Hirdetés
- Google Pixel topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Android dual SIM okostelefonok
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Közben fel kellett raknom töltőre az Ankert, így van egy pici tapasztalatom az üzemidővel kapcsolatban.
Szerintem nagyon jól bírja...konkrétabban annyit tudok mondani, hogy 3 napot végig ment melóban, meg még otthon is nyomtam esténként a teszt miatt, ami összességében mondjuk olyan ~30 óra használatot jelent. Ez körülbelül közepes hangerőre vonatkozik, nappal azért próbálgattuk, mit tud maxon, de zömében közepes hangerőn ment, meg este is közepesen, vagy egy kicsit alacsonyabban. Volt benne kábeles használat is olyan 4 óra.
Most így első blikkre az az elég erőteljes érzésem, hogy az én használati szokásom szerint jóval tovább bírja, mint a Tribit maxsound plus, amire 24órát írtak a prospektusban, komolyan azt hittem már, hogy sose akar lemerülni. Mondjuk méretéből fakadóan a Tribitet mindig 1-2 szinttel magasabb hangerőn hallgattam, mert az Anker azért jóval hangosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G1 SFF i5-4590 8GB DDR3 128GB SSD 500GB HDD HD Graphics 4600
- Airpods Max hibátlan dobozos eredeti!!
- Apple watch ultra 2 black edt. ÚJ 1 év Apple jótállás
- HP 255 G7 AMD Ryzen 3 3200U 8GB DDR4, 128GB SSD + 1TB HDD, Windows 11, 15.6 HD laptop
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless for PC & PlayStation
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest