- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Írtam a Tribitnek email-t és az Amazonon is. Amíg az email címre írtam nem jött válasz, de amint az Amazonra írtam nekik, máris jött. Azt tanácsolják hagyjam kiszáradni a hangszórót és írjak utána ha akkor sem kapcsol be. De a hangszóró már kiszáradt biztos vagyok benne, sőt belül viszem sem lett abban is biztos vagyok, még a csatlakozóknál sem lett vizes, jól szigetelt a szilikon gumi. Szóval akár más is okozhatta a meghibásodást. Most szeretnék nekik válaszolni az email-re amit küldtek. Mivel ugye Amazonon belül is írtam meg külön email címre is mit javasolsz melyikre írjak vissza? Illetve ha én Amazonon keresztül szeretnék kommunikálni mert a számlázási adatok miatt hitelesebbnek tűnik, akkor ott hol tudok válaszolni nekik? Nincs olyan az üzeneteknél hogy reply vagy hasonló, csak egy teljesen új üzenetet lehetne maximum írni. Vagy az email ami jött az amazontól arra válaszolhatok közvetlen, azt a Tribit megkapja?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty: Black Ops 7
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- DELL G5 25 5587 Gamer notebook
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3 : i5-1240P/16GB/256GB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- ALKALMI ÁRON! - Vadonatúj állapotú Xbox Elite Series 2 Core Kontroller - 1 Év Alza Garanciával!
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- CREALITY Ender-3 V3 KE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest