- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
válasz
jocoka75 #7581 üzenetére
Barátnőmnek Tronsmart Element T6 van.Szépen szól nagyon. Én a Tronsmart Element T6 plus-szal szemezgetek. Jelenleg most egy BLITZWOLF BW-AS2-om van.Alkalmivétel volt olcsón jutottam hozzá..
Nagyon szép a hengja.Mélyben is jó.Csak hangerőben lehetne picit combosabb.Meg nem a leghordozhatóbb a formája
Meg komolyabb kertipartikhoz van egy SAL PAR 220BT.Nagyon jó kis cucc. -
gtamate2
veterán
válasz
jocoka75 #7485 üzenetére
Sosem értettem, hogy miért venne bárki is hasonló presztízshangszórót, amikor ezért az árért cserébe a kisebb-közepes gyártók nagyjából mindenben odaverik. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a beoplay a1 rossz cucc lenne, de az árának a felét talán megéri. A cikk egyébként egy fizetett hirdetés, ne tévesszen meg.
-
Cyborg
őstag
válasz
jocoka75 #7482 üzenetére
Szia,
nem akarlak befolyásolni, jó hangszóró a Bose, de a Tribit Maxsound Plus ~15 ezerért hozza a soundlink mini 2 szintjét. Nekem Tribit van, kollegámnak Soundlink Mini 2, a Tribit hangosabb, a Bose icri-picirit több mélyet ad közepes hangerőn, de összességében nincs különbség köztük, csak a 3x-os ár.
A lent említett Doss XL, és a sláger Anker Soundcore motion+ fele annyi pénzért egész biztosan 3x "körbehugyozzák" azt a kis Bose-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPhone 13 Mini / 128GB / Kék / Új gyári Apple akkumulátor! / Garancia!
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged