- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Írtam a Tribitnek email-t és az Amazonon is. Amíg az email címre írtam nem jött válasz, de amint az Amazonra írtam nekik, máris jött. Azt tanácsolják hagyjam kiszáradni a hangszórót és írjak utána ha akkor sem kapcsol be. De a hangszóró már kiszáradt biztos vagyok benne, sőt belül viszem sem lett abban is biztos vagyok, még a csatlakozóknál sem lett vizes, jól szigetelt a szilikon gumi. Szóval akár más is okozhatta a meghibásodást. Most szeretnék nekik válaszolni az email-re amit küldtek. Mivel ugye Amazonon belül is írtam meg külön email címre is mit javasolsz melyikre írjak vissza? Illetve ha én Amazonon keresztül szeretnék kommunikálni mert a számlázási adatok miatt hitelesebbnek tűnik, akkor ott hol tudok válaszolni nekik? Nincs olyan az üzeneteknél hogy reply vagy hasonló, csak egy teljesen új üzenetet lehetne maximum írni. Vagy az email ami jött az amazontól arra válaszolhatok közvetlen, azt a Tribit megkapja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- 3D nyomtatás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Google Pixel topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Dji Osmo Pocket 3
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest