Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Atish19
üzenetére
" ... pedig nincs okom leváltani a sima Plus-t." – arra szerintem tényleg semmi okod.

Igaz még mindig elég kevés a jó minőségű összehasonlító teszt, de nekem mégis az a benyomásom, hogy a 2-es max. hangosabb (és nagyobb, és nehezebb), mint az előd.
A 1.6× több mély szerintem így értendő, és nem úgy, hogy mélyebb(re megy).
Viszont, ha a méret és a súly nem (nagyon) számít, akkor ott van a Stormbox Blast és W-KING X20. Szubj. vélemény, de megint erősebbre sikerült a marketing, mint maga a termék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest