- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
poncso86 #11093 üzenetére
Szia,
a start menüben a maxxaudio pro alkalmazásban lehet állítgatni valamit, de én se ástam bele magamat nagyon. Összekötöttem vezetékesen, oszt jóvan, amúgy se tudnék nagyon kísérletezni, mert nem vagyok rendszergazda a gépen. Annyira lusta voltam, nem is érdekelt, meg el is felejtettem, pl ki se próbáltam a Life Q30-cal, vagy egy másik bt speakerrel.
...amúgy tetszik a gép, robosztus kis cucc, de az előző HP Elitebook 840G3-nak se volt semmi baja. Az egy kicsit vékonyabb, kecsesebb volt. Inkább az árát adták volna ide ennek, és maradt volna a HP
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest