- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
Sziasztok,
Régen nem rendeltem kínából már semmit, de most készülök egy nagyobb öszeggű eszközt venni Banggoodról. Mi a helyzet az oldallal manapság, nyugodtan lehet vásárolni? Utóbbi időben sokat panaszkodtak Gb-re, csak azért kérdsezem hogy itt amradt a szinvonal vagy romlott a megbízhatóság.Illetve az innen rendelt eszközök( tablet) garanciája, hogy m űködik (ha van egyáltalán, vagy érdemes ilyennel foglalkozni)?
Fontos lenne az info,
köszi! -
Talala
senior tag
válasz
zeon.hu #5466 üzenetére
Igen.
Order Placed Date:2017-09-08 09:00:02
Shipped Date:2017-09-08 20:52:15
Expected delivery date:2017-10-03 09:00:02
Kértem újraküldést hátha...Eredeti ár tizedéért vettem anno, van egy olyan érzésem, hogy vissza kapom a 2 $.
De ne legyen igazam, akkori rendelések közül ezt vártam a legjobban, tipikus.... -
Talala
senior tag
Sziasztok! Még a nagy akciók idején (mostani évforduló, Sep 08 2017) sikerült rendelni egy Telefon tokot 1.99$-ért. Sajnos még nem kaptam meg. Szerintetek még lehet rá esély hogy ide ér?
-
Talala
senior tag
Vásárlás utáni értékelésnél nem enged képet feltölteni a banggood. "Refresh page and try again üzenetet kapok" Nálatok mi a helyzet?
-
Talala
senior tag
A héten megérkezett pár rendelésem. Aug. 12-én rendelt 2 db miband 2 09.18 és 09.22-én megérkeztek.
Aug. 11-én rendelt Arilux lámpa is a tegnapi napon megjött. A lámpával kapcsolatban, mint már sokan írták nagyon érzékeny a fényre. Úgy vettem észre, ha nem éri közvetlen fény akkor mindenképp világítani fog. Egyébként, ha helyén kezeli az ember nincs vele semmi gond. -
Talala
senior tag
-
Talala
senior tag
Nekem is van 08.28. Rendelésem ami már a postán pihen. Ezért is furcsállom hogy a korábban rendeltek meg még sehol és a nyomkövetés is befagyott. Reklamálni csak emailben tudok vagy paypalon keresztül? Keresgélve a neten\topikban láttam hogy van akinél megjelent a refund lehetősek a rendelésnél ami nálam nincs.
-
Talala
senior tag
Az mennyire okés, ha van 2 csomagom banggoodrol chinai raktár. Tracking szerint 08.17 illetve 08.19 óta elhagyta a kikötőt/repteret, úton van Mo.- ra, de azóta semmi mozgás.
-
Talala
senior tag
Lehet hülye kérdés, de ha a terméknél az van írva, hogy "Free shippingToHungary via Standard Shipping". Ez gondolom ingyenes szállítást jelent. Akkor miért számol fel szállítási díjat a végén?
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Ez a kuponos dolog hogy működik pontosan. Ha egyszerre több dolgot vennék akkor a kupon a teljes összeg árát csökkenti úgy vettem észre. 1-1 termékre nem lehet kuponokat felhasználni? Vagy csak akkor, ha külön-külön vásárolom meg mindegyiket?
-
Talala
senior tag
Ilyet Rendelt már valaki? Elég praktikusnak tűnik
-
Talala
senior tag
Első 2 kupon mi lehet? Böngészőben nem is látom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest