Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Makszimusz #8884 üzenetére
Hihetetlen.
-
kristoph08
csendes tag
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Makszimusz #8756 üzenetére
Igen, közben sikerült, sőt volt is rá kupon, így szállítással együtt 92 euró volt. Bár május 27-i szállítást ígér az Amazon.
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Acélfarkas #8753 üzenetére
Egy off topik kérdés, korábban nem rendeltem még Amazon-ról, fizetésnél beírtam a kártyám adatait, biztonsági kód nélkül. Vártam, hogy a rendelés végén beadjon egy ablakot, ahol közvetlenül ki tudom fizetni, viszont nem történt ilyen, csak kaptam egy email-t, hogy köszönjük a rendelést. Jól gondolom, hogy átvételkor kell így fizetnem? A kártya adatokat egyfajta biztosítékként kell megadni?Sorry, közben látom, hogy levonta, csak furcsállom, hogy a biztonsági kód megadása nélkül.
-
kristoph08
csendes tag
válasz
Acélfarkas #8753 üzenetére
Az első google amazon találattal próbáltam, ott írta, de megpróbálom a németet, köszi a tippet.
-
kristoph08
csendes tag
Nem a legfőbb szempont, az esetek 80%-ban nem vinném sehova, a maradékban pedig megoldanám bármelyiket, viszont az Onyx-ról a hordozhatóság miatt kezdek letenni, plusz nem is tetszik túlzottan.
Ár szempontból belefér bármelyik, de szerintem az Anker teljesítené az elvárásokat.
-
kristoph08
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy hangszóró vásárlásán, jócskán visszaolvastam a csoportban is, illetve az általatok ajánlott releváns oldalakat teszteket is végigböngésztem.
A kinézettek, a Dockin D Fine +, az Anker Soundcor Motion+, illetve egy Harman Kardon Onyx Studio 5. A vízállóság, illetve a hosszabb üzemidő miatt a Dockin vagy az Anker felé húzok. Ti melyiket mondanátok?
Illetve az látom, hogy a Dockin oldaláról lehet MO.-ra rendelni, de az Amazon azt írja, hogy nem szállítják ide az Ankert. Van ötletek, hogy honnan lehetne az Ankert a jelen helyzetben beszerezni?
Köszi szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest