- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
válasz
jocoka75 #7581 üzenetére
Barátnőmnek Tronsmart Element T6 van.Szépen szól nagyon. Én a Tronsmart Element T6 plus-szal szemezgetek. Jelenleg most egy BLITZWOLF BW-AS2-om van.Alkalmivétel volt olcsón jutottam hozzá..
Nagyon szép a hengja.Mélyben is jó.Csak hangerőben lehetne picit combosabb.Meg nem a leghordozhatóbb a formája
Meg komolyabb kertipartikhoz van egy SAL PAR 220BT.Nagyon jó kis cucc. -
gtamate2
veterán
válasz
jocoka75 #7485 üzenetére
Sosem értettem, hogy miért venne bárki is hasonló presztízshangszórót, amikor ezért az árért cserébe a kisebb-közepes gyártók nagyjából mindenben odaverik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a beoplay a1 rossz cucc lenne, de az árának a felét talán megéri. A cikk egyébként egy fizetett hirdetés, ne tévesszen meg.
-
Cyborg
őstag
válasz
jocoka75 #7482 üzenetére
Szia,
nem akarlak befolyásolni, jó hangszóró a Bose, de a Tribit Maxsound Plus ~15 ezerért hozza a soundlink mini 2 szintjét. Nekem Tribit van, kollegámnak Soundlink Mini 2, a Tribit hangosabb, a Bose icri-picirit több mélyet ad közepes hangerőn, de összességében nincs különbség köztük, csak a 3x-os ár.
A lent említett Doss XL, és a sláger Anker Soundcore motion+ fele annyi pénzért egész biztosan 3x "körbehugyozzák" azt a kis Bose-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Robot fűnyírók
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged