- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikej95
aktív tag
Miért van, ha malmoznak a rendelésem feladásával? Elég sokat rendeltem már tőlük, ilyennel még nem találkoztam. Egyetlen rossz élményem, az volt mikor Mi Band 2, 5 azaz öt hónap alatt ért ide, de az valami flash deal volt, alja postával.
Egy DQG 2.0 öngyújtót rendeltem tőlük, még 13-án, készlethiányt sehol sem jeleztek, rendelésbe annyi került, hogy 20-ig teljesítik rendelésem, szóval addig supportnak nem akartam írni. Kupon kód elvileg még van (akción túl) BGSPR vagy bgsm30%Mi Band 5 Global láttam hogy out of stock mikor leadtam rendelést tegnap (és hétvége van és csak 1 nap telt el...), így az teljesen érthető. BTW band10 és BGSS10%SW kupon kódokkal még olcsóbb, 40 USD alá suvasztható.
-
mikej95
aktív tag
Parázok, na. Cucc már refundolva lett olyan régen rendeltem meg, most még a visszatérítéssel is nekem kell bajlódni.
Amúgy most egy Banggood-os csomag megjött 8 nap + dispatch idő alatt. Piston Hybrid volt jó áron, vettem egy tartalék darabot. Vele egy időben feladott másik csomag RY SG trackinggel pedig még sehol sincs, csak él a TN az az 1 bejegyzés van, tudom még van 1 hetem mielőtt aggódni kezdhetek.
-
mikej95
aktív tag
2017-11-19 19:43 HUBUDA, Arrival at border point in the destination country
Hirtelen itt tart egy csomagom, amiről igazából már rég lemondtam. Azóta viszont se értesítőt nem kaptam, se az állapota nem változott, küldjem a szokásos űrlapot és igazolásokat hogy
vámÁFA határ alatti a cucc vagy még várjak? Évekkel ezelőtt volt rá példa itt topikba, hogy ugyanilyen csomagot sikeresen visszaküldtek Svájcba pár nap elteltével. -
mikej95
aktív tag
Promós cucc általában semmilyen kedvezménnyel nem kombinálható (max posta engedmény, de olyat még nem láttam), amúgy is 40-75%-os leárazást jelent a promó címke.
Svájci postás, szeptemberi akcióban rendelt Mi Band 2-t már kézhez kapta valaki? Vagy akármilyen RS*CH hongkongi raktárból érkező cuccot? 11 napig tartott dispatch (készlethiány), 25-én 4 db Aseinda bejegyzés Item Sent Abroad-dal, azóta semmi. Később rendelt cuccaim is megjöttek azóta.
-
mikej95
aktív tag
Ezzel tisztában vagyok. Konkrét gondom az, hogy ez a Bangood becsült érkezési időpont, eddig +-4 nap pontossággal megállta a helyét, ha csak a munkanapokat nézzük akkor még kisebb szórásról beszélhetünk (kivétel 1 db augusztusban leadott rendelésem, de az akkor leadott rendelésekkel mindenki megjárta a topikban, ha már a belföldi tényezőknél vagyunk).
A többi rendelésemnél (CH, LVS, CN, stb) ~1 hónap szállítási idővel számoltak és bejött a tippjük. Itt pedig duplájával, felteszem nem ok nélkül.Azóta már kétszer rendeltem (Ali és GearB), egy csomag nálam másikat jövőhéten kapom kézhez Ez a csomag pedig nem adott életjelet magáról szept 25 óta...
-
mikej95
aktív tag
Most látom csak RS*********CH-s rendelésemnél, hogy
Order Placed Date: 2017-09-09 09:41:53
Shipped Date: 2017-09-21 01:44:56
Expected delivery date: 2017-11-09 00:00:00Két hónap alsó hangon.
Mi alapján sorsolják ki az embert ilyen szintű szo*****ra az embert, annak ellenére, hogy még fizet is a TN-ért? Miért létezik olyan szállítási mód ami még a ilyen téren kihalóban lévő ingyenes tengeri szállítást is alulmúlja?!ON
Erre tényleg ennyit kell még várnom? -
mikej95
aktív tag
Ezek a BlitzWolf cuccok veszettül jók. Akkupakk, töltő, kábelek. AmpCore verzió házibarkács méréseim alapján tényleg valamennyivel alacsonyabb ellenállású mint a sima. QC 3.0 töltő pár óra alatt telerakta QC 3.0 kompatibilis akkupakkot.
-
mikej95
aktív tag
RS*********CH küldeménynek milyen mozgolódásai várhatók és kb mikor? GB, BG, általános topikban nincs sok találtat. Most épp ott tartok, hogy egy LVS csomagra várok már csak ezen kívül, ami láthatóan beelőzte, mert az országba érkezett bPost szerint. V/ után szabadon, hetente zarándokolhatok a helyi postára rákérdezni nincs-e valamelyik láda alján.
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2017.09.25. | 17:10
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
Célországba elküldve / Item sent abroad
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.09.25. | 23:59 -
mikej95
aktív tag
válasz
laskr99 #5209 üzenetére
Engem jobban aggaszt, hogy van egy LVS csomagom, arra majd lehet hetente 2x rákérdezni, miután belga posta kiírja az ominózus "pár napon belül megkapod állapotot" - feltételezem arról sem kapok értesítőt - nehogy visszaküldjék.
Az lenne a legjobb, ha lehetne külföldi rendeléseket csomagautomatába kérni, azzal a postának se kell sokat vesződnie se nekem. DHL pedig nem éri meg 22 dollár alatti cuccokra.
-
mikej95
aktív tag
Ez szuper korrekt. 3 db nemzetközi TN-es csomagom (BE, SE, CN) érkezett, aláírásos és postaládába is belefér, erre mindhárom postán átvehető...
Az egyiket állítólag megpróbálta kézbesíteni a postás, se csöngetés, se értesítő lap, se semmi. Erről az állítólagos kísérletről is csak a 17track-en keresztül tudok, magyar posta követési oldala nem reklámozta ezt. -
mikej95
aktív tag
Konkrétan a tranzit országról és az országba érkezésről nincs bejegyzés, szóval bármi lehet. Persze tényleg valószínűbb, hogy "félúton" vált el az útjuk és a belföldi várakozás hossza az egyiknél jóval rövidebb volt és csak szembetűnőbbé tette ezt.
szerk.:
@V/:És mikor adnak 40 pontot egy értékelésre? Elvileg az is lehetséges. Videót biztos nem csinálnék emiatt, képekkel is néha elhasal a dolog és többször kell próbálkozni.
-
mikej95
aktív tag
Meg tudom erősíteni amit már többen is állítottak. Szállingóznak az augusztusi csomagok, de valami hatalmas keveredés lehet velük kapcsolatban. Alábbi kettő együtt érkezett az országba.
RS788031260CN
2017-09-29 09:56 Forwarded for domestic sorting
2017-09-29 03:39 Processed in the destination country
2017-08-18 23:30 Item sent abroad
2017-08-16 20:05 Item accepted by postal operatorRS788075858CN
2017-09-13 08:28 Sárvár 1 posta, Delivery registered
2017-09-12 17:20 Forwarded for domestic sorting
2017-09-12 09:05 Processed in the destination country
2017-08-18 23:30 Item sent abroad
2017-08-16 20:05 Item accepted by postal operator -
mikej95
aktív tag
Itt egy még szebb válasz, az egyik aug 18-as csomag megérkezett, a másik még kallódik, ennyire futotta:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését.
Tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló elektronikus nyilvántartásunkban az Ön által keresett küldemény még nem érkezett meg Magyarországra.
Honlapunkon a nyomkövetésben a Magyarországra való megérkezést a "Célországba megérkezett" bejegyzés jelölné.
http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes
A nemzetközi megállapodások értelmében kézbesítésig a küldemény a feladó tulajdonát képezi. Bővebb információ adásához a feladó tud hivatalos küldemény kerestetést indítani a külföldi postaigazgatásnál.
Bízunk benne, hogy válaszunkat megértéssel fogadja."
-
mikej95
aktív tag
Nekem múlt héten megérkezett egy auguszus 18-án elvileg gépre tett csomagom(28 nap jó), de a másik vele egy géppel érkező nagyobb értékű (~3500 HUF "nagy érték") csomagról azóta sincs semmi. Ennek postán járok majd utána először. Bár nem tudom mivel tud többet mondani tündibündi a pult mögött, mint a webes követés.
Még két rendelésnek szeptember 8 és 13-óta van követési száma, csak a szám nem él egyik esetben sem. Ezekkel megvárom a 10 munkanapot, volt már rá példa Gearbest rendelésnél is, hogy a tengeren túl tökölt a posta. A gazdaságos Mi Band 2 pedig "back order" státuszban van szeptember 9 óta, pedig weboldal szerint már múlt péntek kaptak készletet.
Összességébe nem tesz jót olvasni ezt a topikot csak ideges lesz az ember.
-
mikej95
aktív tag
válasz
Dluinet #5005 üzenetére
Tehettem volna OFF-ba az egészet vagy a külföldi rendelések dühöngő topikba máshol, csak ott biztos nem kapnék értelmes választ. Szerencsére jönnek a csomagok(28 nap az egész jó), csak a követési adatok "mások" a korábbról megszokotthoz képest(2-3 hete ezen rugózok), de amint kézhez kapom a második ilyen tracking anomáliákkal érkező csomagot nem fog érdekelni a dolog. Ha működik akkor már nem annyira fontos mögé látni a dolognak.
-
mikej95
aktív tag
válasz
zeon.hu #5003 üzenetére
Már annyi eltérő infót kaptam az összes létező forrásból, hogy nem tudom eldönteni, hogy minek tudhatóak be ezek a késések. 2 db múltheti leárazásokkor leadott rendeléshez már van TN, de még nem él(még csak 5 munkanap telt el szóval várok). Mi Band 2 még nem kapott TN-t, de ott írták, hogy 6-9 munkanap még postára adják, ez egyelőre nem para.
Követési számmal ellátott csomagok miután megkapják a repülőre adva tag-et, hosszú időre eltűnnek. Ezt be lehet tudni a magyar postának (a végén még karácsonyig se kell várni az összeomlásra), de a gépek nem idehaza szállnak le, hanem svéd, belga, stb reptereken, ahol normális körülmények uralkodnak és leolvassák a csomagokat.
Most vagy a kínai logisztikai cég gyártja a kamu követési adatokat vagy a tranzitországokban is trehányabbak lettek a postások?
-
mikej95
aktív tag
válasz
zeon.hu #4994 üzenetére
Szóval random az egész.
szerk1: Nekem 28 napot volt a csomag szállítás alatt, persze lehet csak azért jött meg, mert egy USB-C apa USB-A 3.1 anya adapterről volt szó, amin a követési szám többe került, mint a tartalma a csomagnak (kimaradt a másik rendelésből amin még mindig ülnek, 2 rendelést 15 perc eltéréssel adtam le, gondoltam egybe csomagolják, de tévedtem).szerk2: GB rendeléseim nekem is villám sebességgel érkeztek a nyár során.
-
mikej95
aktív tag
Na nekem egyik aug 18-án gépre tett csomagom 12-én kiesett a repülőből és 13-án már a postaládában volt. Sajnos pont az amelyik ráért volna.
Egy géppel/konténerrel országba érkező csomagok esetén mekkora eltérés lehet a kettő feldolgozása és kiszállítása között? -
mikej95
aktív tag
válasz
cbrfireblade #4957 üzenetére
Aug 1 és 20 között egy csomó csomag befagyott, legalábbis idehaza semmilyen bejegyzés nem került be róluk. Én még várok vele. Te konkrétan kihez fordulnál?
-
mikej95
aktív tag
"És az is biztos, hogy amelyeket Shanghai Pudong reptérről küldenek azok állandóan késve érkeznek."
Ez bekerülhetne a téma összefoglalóba.
2 olyan rendelésem van beragadva, amiket marginálisan drágábban (~500 Forinttal nagyobb végösszeg) berendelhettem volna a HK raktárból, persze az onnan rendelt cuccokat a 1-2 nap helyett, 6-9 nap alatt adják postára a legtöbb termék esetében, de az a pár nap különbség elolvad a gyakorlatban. A pár napja rendelt akciós cuccok pedig, ha ideérnek emberi időben (60 nap) már jó. -
mikej95
aktív tag
Rohadt nagy hiba volt felnézni 11. évforduló alkalmából. Kb 10k elment már és még lesz 1-2 jó flash sale. Ismerősök és rokonok is rákaptak rendesen a dologra. Közben még a nyáron rendelt Blitzwolf töltő és adatkábel sem ért ide, ahogy a véletlenül kimaradt, így második csomagba került USB-C > USB 3.1 átalakító sem.
1-2 gyöngyszem:
Blitzwolf akkupakk promó áron $21.99 QC3.0, 2x USB, 10000mAh. 14-én lesz legkorábban készlet, de még lehet rendeléseket leadni.
Mi Band 2 leírásában észrevettem, hogy 36midb9 kuponkóddal $15.99-ért kapható, de már csak ma érvényes, ahogy legtöbb akció!
-
mikej95
aktív tag
7%-os kupont mire lenne érdemes ellőni? Holnap lejár.
-
mikej95
aktív tag
Örülök neki.
Tisztában vagyok vele, hogy a magyar posta minimum 2x annyit ül a csomagon mint ameddig a nemzetközi szállítás tart.
Volt már vagy ~40 db kis értékű rendelésem az évek során (ali, ebay, banggood, gearbest, dx, stb), mind megérkezett (sok apró vacak, semmi amiért könnyet ejtene az ember), kivéve egy után gyártott akkumulátor Németországból, de azt újraküldték 60 nap után.Csak eddig minden alkalommal vették a fáradságot és rögzítették, hogy beérkezett, mielőtt elkezdtek volna vele bűvészkedni Budaörsön. Ilyen felállás még nem volt.
Off topic, de még mindig nem bírom felfogni, miért nem képesek megoldani évek óta ezt a problémát.
4-5 évvel ezelőtt amikor a bátrabbak még telefonokat hozhattak be, mert, "Úgysem szúrják ki.". Szintén ennyit kellett várni.Belföldön pedig az ellenkezője megy Kész csoda, de az 1 munkanapos üzleti csomagokat minden egyebek nélkül határidőn belül szállítják.
-
mikej95
aktív tag
Ilyen állapotban vegetál mindkét csomagom egy jó ideje. Az állapot elvileg azt jelöli, hogy gépre rakták. A gép valahol az EU területén rakja le, amit kamionnal vagy ritkán vasúton hoznak be az országba. Most lezuhant a tehergép vagy csak a posta tököl vele ennyit és nem frissítik az állapotát, esetleg keresztet vethetek rájuk, mert Magyarországra érkezésüket követően "Nem ellopták, csak nincs meg!" állapotba kerültek a csomagok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest