Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbar
tag
válasz
mclord
üzenetére
Én azért utána számolnék. :-)
Ketten már legalább 2 %-ot jelentetek. Egy-egy fülessel, ezmegazzal már hatot.
Igaz egy-egy fülessel külön-külön is összejön a 85 USD, amire az Anker már 8 USD store kupont ajánl fel a Brand Fest ideje alatt.
És az alis kuponok is játszanak. A hétvégéig talán kijönnek újak, de akár egy német, cseh postafiókcímmel/-szolgáltatóval is érdemes lehet a Fast Shipping kampányra felülni. (Én az Amazon.de-ről a Mailboxde.com-on keresztül rendelek. Júniusban Amazon Prime Day!) -
válasz
mclord
üzenetére
Aki azért csinálja, hogy csaljon, az minek ül fel a bringára egyáltalán?
A pulzusmérőt nem lehet átverni és az izzadtságtól csepegő ruházatot is elég nehéz kamuból prezentálni. Asszony lassan 30 éve sportol, nem ön- és közámításból csinálja
A spinracinget helyi fittnesz oktatók tartják online. Korábban rendes edzőtermi órák voltak. Aztán a nagy bezáráskor ki lehetett kérni házhoz a bringákat, és fokozatosan kialakult az online edzések rendje, technikája, az edzői oldalról is és itthon is. Eleinte volt itthon laptop és kis hangfal. Aztán amikor látszott, hogy ez nem 1-2 hónapos dolog lesz, kicsit felturbóztam asszonynak az audió és vizuális élményt. Most laptopról megy a net, lapostévére kirakva a kép, és a Philips S5X bömböl a 12 nm-es szobában. Az edzők webkamerán látják az edzésen résztvevőket. Asszonynak annyira bevált ez, hogy már nem is akar visszatérni az edzőtermes órákra -
Cyborg
őstag
válasz
mclord
üzenetére
Konkrét kérdés nem hangzott el, de én maxsound plusról váltottam Motion+-ra. Egyik sem torzít max hangerőn se, de a kettő közül egyértelműen a Motion+ a jobb. Nagyobb, nehezebb, erősebb, ergo hangosabb, nagyobb basszus. Kertbe is jobb, plusz mellette szól az appban állítható EQ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck vadi új 512GB SSD-vel, 100% akku, Windows 11 Pro, tok, töltő, karcmentes, mint az új!
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia
- Intel 12th gen. i5-12500 / B660M / 16GB DDR4 félkonfig
- Toshiba Survillance S300 Pro 8 TB megfigyelőrendszerekhez - 2 db
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest