- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Közben fel kellett raknom töltőre az Ankert, így van egy pici tapasztalatom az üzemidővel kapcsolatban.
Szerintem nagyon jól bírja...konkrétabban annyit tudok mondani, hogy 3 napot végig ment melóban, meg még otthon is nyomtam esténként a teszt miatt, ami összességében mondjuk olyan ~30 óra használatot jelent. Ez körülbelül közepes hangerőre vonatkozik, nappal azért próbálgattuk, mit tud maxon, de zömében közepes hangerőn ment, meg este is közepesen, vagy egy kicsit alacsonyabban. Volt benne kábeles használat is olyan 4 óra.
Most így első blikkre az az elég erőteljes érzésem, hogy az én használati szokásom szerint jóval tovább bírja, mint a Tribit maxsound plus, amire 24órát írtak a prospektusban, komolyan azt hittem már, hogy sose akar lemerülni. Mondjuk méretéből fakadóan a Tribitet mindig 1-2 szinttel magasabb hangerőn hallgattam, mert az Anker azért jóval hangosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam Deck
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Acer Aspire 5 A517-58GM-78AT i7 / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /R7-7735HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 144Hz
- Autós kamera eladó
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest