- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az mitől lehet, hogy a my orders menüpont alatt nem hozza le az évekkel ezelőtti rendelésemet? Rendeltem még annó meco lámpákat és azokat nem hozza, csak az idén januári rendelésemet.
-
Maradjunk annyiban hogy Kínából küldték.
Igen, épp erre írtam, hogy érdekes hogyan csinálhatják. 12 nap alatt kézhez kaptam egy 3600 forintos kütyüt, amit ingyen kiszállítottak. A csomagon sehol nem szerepel se a feladó se semmi. A név-cím alatt még szerepel egy vonalkód, egy érték és egy rendelési szám.
-
A belgából érkező csomagokhoz.
Rendeltem egy pár ezer forintos kütyüt ebayről, ingyenes szállítás, kereskedő Shenzhen, China. 12 nap alatt itt volt, a feladó po box 9852 belgium. Kína sehol nincs, ezt hogy csinálják?
-
Ez a rész átment?
Egy gondunk van ezzel: ha a forgalmi adót a vámkezeléskor kell kiszabni, ez szinte megoldhatatlan feladatot róna ránk, hiszen csak a Magyar Posta révén tavaly 40 millió csomag fordult meg hazánkban. A tagállamok között már folynak az egyeztetések az adó megfizetésének lehetséges módozatairól és hazai szinten is azon vagyunk, hogy komoly informatikai megoldások segítsék majd a vámkezelés folyamatát.
Valószínű előbbre járnak infókban, mi várható a jövőben. Egyébként abszolút érthető a dolog. -
Te álltál ebbe bele. Egy cikket idéztem, ennyi. Hogy most mi van egy dolog. 2021-ig még változhat.
Van amit hiába kensz az EU-ra,
Nem értem, én nem kenek semmit sehova.
minek akarzs olyannal foglakozni ami 2 év múlva lesz
Nem foglalkozom vele, cikket idéztem.Felesleges itt játszanod a terminátort.
-
Na 2021-től megszűnnek az "átcsúszott" küldemények. [2021 január elseje után Brüsszel megszünteti a 22 eurónál kisebb értékű postai küldemények adómentességét.]
-
-
Hello!
Megrendeltem egy párezer forintos kütyüt és utána találtam egy jobbat. Hogyan tudom sztornózni az elsőt? Paypallal fizettem nem regisztrált vásárlóként.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest