- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Maxxa01 #10871 üzenetére
Hááááát.
Saját tapasztalat, én próbáltam a Motion+-t egy viszonylag csendes suvban, hát nem voltam elájulva tőle, otthon imádom hallgatni, mindenre elég, de egy autóban...
Oda vmi nagyon bika cucc kellene, az meg nem olcsó.
Nagy a menetzaj, plusz Sok a kárpit, ergo nincs reflexió, nem tud sehonnan visszaverődni a hang.
Puha felületre rakva ráadásul még a passzív membrán rezonációit is elnyeli az ülés, szőnyeg.Nem hiába vannak az ajtóba csavarozva, ahol az ajtó (is) adja az akusztikát.
Persze ez csak az én véleményem, lehet más mást fog mondani, de nekem még a gagyi gyári rendszerem is jobban szól a kocsiban, mint egy Motion+ pl.
Persze, ha nem megoldható máshogy, én megértem, hogy szükség van rá. Viszont akkor, ha teheted, próbáld ki a kocsiban, mielőtt megveszed.
-
carl18
addikt
válasz
Maxxa01 #4243 üzenetére
Persze ez se tőkéletes
Teljes hangerőn valóban hangos de kicsit torzítja a basszust. De ennyiért hát nem tudom van-e jobb.
De ha kell holnap rakok fel róla videót, amúgy múltkor kipróbáltam számítógépre kötve.
Játszani filmet nézni se rossz, csak a gond hogy 1 pontból jön a hang.
A másik gond én pirosba rendeltem és a szövegszerű anyag borítása kicsit retkesedig ..S
De szerintem egy átlag embernek bőven jó .d
Innen vedd itt a legolcsóbb
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-t6-bluetooth-surround-hangszoro-piros-reszletekEsetleg Tronsmart Element Mega, ez egy teszt szerint 10 decibelel hangosabb mint a Tronsmart T6.
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-mega-hordozhato-bluetooth-hangszoro-reszletek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest