Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #10025 üzenetére
+1
Az XSound Go-nak ár/teljesítmény viszonyban szerintem sincs párja (picit drágábban ott van még az Earfün Go, és a Tribit MaxSound Plus). Nekem volt XSound Go-m, és van MaxSound Plus-om ...
Ami még szerintem jó vétel, az az Anker Soundcore 2 (Ali-n, lengyel raktárból, 36$). Bár a mélye kicsit kevesebb, mint az XSound Go-nak, de így is egy kiegyensúlyozott, szép hangzású hangszóró. Ja, hogy tovább bonyolítsam a dolgot, mind az XSound Go-ból, mind pedig a Soundcore 2-ből van upgraded (BT 5.0, párba köthetőség, Type-C) verzió.... én Tronsmart-ot nem vennék. Elég csak Oluv-nak belehallgatni mondjuk ebbe a tesztjébe.
(#10023) Zοltta
Ó, ez a csávó az AnonimInc. csatornán (nem tudom, mi a rendes neve) tuti botfülű. Arról pedig szerintem ne is nyissunk vitát, hogy attól nem lesz egy hangszóróban több a "basszus", hogy rázza az asztalt (és így rezonál minden, mint a nyavalyatörés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túraautó topik
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- League of Legends
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- További aktív témák...
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest