- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Arra azért figyelj oda, hogy a piros vezetékek melyik oldalra vannak bekötve. Úgy látom kétféle létezik. Ez (és itt is felhívják a figyelmet arra, hogy kétféle létezik) gyakorlatilag ua. amit link-eltél, csak Kínából, ez pedig a "fordított" bekötésű.
De, ha bátor vagy és/vagy kísérletező kedvű, akkor bevállalsz egy ilyen 12000 mAh-s verziót. -
-
Cyborg
őstag
Nem ástam bele magam nagyon, de amit linkeltel, az 3,7V, 6000mAh, 2db sima 18650, vagy 21700 li-ion cellákból összerakható elvileg töredék áron. Szedd szét, aztán meglátjuk.
Li-ion, ha kell, van itthonról gyorsan ipari megbízható eladótól a jófogáson, vagy Aliról Liitokala például , olcsó, de prémium cellák, asszem Panasonic. Csatit meg átdobod a régiről. Csókolom.Szerk.
...közben már kaptál egy kb. ugyanolyan választ -
Williamgrant
nagyúr
A rengeteg disassembly videó azért van mert rengeteget adtak el belőle és népszerű modell. Ráadásul az összes jbl feliratos valaha eladott cuccnak kb a 2/3-a hamisítvány.
A helyedben szétszedném és utána néznék hozzá akksit, a benne lévő paraméterek alapján, akár cellánként, akár teljesítmény és töltő áramhoz illő, de más méretűt. A márka irreleváns.
Majdnem felajánlottam hogy küldd el és szétkapom, de aztán nagy levegőt vettem és megvártam míg elmúlik a más cuccával való küzdés ingere.
-
Williamgrant
nagyúr
Persze hogy jó tipp, sokan elfelejtik - vagy sosem tudták
- hogy a WiFi és a BT például zavarják egymást, és egyéb jammelés is mindennapos BT vonalon.
Ha őszinte akarok lenni, nem használok már itthon BT-t, csak ha Tidallal hallgatók zenét. A WiFi hálózatot egyszer kell jól beállítani és ha nem panelban laksz, talán nem kell állandóan variálni vele. BT vonalon még kaotikusabb a helyzet, mérni is sokkal bonyolultabb és egyes routerel 150mW-on tolják a több csatornás adatot, nem csoda hogy packet loss van minden sávon. -
carl18
addikt
Jézusom? 30-40K a szervizelés? A Charge 2+ mikor kifutott 20E forintba árulta a telekom is. Igen szerintem is a JBL nagy hátránya hogy megszünik a termék támogatás, aztán meg nem igazán lehet javitani.
Még egyik PH forumtársnak volt egy JBL Xtreme, a hangszóró tönkre ment jó pénzért javitották neki. Az alaplap is tönkrement, utána hagyta a fenyébe mert a javitás már majdnem annyi lett volna mint ha venne egy új hangszórót. Szóval hivhatnánk pénztemetőnek is.
Nekem is Charge 2+ van, és remek hangszóró. -
B1T3
addikt
Azért szomorú, hogy garanciaidő után úgy van szervizelési lehetőség, hogy gyakorlatilag nincs is (épeszű emberek számára). Ügyes taktika, bár az ilyenek számomra annyira visszatetszőek, hogy ahelyett, hogy az adott sorozat új modelljét vásárolnám meg, előbb más márkák felé tekintenék ki.
-
Williamgrant
nagyúr
A recsegés elektronikai hiba lehet, lehet akár töltő elektronika oldaláról, de pl BT modul is döglődhet, vagy teljesen más probléma. Ugye egy 200 Ft-os kondenzátortól sokezer forintos komplett elektronikai cseréig (ha pl. IC döglődik). Ezt csak szakért bevizsgálás tudja megmondani.
Ha megfigyeled a lejátszás során, akadozik vagy szaggat a hang? Előbbi ugye azt jelenti hogy pl. egy pörgős rapet indítasz, és vannak benne mikroszünetek de minden infó átmegy, utóbbi pedig hogy a szünetek során az oda tartozó adat is elveszik. A hangerő állítás mindegy?
Gondolom próbáltad más helyszínen és másik lejátszó eszközzel is már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest