- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Cyborg #10025 üzenetére
+1
Az XSound Go-nak ár/teljesítmény viszonyban szerintem sincs párja (picit drágábban ott van még az Earfün Go, és a Tribit MaxSound Plus). Nekem volt XSound Go-m, és van MaxSound Plus-om ...
Ami még szerintem jó vétel, az az Anker Soundcore 2 (Ali-n, lengyel raktárból, 36$). Bár a mélye kicsit kevesebb, mint az XSound Go-nak, de így is egy kiegyensúlyozott, szép hangzású hangszóró. Ja, hogy tovább bonyolítsam a dolgot, mind az XSound Go-ból, mind pedig a Soundcore 2-ből van upgraded (BT 5.0, párba köthetőség, Type-C) verzió.... én Tronsmart-ot nem vennék. Elég csak Oluv-nak belehallgatni mondjuk ebbe a tesztjébe.
(#10023) Zοltta
Ó, ez a csávó az AnonimInc. csatornán (nem tudom, mi a rendes neve) tuti botfülű. Arról pedig szerintem ne is nyissunk vitát, hogy attól nem lesz egy hangszóróban több a "basszus", hogy rázza az asztalt (és így rezonál minden, mint a nyavalyatörés)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest