 néha már 35E-be is odja adják de facebook marketplacen páran 70-80E forintot is elérnek egy használt példányért.
Én 2021 körül adtam el az 1 éves Dockin D fine-t amit alig használtam 32E-be. Hibátlan új állapot erre fel itt nem rég láttam egy hirdetést több éves modul még lehet első generációs 42E forint...
(Nagy kérdőjel az akku állapota) 6-7 éves hangszórónál főleg.
Ehhez kicsit kell hozzá rakni és kijön belőle egy zsírúj Motion Boom Plus.#16868Peaceliker
Egy hangszórónak az adott tulajdonosának kell megfelelni.
Mikor volt nekem egy T6 max alig vártam eladtam, feladtam postán írtam a vevőnek ha milyen tetszik? Írta nagyon szép a hangja?..Ha az szép milyen a rossz?
Szó szerint gyűlőltem azt a hangszórót.Azért hobbi zenehallgatásra teljesen jó a Soundcore hangszóró is, főleg ha megfizethető.
Nekem is ott a Dockin D Fine Plus nem tőkéletes ez se de kompakt nekem megfelel és elhallgatom én ezt. Mindig jön egy új hangszóró egy jobb üzlet, de én úgy állok hozzá ha egy hangszóró már kiszolgál 5 évet akkor már mondhatjuk megérte a vásárlást.Motion Boom Plus is azért tud hangos lenni, van egyéni EQ így személyre szabható.
Ilyen bogrács/grill party mellé hangulat zene mellé tőkéletes. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Richard! #16835 üzenetére
Ezt most nem vágom, bocsi.
Ja, hogy drágán adja? Háát... ugye mihez képest? Lehet nem követi az akciókat, vagy csak a magyarországi - már nem létező - árakból indul ki. Lehet így is el fog menni...
Egyébként gyorsan ránéztem, és az amazon-on is akciós. Magyar címre 161 Eur, osztrákra 151 Eur. Az azért nem gyenge! → 59e FtÍrj rá, hogy adsz érte 40-, vagy 45e Ft-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest