Hirdetés
- Netfone
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
mclord
üzenetére
Én azért utána számolnék. :-)
Ketten már legalább 2 %-ot jelentetek. Egy-egy fülessel, ezmegazzal már hatot.
Igaz egy-egy fülessel külön-külön is összejön a 85 USD, amire az Anker már 8 USD store kupont ajánl fel a Brand Fest ideje alatt.
És az alis kuponok is játszanak. A hétvégéig talán kijönnek újak, de akár egy német, cseh postafiókcímmel/-szolgáltatóval is érdemes lehet a Fast Shipping kampányra felülni. (Én az Amazon.de-ről a Mailboxde.com-on keresztül rendelek. Júniusban Amazon Prime Day!) -
válasz
mclord
üzenetére
Aki azért csinálja, hogy csaljon, az minek ül fel a bringára egyáltalán?
A pulzusmérőt nem lehet átverni és az izzadtságtól csepegő ruházatot is elég nehéz kamuból prezentálni. Asszony lassan 30 éve sportol, nem ön- és közámításból csinálja
A spinracinget helyi fittnesz oktatók tartják online. Korábban rendes edzőtermi órák voltak. Aztán a nagy bezáráskor ki lehetett kérni házhoz a bringákat, és fokozatosan kialakult az online edzések rendje, technikája, az edzői oldalról is és itthon is. Eleinte volt itthon laptop és kis hangfal. Aztán amikor látszott, hogy ez nem 1-2 hónapos dolog lesz, kicsit felturbóztam asszonynak az audió és vizuális élményt. Most laptopról megy a net, lapostévére kirakva a kép, és a Philips S5X bömböl a 12 nm-es szobában. Az edzők webkamerán látják az edzésen résztvevőket. Asszonynak annyira bevált ez, hogy már nem is akar visszatérni az edzőtermes órákra -
Cyborg
őstag
válasz
mclord
üzenetére
Konkrét kérdés nem hangzott el, de én maxsound plusról váltottam Motion+-ra. Egyik sem torzít max hangerőn se, de a kettő közül egyértelműen a Motion+ a jobb. Nagyobb, nehezebb, erősebb, ergo hangosabb, nagyobb basszus. Kertbe is jobb, plusz mellette szól az appban állítható EQ.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Építő/felújító topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Warships
- További aktív témák...
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest