Hirdetés
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Süti sütés közben, főzés közben szeretne rádiózni ... " - van internet Édesanyádnál? Okostelefonja van-e? Mindezt azért kérdem, mert - hacsak nem a kertben (ahová "nem ér el" a wifi) vagy teszem azt a buszon szeretne rádiózni - akkor el kellene engedni az FM rádiót. Én évek óta nem hallgattam "sima" rádiót, mert tele lett a tö*öm azzal, hogy mindig "forgolódni kell", hogy jó legyen a vétel, ne sisteregjen, stb.
Szóval én netes rádiózás irányába mennék ...
" ... ne legyen doboboz hangja ... " - na, ezért is. Ha ugyanis el tudjátok engedni az FM rádiót, akkor "kinyílik a világ", és nem csak a drága JBL és pár filléres - valószínű doboz hangú - cucc között tudsz választani, hanem szóba jöhet egy Uboom L, egy Motion+, egy Soundcore Boost, stb.
Ha viszont kell az analóg rádió, akkor én itt néznék szét. Itt rögtön látni fogsz pár az előbb linkelt Somogyis rádióhoz kísértetiesen hasonlító rádiót, meg mondjuk ilyet. Viszont, hogy ezek hogyan szólnak valójában ... nos, azt innen tuti nem fogod megtudni, mert itt szerintem ilyesmi senkinek sincs (maradnak az amazon-os review-k ...).
#16282 ribarszki
Örülök, hogy tetszik a Motion+. Ez egyfelől klassz dolog, másfelől szomorú, hogy a Soundcore mind a mai napig nem tudta "kitermelni" az utódját (az X600 nem az, és nem csak a neve miatt ...)#16289 swiftyhu
Vegyél neki egy piros Soundcore 3-at.
"NEM TELEFONOS BLUETOOTH kapcsolatos eszközt szeretnék ... "
Öööö.... hát, akkor ... mondjuk MIFA A10+. Hogy itthon hol lehet ilyet kapni ... ?
Az a baj, hogy ez karácsonyig tuti nem ér ide (hacsak a többszörösét ki nem fizeted az árának). Szintén Mifa, de ez ide tud érni, nem nem olyan "cuki".
Na, még találtam kettőt: link1, link2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi