- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #13293 üzenetére
" ... meghaltak a csipogók ... " - egyszerre, mindkettő? Mondjuk nem elképzelhetetlen, ha az erősítő / hangváltó részen adta meg magát valami.
2 éves hangszóróra teljes visszatérítést ad az amazon? Én most hirtelen azt se látom, hogy ha most vennék, akkor mennyi garancia jár. Vagy te vettél vm. extra warranty-t anno (most úgy látom ez +10.39€ lenne...).
Az amazon-al nekem egy bajom van, hogy nem lehet PayPal-al fizetni, így a visszaküldés problémás (értsd: jó eséllyel pénzbe kerülhet).Szerintem a német Anker ezzel - főleg egy 2 éves hangszóró esetén - nem foglalkozni, de ne legyen igazam! Majd írd meg kérlek, hogy mi lett a sztori vége!
-
válasz
Cyborg #12975 üzenetére
Köszi!
Végül ismerőstől kaptam egy régebbi kis JBL-t 15-ért.
Hordozni beltérbe jó lesz.Viszont akkor rárepülnék egy nagyobbra 80-90 körül.
Főleg kültér, vagy beltérben nagyobb buli.
Külföldi rendelés is mehet, a lényeg, hogy nagyot szóljon a megadott összeg körül. 100 a lélektani határ, amit átlépni mindennel együtt sem szeretnék (nem ft-ra pontosan, de kb. az a "kopp" határ.).Kössz a tippeket előre is!
-
carl18
addikt
válasz
Cyborg #12138 üzenetére
Én nem írtam semmi ireállisat, Direkt írtam 3 cellából áll az akkuja itt a bizonyiték. Ha 9 cellából állna jelentősen megnővekedne a gyártási költség
Hát de nem csak a Dockin hanem mindegyik gyártó összeadja a cellánkénti a kapacítást és a 3,7 voltos kapacítást adja meg.
A JBL Xtreme-ben is 7,4 volt 5000 mah a valós kapacítás.Jelenleg mindegyik gyártó ezt csinálja, 7,4 volt 5000mah=3,7 volt 10,000 mah.
Dockin 11,1 volt =3,7 volt 9000 mah
Bár szerintem meg mindegy, a lényeg gyakorlatban bírja sokáig a hangszóró!Főként marketing célból, mert jobban hangzik és a laikus azt veszi ami nagyobb.
-
mclord
aktív tag
válasz
Cyborg #11411 üzenetére
Anker Soundcore Motion+ 82$ igen kellemes lengyelektől nekem , csak gondolkodtam a plussz annyival több-e mivel nem láttam elsőnek hiányát a Anker Soundcore 2 -nél (34$).
- A battery time nem releváns nekem (12 vs 24H) , mert ha nagyon kell kap áramot,
- Az meg hogy BT 4.2 v 5.0 hát még annyira se hozott lázba.
- aptX nem igazán nézem utána a de én spotyval nyomva nem is biztos van értéke
- A hang karakterisztika meg ahogy láttam igen hasonló
- Tény a 1644.54cm³ vs 442.18cm3 közti differncia nem kevés
- USB- C az szimpi volt , mivel már mindenem azDe tény nem halgattam együtt a kettőt , sőt külön - külön se csak a JBL -t ami nekem elég volt.
-
borbar
tag
válasz
Cyborg #11410 üzenetére
Egyetértek.
Tegnap kettőt együtt is kipróbáltam, nagyon tetszik.
(Nem vagyok nagy szakértő, de kipróbáltam telefonom aptX-én és a tablet AAC-éjén is. Egyértelmű, hogy az aptX nyert. Nem tudom, a többi ligatárs mit tud, tud-e aptX-et, de érdemes utána olvasni, itt a szakértő kollégákat nyaggatni, mert sokat jelenthet hangzásban. Na meg spinningnél egy tiszta, erős hang...)És jövő hétvégén 20ezer körül meg lehet szerezni az Alin. Igaz Kínából jön(ne), de 3-4 hét alatt ideér. Vám nélkül.
-
Mauzes
addikt
válasz
Cyborg #11402 üzenetére
Amúgy tényleg nagy fürdő
, de viccet félretéve nem nagyobb nagyobb hangerőt, inkább egy kicsit még jobb hangot. Persze ne értsetek félre, nem kell hifi egy fürdőbe, de ezt az eszközt néha hurcolgatjuk az emeleten más helyiségekbe is. Ide szerintem egy Soundcore Motion+-t fogok berendelni az akcióban, hangban jobbnak tűnik, mint a Charge 5 és sokkal olcsóbb is.
Viszont a földszinti háttérzenés hangszórónak egyre inkább kezdem elvetni a JBL-eket, tesztekből egyre inkább az jön le, hogy nem igazán ideális erre. Talán bepróbálok egy H/K Go + Play, ami hordozható is, de a basszusa elég soknak tűnik. Ha nem jön be, akkor talán egy Audio Pro-t próbálok meg. Vagy befogom ide az Edifier R2000DB-t, csak a két nagy doboz nem illik oda.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Cyborg #11049 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
Akkuja megadta magát korábban, csak hálózatról szólt. Nehézkes lett volna bele akkut találni, 5000 mahs volt mind. Fele a gyárnak, és kB Noname. Így eladtam, és vettem a Bose-t. Sokkal kisebb mint az Xtreme, viszont nem sokkal halkabb. Mélyben talán jobb is, mint ha mélyebb tartományt tudna. Árban kedvező volt, plusz korábban már ki szerettem volna próbálni. Jbl-t is néztem, de nagyon el szálltak árakban..
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #10865 üzenetére
Nézd meg, hogy ha Win10-en a kis hangszóróra kattintasz, majd kinyitod a playback devices listát nincs-e hangszóróból kettő (mondjuk egy olyan, amit headset-ként fut). Én arra tippelek, hogy lesz, és lesz egy olyan is, ami vm. stereo. Próbáld meg a nem headset-est kiválasztani.
Pl. a Life Q30-at is duplán ismeri fel a Win10. Az egyik a headset mód (akkor rettenetesen ergya lesz a hangja) és a stereo (headphone) "mód".
"Köszi, hogy lebeszéltél a Tribitről" - nincs mit!
Jó cucc a Tribit is, de a Q30 simán megéri a több pénzt. Mind üzemidőben, mind minőségben köröket ver előbbire. -
carl18
addikt
válasz
Cyborg #10775 üzenetére
Hát pont azt várom egyre több és jobb hangszóró legyen ebben a kategóriában!
Vettem piacon egy régi boomoxot 1978-1980-as évekbeli. Panasonic a márkája, kipróbáltam hát 80-100% elég szépen torzít.
Ezek után sokkal jobban tudom értékelni amit a mai Bluetooth hangszórók tudnak, A Dockin hangminőségben fényéveket vár rá a kisebb méret elenére is. Csak régóta izgatta a fantáziám mire képes egy "régi hordozható hangszóró" Úgy látszik a mai hangszórók valóban szó szerint kimaxolták a fizika határait. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #10675 üzenetére
Az XFree Go-t engedd el! Tudom, hogy még én is azt mondtam egész jó, és jó is, de csak ahhoz képest. A Q30-as drágább, de nem annyival jobb, hanem sokkal. Ha kell, akkor tud ez is úgy szólni (túltolt basszus), mint az XFree Go, de akár szinte teljesen semlegesre is be lehet állítani a hangképét. Nagy ötlet volt anno az Anker-től ez a készülék memóriájába menthető eq. A Soundbuds flow-ról nem tudok nyilatkozni. Sose vennék "vezetékes" bluetooth fülest.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #10672 üzenetére
" ... az alis Anker shop olcsóbb lett ... " - jó ideje
" ... megremegett a kezem a life q30-on ... " - nekem van. Csak ajánlani tudom. Hangminőség kategórián feletti, és ugyanúgy testreszabható a hangzás, mint a Motion+ estén. Illetve jobban, mert itt több custom eq is elmenthető, valamint a gyári hangképekhez is hozzá lehet nyúlni (vagyis nem muszáj mind flat eq-val kezdeni a "hangolást")
Ja, igen! A kérdésre a válasz. Én a török shop-ot nem erőltetném. Ahogy írod, nem Eu, valamint nekem olyan nagyon nem is tűnik megbízhatónak.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #10391 üzenetére
Köszi! Azért beteszem ide is azt a screenshot, amit Neked küldtem, hogy lássák a többiek is, hogy szerintem mi lenne a cél (a "tuti").
Tehát minden oszlop felett ott az érték, valamint egy-egy gombbal lehet finoman 1/2-1 dB-s lépésekben léptetni. Az export / import és/vagy több custom EQ már csak hab lenne a tortán. -
®abstract®
őstag
válasz
Cyborg #10272 üzenetére
Hát nyilván én is így vagyok vele hogy amíg amíg jó addig nem szedem szét
A gyári 2200mah akkumulátor kapacitás lehetne több is. Megnéztem a töltő fejet izomból tölti 12 volt két és fél amperrel. csak a gyári töltő jó hozzá#10273✓B1T3✓
Egyébként köszönöm az információkat
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #10025 üzenetére
+1
Az XSound Go-nak ár/teljesítmény viszonyban szerintem sincs párja (picit drágábban ott van még az Earfün Go, és a Tribit MaxSound Plus). Nekem volt XSound Go-m, és van MaxSound Plus-om ...
Ami még szerintem jó vétel, az az Anker Soundcore 2 (Ali-n, lengyel raktárból, 36$). Bár a mélye kicsit kevesebb, mint az XSound Go-nak, de így is egy kiegyensúlyozott, szép hangzású hangszóró. Ja, hogy tovább bonyolítsam a dolgot, mind az XSound Go-ból, mind pedig a Soundcore 2-ből van upgraded (BT 5.0, párba köthetőség, Type-C) verzió.... én Tronsmart-ot nem vennék. Elég csak Oluv-nak belehallgatni mondjuk ebbe a tesztjébe.
(#10023) Zοltta
Ó, ez a csávó az AnonimInc. csatornán (nem tudom, mi a rendes neve) tuti botfülű. Arról pedig szerintem ne is nyissunk vitát, hogy attól nem lesz egy hangszóróban több a "basszus", hogy rázza az asztalt (és így rezonál minden, mint a nyavalyatörés) -
<Adamsky>
nagyúr
Nekem egy XFree Go van. Én a BT 5, a forgatható (nem csak behajtható) fejpánt és az AAC kodek támogatás miatt választottam ezt. Picit "basszus nehéz", de nem vészes.
Az Anker-nek vannak még hasonló fülesei. Esetleg még Edifier (ja, olyanom is van, de az meg szerintem egy kicsit vérszegény). Az XFree Go-ba még az is tetszik, hogy egész jó minőségű a beszéd mikrofonja (lehet valami a marketing szöveg - Crystal Clear Calls (Latest CVC 8.0) - mögött), valamint az, hogy egyszerre két eszközhöz is tudok vele csatlakozni. Nálam így nap közben a PC-n és a telefonon lóg egyszerre (zenehallgatás, konf. call, sima telefon → nem gond) -
<Adamsky>
nagyúr
Ekkor 19% volt az Áfa (tudom, ha utána számolsz, akkor 20 jön ki, de 1% most ki akad fenn?
), 2020 júliusában - átmenetileg (!) - 16%-ra mérséklődött (ill. 19%, idézem: " ... from 1 July to 31 December 2020, VAT is reduced from 19% to 16% ... " - forrás). Szóval érzésre ezért is lehet minden még drágább, mert a 16%-os Áfa-t tartalmazó német br. árból lesz a végén 27%-os Áfa-val súlyosbított magyar bruttó ár. De, csak bizonyos eladók esetén ...
Mondjuk megnézném, hogy az Anker pl. befizeti-e a magyar államnak a 27% Áfa-t, amit beszed tőlünk ... vagy befizet 16% a németeknek, aztán 11%-ot zsebretesz. -
<Adamsky>
nagyúr
Nekem még nem volt "de"-s vásárlásom. Eddig a "co.uk"-t használtam. Most kísérletképpen betettem a kosárba egy
Tribit MaxSound Plus-t
... és egy Soundcore Motion+ hangszórót
A Tribit 20% Áfa-val számol (úgy tudom ennyi az angoloknál), míg az Anker-nél 27%-al kalkulálnak.
A slusszpoén: ugyanez a Tribit hangszóró az amazon.de-n már csak 16%-os Áfa-t tartalmaz.ui: Bocsi a sok off-ért, de ha már szóba került, akkor elmagyarázhatná valaki, hogy hogyan is van ez.
-
Greg204538
tag
@ B1T3 és @Cyborg:
Tribit és Doss képben van tavaly óta, szimpatikusak is. Ha lehet itthoni beszerzést preferálnám, ha netán elállásra kerülne a sor (esetleg nem barátkoznak meg a kezeléssel) egyszerűen visszavihessem.
Arra számítottam kijött már újabb modell is.
Itthonról, ha nem lesz jobb a Tronsmart T6 plus a nyerő eddig, remélem eléggé visszavehető a basszus a 3 állású kapcsolóval. Illetve elődje a Soundcup még jobban tetszik. -
-
-
Ha fájlt másolsz. Ha pedig zenét hallgatsz rajta, akkor elsődlegesen a kódolási licensz határozza meg a végleges minőséget. Még ha az lenne az igény hogy Apt-X vagy LDAC legyen rajta akkor oké, na de hogy BT5.0? Arra mi a garancia hogy nem SBC lesz rajta a transzkódolás?
Kb. legyen a jármű két üléses, 5000 ccm3 felett. Most akkor jó az IFA vagy Corvette Big Bird kell.
-
mcs
veterán
Ahogy ezt megláttam a Sony amerikai weboldalán, már akkor eldöntöttem, hogy megveszem, amikor beérkezik hozzánk.
Extra Bass módban egyértelműen betyárabbul szól, mint az XB30. A közép és főként a magas tartomány is tisztább lett. Egyedül az energiatakarékos Stamina mód veszi vissza pofátlanul, sőt, szerintem még le is vágja a basszus java részét. A partyfény igencsak intenzív lett, szinte kiégeti a retinát közelről nézve. A 3 amperes USB-C töltőcsatlakozó megléte is nagy előny, mert így a Samsung A50esem 15 wattos töltője is gyorsan ellátja naftával.
Majd írok róla további szösszeneteket, de addig is köszönöm a jókívánságokat! -
<Adamsky>
nagyúr
Nem akarom védeni a Sony-t, de szerintem van sokkal rosszabb.
... még 1 perc guglizás után itt a kézikönyve, amiből kiderül, hogy:
min. 2 x 15W-ról (RMS) beszélünk. De, ahogy djfantom picivel korábban meg is jegyezte, ezeknek a Watt számoknak túl sok jelentősége nincs. Érdemesebb megnézni egy-két YT-s review-t ... -
carl18
addikt
Köszönöm a megtekekintést, Igen valóban ilyen hatalmas a különbség. Nem rossz a Charge 2+, de az Earfun hangja sokkal élvezhetőbb és kellemesebb. Én utálom a youtube mai "Divat szerzői jogmentes fingos zenéket" amit a mai fiatalok hallgatnak.
Inkább a nekem tetsző zenékkel teszteltem, Volt Benne persze Brooklin Bounce is, úgy gondoltam jó zenékkel lehet jót tesztelni.
Telefonom Gyári mikrofona volt " Budget" videó.
60-70 cm távolságra voltak a telefonok a telefontol és egy 65/75%-os hangerőn ment a teszt ahol még mind kettő remekül szólt.
Bár az Earfun jóval hangosabb teljes hangerőn mint a Charge 2+
Rég vágtam videót igy ez is benne volt pár órába mire elkészült.
De komolyan mióta meg van az Earfun azóta a teszten kivül nem is használtam a JBL-t, töredék áron kisebb méretből jobban szól.
Szóval szerintem megérte, élőben sokkal jobban átjön az Earfun győzelme. Mikor a legelsőnek kezembe vettem, és elinditottam a Micheal Jackson Billie Jean Számot, már akkor tudom jó cuccot vásároltam. 30% hangerőn ahogy remeget a kezembe, elmosolyodtam ez a kis hangszóró hogy képes erre.
Persze ez se tökéletes teljes hangerőn elvesznek a mélyek, de 75-80% hangerőig nagyon jól szól.
Top 10 (Mai ingyenes okádék)
Komolyan én hányok ezektől, Mindig rosszul vagyok ha egy videóban meghallom ezeket és társaikat.
A Zene Stylusom széles tartományba terjed, bármit meghallgatok ami jó beleértve K-Pop, Rock, Hardstyle. De ezeket a mai Trash"Ingyenes" Dubstep okádék zenéket sose fogja lenyelni a gyomrom.A Táncot 10 éve csinálom, ezért is kellet a Dockin D Fine. Ha véletlen videót veszek fel vagy táncolok, akkor kellő hangerővel képes a háttérben zenélni. Hát Egy pár hónap kell ameddig belejön az ember, attól függ milyen tehetséggel születik valaki, + mennyi kitartás van benne. Bár mivel nézettséget én se igazán generálok már vele, ezért már nem igazán csinálom.
Sajnos ezzel van gond a youtubon, nem mindig azt kapja a nézző tábort aki rengeteg munkát fektet bele. Oluvnak is minden felszerelése meg van, szakértelme,tudása, és a minőség. -
carl18
addikt
Na ez az hogy egy fiatal feltölt egy videót egy hulladékról és bumm 55E nézettség. FAKE JBL XTREME 2.0 MEGÉRI?!
Sajnos a youtube nézettség már rég nem a szakértelmen és tudáson alapul. Én arra gondoltam az amazon lehet azért vette el oluvtól a jutatásait mert nem tetszett nekik ahogy irányitja a vásárlókat.
Erről jutt valami még eszembe, a Kedvenc Táncos Bandám "Melbourne Rockers " 2007-2011 között nagyon népszerüek voltak és hatalmas divat volt akkoriban az eredeti Melbourne Shuffle.
Ők a világ legjobb shuffler bandája, manapság még is a csámpás "Picsa" mutogató lányok több nézettséget érnek el.
Ez egy hasonló sztory mint oluvnak, Hiába a szakértelem ha nincs értékelve. Példaképeim a régi időkből
Pae világszinten ismert táncos
A Régi youtube még kidobta a keresőre rögtön a Wedancehard táncosok videót, szerintem az a probléma a youtube algoritmusa is nagyon megváltozott. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... kevés nézettséget produkálnak a videói ... "
Sajna a többségnek ez túl száraz. Sokan nem érti, és talán nem is nagyon akarják megérteni, hogy mit mond. A plebsznek az a fontos, hogy dübörögjön a basszus, rezegjen a membrán, és "táncoljon" a hangszóró. Pl. vegyünk két - 3 évvel ezelőtti - videót:
Harman Kardon go+play - CRAZY DEEP BOOSTED MASSIVE ... : 312e megtekintés
DOCKIN D Fine - JBL Xtreme killer from Germany : 93e megtekintés
Harman Kardon go+play vs Vifa Oslo - outdoor : 30e megtekintés
Ennyi!" ... év elején elvesztette az Amazonos pénzét hirtelen ... "
Ez, hogy is történt? Láttam, hogy van egy ilyen (2019-es) videója is, de még nem volt időm megnézni. Ebben az újban csak említést tesz róla." ... elveszítette a fő állását is a vírus miatt .... "
Szerintem ez tette be neki igazán. Vagy ahogy szokás mondani: tette ki az i-re a pontot. -
Cyborg
őstag
Már nem tudom szerkeszteni, de rájöttem
Az amazon.de-en 100Euro, és nincs kupon,
az amazon.co.uk-on 90 Font, és ott van 20Fontos kupon(voucher)...de a amazon.de-n is rendszeresen akciózzák
A Dockinok azért elég stabilan tartják az árukat, nem igen találkoztam még olyan akcióval, hogy örömkönnyekben úszva raboljak rá. Annyit nem fog esni az áruk, hogy megérje várni.
A 200 kontra 100 euro megg hát elég véleményes, ugyanannyiért 2db sima + biztosan jobban szól, mint 1 db +2. Akkor már vegyél Partybox 100-at -
tlala
addikt
Igen, paraszti logikával én is ide jutottam, súly, teljesítmény, stb. - teljesen jogos.
De a hangerő egy dolog, ezt is tudjuk.
Izgalmas az összehasonlítás ötlete, köszi!
Amúgy rájöttem, hogy nekem sem annyira sürgős, lehet, hogy ki kéne húznom ezt a nyarat a meglévő Blitzwolf-fal, aztán jövőre megvenni a Dockin D Fine+ 2-t (bt 5.0, stb.) - idei árakon.kmarci25 - köszi neked is, jó tudni, hogy is működik ez a kupon.
-
-
moma
őstag
Láttam itt hszt, hogy valaki szétszedte összerakta és nem olyan volt a hangja és lehet nem jól ragasztotta, lehet valami szivacsot kéne rakni a hangfal mögé mert sérült. Meg persze meg is kell rendelni alkatrész, meg ha kell még segédanyag, szóval az az érzésem jó pár óra lenne a projekt. Mondjuk a konkrét esetben az is visszatart, hogy az usb csati is kontaktos már kicsit és azt meg pláne szar cserélni, de ez persze külön ügy.
-
-
ALI_G
veterán
Nem márkahűség miatt döntöttem mellette. Szerintem jól össze vannak rakva és bármi elromolhat. 6 éve vettem a charge-ot, viszont nem hasznaltam agyon, szóval bánt a dolog. (Azóta csak egy laptopot kellett szervizelni ami nem legalja minőség.)
Amazonon egyedül ez van ami kompatibilis.
Itthon is kapni 8-10e körül. Tudtok ajánlani akku 'márkát'? -
kristoph08
csendes tag
Nem a legfőbb szempont, az esetek 80%-ban nem vinném sehova, a maradékban pedig megoldanám bármelyiket, viszont az Onyx-ról a hordozhatóság miatt kezdek letenni, plusz nem is tetszik túlzottan.
Ár szempontból belefér bármelyik, de szerintem az Anker teljesítené az elvárásokat.
-
B1T3
Topikgazda
Szabadtéri hangszórónak el tudnám képzelni, mivel vízálló és elég hangos is (van amúgy egy Flip 3-am is, de annak elég könnyen elvész a hangja nagyobb térben, és még kisebben is van kivetnivalóm rá). Az üzemidő is ígéretesnek tűnik az Ankernél, de még az is felmerült bennem, hogy egy IKEA Eneby 20 + 2 aksi ilyen szempontból jobban bírná (csak az megint beltéri cucc).
-
carl18
addikt
Jó volt olvasni a beszámolód személyes tapasztalat alapján!
Pedig a Sony SRS XB32/Charge 4 szint, annak az ellenfele.
Nem gondoltam ilyen jó cucc a Tribit Maxsound plus
Még a végén én is elgondolkozok a beszerzésén, csak ellen kell állni nehezen a kéztetésnekMajd úgy is akarok egy fél kilós hangszórót, ami hordozható kompaktabb méretben. Earfun Go-ra gondoltam, de lehet kicsit hozzá rakok és valami más lesz
Kéne a Dockin mellé valami kisebb, a Charge 2+ meg meguntam XD
Aliexpressről még nem jött meg a feszültség konvertáló, meg a bekapcsoló gomb igy a Diy Project egyenlőre csuszik. -
Cyborg
őstag
Na, tegnapelőtt megjött kollégának a Sony xb32.
Összenéztem gyorsan a Tribit Maxsound Plussal.
HÁT, nem voltam lenyűgözve, és akkor finoman fogalmaztam. Gondoltam a majd 1kg, kontra 600g meghozza a különbséget, erre se nem jobb, se nem hangosabb. Sehol nincs feltüntetve, hogy hány Wattos a Sony valójában, nem tudtuk kideríteni a netről se. Eléggé muddy, vagy hogy mondjam, se közép, se magas nincs. A Tribit sokkal szebben, tisztábban szól, és ami a legdurvább, hogy ugyanolyan hangos, mint a Sony. Mély több van a Sonyban, az igaz, de nem annyival, hogy említésre legyen méltó. Az equalizer 3 sávos csak, mély, közép, magas, és ennyi, próbáltam belőle több magasat kicsikarni, ami sikerült is valamennyire, de á végeredmény még így is csalódás volt kicsit.Mondanom sem kell, hogy azok után, hogy a Tribitem ennyire partiban van a sonyval, mit vártam a Sondcore motion+-tól. HÁT nem sokat, már előre bántam, hogy megvettem:-)
Aztán megjött ma hirtelen beállított a futár az Ankerral.
Már alap beállításon is tisztán szólt, jó mély, szép magasak, aztán finom hangolva még szebb lett a hangja. Max hangerőn se torzít, szépen visszaveszi a mélyből, és sokkal nagyobb hangerőig tudja tartani a mélyet, mint a Sony. Hangerő terén pedig szanaszét veri a sonyt, és persze a Tribitet.
Egy ennyivel nagyobb hangszórótól ezt vártam, hogy kábé ennyivel fog szebben, és hangosabban szólni.Szegény kolléga 32.000ért rendelte, tegnap meg az Alzán le vitték 26.000re az árát.
Összességében Nekem nem volt nagy csalódás a sony, de miután megjött az Anker, az lett. Az Anker nagyon szuper vásár volt, nagyon boldog vagyok, alázza mindkettőt rendesen,
és a Tribitre is büszke vagyok, mit kiad abból a pici testből.Bocs, hogy mélyről indítottam, és, hogy ilyen hosszú lett, csak közölni akartam a tapasztalataimat.
-
-
kmarci25
veterán
Ha rákeresel, hogy Sony, az utolsó oldalon találsz véleményt...
Főleg ezt.
-
-
-
Acélfarkas
őstag
Üdv. Ha megjött, töltsd le hozzá az alkalmazást, és kezdjél 1 frimware frissítéssel, aztán állítsd be a neked legjobban tetsző EQ -t. Alapesetben kissé tompa a gyári hangzása. Másik dolog, ami nálam volt, hogy esetleg minimumra vett hangerővel jön meg a cucc
. Szóval ne csodálkozz, ha esetleg nem hallasz elsőre semmit.
-
csudri
őstag
Nekem pedig 10 perce hozta meg a UPS a W-Kinget. Az első reakcióm az volt, amikor kivettem az amazonos dobozból, hogy "aztarohadt, mekkora egy dög", de szerencsére sok votl a hungarocell, így csak simán brutális.
Csak a kislányom gyerekzenéjével teszteltem egy számot, hogy na milyen, elég szép, de a preset EQ-ból nem mindegy melyikkel tolom, mert az egyik nagyon tompa.
Majd írok rendes feedbacket, ha lesz vele több tapasztalat, kösz az ajánlást carl18-nak! -
<Adamsky>
nagyúr
Én valami más csatornát nézhetek ...
... nálam ez a műsor. -
-
kmarci25
veterán
76ért rendeltem március 13-án, utána volt olcsóbb is pár euróval. Itt utána tudsz nézni, csak mmost nem működik épp az oldal...
-
jocoka75
tag
Eről mi a véleményed https://imagazin.hu/beoplay-a1-teszt/
és ne az árát nézd nem vagyok a pénzem ellensége ,de eldöntöttem max 70 ezret szánok az egészre . ezzel nem azt akarom mondani ,hogy ami ez alatt van az mindegyik szar ,amit ajánlottál az is tetszik lehet ,hogy meglepem vele az asszonyt mindig nyaggat neki is kéne ,mert ami most van az katasztrófa pl DOCKIN D FINE is tetszetős darab biztosan szépen szól .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rainbow Six: Siege
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- MSI Sword 15 A12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest