- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Makszimusz #8884 üzenetére
Hihetetlen.
-
kristoph08
csendes tag
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Makszimusz #8756 üzenetére
Igen, közben sikerült, sőt volt is rá kupon, így szállítással együtt 92 euró volt. Bár május 27-i szállítást ígér az Amazon.
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Acélfarkas #8753 üzenetére
Egy off topik kérdés, korábban nem rendeltem még Amazon-ról, fizetésnél beírtam a kártyám adatait, biztonsági kód nélkül. Vártam, hogy a rendelés végén beadjon egy ablakot, ahol közvetlenül ki tudom fizetni, viszont nem történt ilyen, csak kaptam egy email-t, hogy köszönjük a rendelést. Jól gondolom, hogy átvételkor kell így fizetnem? A kártya adatokat egyfajta biztosítékként kell megadni?Sorry, közben látom, hogy levonta, csak furcsállom, hogy a biztonsági kód megadása nélkül.
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Acélfarkas #8753 üzenetére
Az első google amazon találattal próbáltam, ott írta, de megpróbálom a németet, köszi a tippet.
-
kristoph08
csendes tag
Nem a legfőbb szempont, az esetek 80%-ban nem vinném sehova, a maradékban pedig megoldanám bármelyiket, viszont az Onyx-ról a hordozhatóság miatt kezdek letenni, plusz nem is tetszik túlzottan.
Ár szempontból belefér bármelyik, de szerintem az Anker teljesítené az elvárásokat.
-
kristoph08
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy hangszóró vásárlásán, jócskán visszaolvastam a csoportban is, illetve az általatok ajánlott releváns oldalakat teszteket is végigböngésztem.
A kinézettek, a Dockin D Fine +, az Anker Soundcor Motion+, illetve egy Harman Kardon Onyx Studio 5. A vízállóság, illetve a hosszabb üzemidő miatt a Dockin vagy az Anker felé húzok. Ti melyiket mondanátok?
Illetve az látom, hogy a Dockin oldaláról lehet MO.-ra rendelni, de az Amazon azt írja, hogy nem szállítják ide az Ankert. Van ötletek, hogy honnan lehetne az Ankert a jelen helyzetben beszerezni?
Köszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged