Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky> #10676 üzenetére
Elengedtem a Tribitet, főleg, hogy nem is kapható sehol szinte
Eldöntöttem, hogy Life q30 lesz, a type-c, az app használata, és a nagyobb fej mérete miatt.Én eddig headsettel futottam, az mindig ki akart esni. most egy tws haylou gt1-el, ez már sokkal jobb, de időnként ez is mozog, és ha kicsúszik, elmegy a basszus. Lehet, hogy az összes ágyba dugós ilyen, hogy a fül akusztikáját használja ki a mélyekhez, de gondoltam egy sportra fejlesztett füles csak jobb lehet, ráadásul mindenki ilyenek vezetékes fülesekben edz, ennyi ember nem tévedhet
Amúgy utálom az agybadugós cuccokat, de igazából nincs más lehetőséged szinte, legalábbis ebben a 20-30 USD ársávban, valami meg kell... egyébként közben el is tűnt az a bolt az aliról, aki Törökországból küldte volna az olcsó ankereket 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest