- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Makszimusz #8884 üzenetére
Hihetetlen.
-
kristoph08
csendes tag
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Makszimusz #8756 üzenetére
Igen, közben sikerült, sőt volt is rá kupon, így szállítással együtt 92 euró volt. Bár május 27-i szállítást ígér az Amazon.
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Acélfarkas #8753 üzenetére
Egy off topik kérdés, korábban nem rendeltem még Amazon-ról, fizetésnél beírtam a kártyám adatait, biztonsági kód nélkül. Vártam, hogy a rendelés végén beadjon egy ablakot, ahol közvetlenül ki tudom fizetni, viszont nem történt ilyen, csak kaptam egy email-t, hogy köszönjük a rendelést. Jól gondolom, hogy átvételkor kell így fizetnem? A kártya adatokat egyfajta biztosítékként kell megadni?Sorry, közben látom, hogy levonta, csak furcsállom, hogy a biztonsági kód megadása nélkül.
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Acélfarkas #8753 üzenetére
Az első google amazon találattal próbáltam, ott írta, de megpróbálom a németet, köszi a tippet.
-
kristoph08
csendes tag
Nem a legfőbb szempont, az esetek 80%-ban nem vinném sehova, a maradékban pedig megoldanám bármelyiket, viszont az Onyx-ról a hordozhatóság miatt kezdek letenni, plusz nem is tetszik túlzottan.
Ár szempontból belefér bármelyik, de szerintem az Anker teljesítené az elvárásokat.
-
kristoph08
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy hangszóró vásárlásán, jócskán visszaolvastam a csoportban is, illetve az általatok ajánlott releváns oldalakat teszteket is végigböngésztem.
A kinézettek, a Dockin D Fine +, az Anker Soundcor Motion+, illetve egy Harman Kardon Onyx Studio 5. A vízállóság, illetve a hosszabb üzemidő miatt a Dockin vagy az Anker felé húzok. Ti melyiket mondanátok?
Illetve az látom, hogy a Dockin oldaláról lehet MO.-ra rendelni, de az Amazon azt írja, hogy nem szállítják ide az Ankert. Van ötletek, hogy honnan lehetne az Ankert a jelen helyzetben beszerezni?
Köszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Subaru topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged