Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Durva, hogy ekkora feliratkozó szám mellett milyen kevés nézettséget produkálnak a videói, ennél egy átlagos magyar senkiházi youtuber is többet ér el, akármilyen szart tesztel, szerintem valami ott is bűzlik. Én még a sétálós videókat is megnézem, mert annyira szép helyen lakik.
Én őt az egyik legjobbnak tartom ebben a szakmában. Ugyan nem csinál fancy videókat, drága stúdióban, de mindig mindenféle stílusban megszólaltat zenéket, így mindenki tudja tesztelni a hangszórókat a saját stílusában.
Én is neki köszönhetem minden vásárlásomat, és nem csalódtam. Több ilyen őszinte emberre lenne szükség, akit nem lehet megvásárolni. Tökre megértem a dilemmáját, hogy szponzorált videókkal nem lehet őszinte véleményt formálni, mert mindkét felet ki kell szolgálni, a nézőt se verheti át, de a megrendelő is elégedett akar lenni, és annyira felhígult a mezőny, hogy hiába mondja egy gyártónak, hogy szar egy speaker, inkább változtatás helyett odaadják a speakert másik 10 influencernek, aki dicsérni fogja, és akkor meg van oldva. Sajnos ez ilyen, szponzorált videók nélkül viszont nem tud életben maradni egy csatorna.... sajnos ami a legnagyobb baj, hogy tavaly,
vagy év elején elvesztette az Amazonos pénzét hirtelen, az egy nagy érvágás volt neki, az tartotta el a csatornát, nem a yt nézettség, most meg elveszítette a fő állását is a vírus miatt, így végképp veszélybe került az egész.
Remélem legalább egy patreont nyit, hogy tudjunk segíteni. Én szurkolok neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lexar NM620 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 3500-3000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Byintek Love U14 Projektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest