- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Mi az altalanos velemeny az IKEA Symfonisk hangszorokrol a hangminoseggel kapcsolatban? Igen tudom, hogy ez nem bluetooth-os, de legalbb vezeteknelkuli. (is)
-
Zizi123
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #7867 üzenetére
A wifi sokkal jobb. A bluetooth a legrosszabb minosegu opcio.
-
Zizi123
senior tag
válasz
UberMutant #7651 üzenetére
Annyira nem vagyok meglepodve.
Igazbol teljesen nem is tudom hovarakni ezt a termeket.Zenehallgatasra aki nagyon komolyan nyomja, es rengeteg penze van, nem fog ilyet venni, mert bar sokkal jobban szol zenere, mint a soundbarok nem 1 audiophile sztereo rendszer.
Hazimozira egesz jo, de 1 melynyomo azert nem lenne baj ha lenne hozza az elmeny kedveert.
Az atlag embernek nagyon draga.
Gondolom Harman Kardon Enchant 1300 -bol, vagy Naim mu-so-bol sem sokat adnak el.Igy elegge leszukult a lehetoseg...
-
Zizi123
senior tag
válasz
Ati1979 #7643 üzenetére
"A vifa egyeduralkodova valt hangminoseg teren."
Azert nem kell tole felni, hogy letarolja a piacot.Egyebkent pedig szerintem mas is tudna ilyen minoseget csinalni, csak kerdes, hogy mekkora piaca van, es erdemes-e erre fejleszteni. Sok szereplot biztos nem bir el a piac.
-
Zizi123
senior tag
válasz
HornedReaper #7585 üzenetére
Valaki hallotta egymas mellett a DOSS-al?
Most kb ugyanannyiba kerul.
Mondjuk ez mar inkabb asztali, mint hordozhato -
Zizi123
senior tag
Nem teljesen ideillo kerdes, de hatha valaki tudja a valaszt.
Van 1 par bluetooth hangszoro, aminek gyarilag iszonyat alapzoreje van. Ilyen pl a Tronsmart T6 Plus, Aviotor / Eusonic soundcup, stb...
Ezekben mi a sz@r? Miert zug, melyik alkatresz generalja ezt a hangot?
Valoszinuleg bonyolultabb lehet a problema megoldasa, mert akkor nem dobnak a piacra igy, amikor a gyarto is hallja, hogy fos, valami konstrukcios hiba lehet?
Egyebkent nekem nagyon bejon a hangja, 12eFt-ert nagyon jol szol, de tenyleg fortelmes alapzaja van.
A tapbol johet a zaj, vagy valami masbol? Csak azert kerdezem, mert regebben upgrade-eltem par hangkartyat, autoradiot, hangfalakat, amikbol audio-grade alkatreszekkel sokkal-sokkal szebb hangokat lehetett ugyanazokbol a komponensekbol kicsalni.
Lehet, hogy ezt is megprobalnam kicsit upgradeelni, de annyira nem vagyok profi, hogy tudjam, hogy mi a rossz, es meg tudjam javitani. Otlete valakinek, hogy hol lehetne tanacsot kerni? -
Zizi123
senior tag
JBL????
Barmelyiket veszed minimum duplajaba kerul, es igazan nem vagy elore 1 JBL Flip 3-al. A kihangositast felejtsd el. De ugy altalaban a JBL-t is, mert bar nem rosszak, de annyiert nem is jo vetelek.
"Ultimate Ears MegaBoom 3" ???
Az mar 50eFt+ os kategoria...
Ha mar van ra ennyi penzed, akkor tenyleg kar volt 1 Tronsmart-al kezdeni. Ebbol mar lehet jot venni. Az utolso hozzaszolasokban is volt tobb tipusrol is szo, ebben arkategoriaban. -
Zizi123
senior tag
válasz
Ati1979 #7512 üzenetére
110eFt-ott kiadni 1 ilyen hordozheto cuccert eleg betegnek tunik
Vagy legalabbis nem az en fizetesembol elnek"The worlds smallest portable rechargeable subwoofer"
Ez azert eleg vicces szlogenA SUB-nak marpedig ha tetszik, ha nem nagynak kell lennie, hogy tudjon "duborogni"
Ettol fuggetlenul elismerem, hogy tuti jo cucc, csak hat az ar / ertek aranya...
-
Zizi123
senior tag
Nalam, ponosabban a gyerekemnel a DOSS nyert, mert bar sokkal kisebb az Anker de mindenhol a mely hangokra panaszkodnak, hogy nagyon keves. Gondolom az EQ-val lehet jatszani, de a fizika az fizika, a melyhez meret kell. Az teny, hogy a DOSS kozelsem full hangeron maszkal az asztalon, olyan melyet nyom, pedig 1,5kg.
Kb ugyanez a fenntartasom a Minirig3-al is, bar mindenhol omlengenek rola, tehat siman lehet szuper rohadt mega brutal jo is, csak meg nem hallottam, es igy nem tudom elkepzelni.
-
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
Ugy latom lekestem az akcios idoszakot, de a gyerek ma talalta ki, hogy karacsonyra az eddigi EUsonic SoundCup helyett szeretne valami mast, mert annak az aksija mar nagyon rossz.
Tehat igy jutottam el a Tronsmart T6 Plus-hoz, majd ezt a forumot olvasgatva a Doss Soundbox XL-hez, majd most ott tartok, hogy Anker Soundcore Motion+ kell neki.
(Mondjuk azert szivesen meghallgatnam a Tronsmart Element T6 Max-ot is)Tehat az volna a kerdesem, hogy a Anker Soundcore Motion+ -t honnan lehetne beszerezni minnel jobb aron?
Kupon esetleg vagy barmi kedvezmeny valahol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest