- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Nikaré #22560 üzenetére
Az összes mikrosd kártyám onnan van (~10db) és eddig egy se döglött meg. (action cam, dashcam, rpi-ben használom őket évek óta)
Mindössze 1-et kellett reklamálnom eddig.Nekem eddig nincs rossz tapasztalatom a warranty-val. BG-n is meg Ali-n is eddig amit reklamáltam annak az árát visszakaptam.
@BoB - alapban én sem, de ez TV-hez lett volna, hogy a meglévő 32G-seket kiváltsa. Az ár meg pont jó volt.
-
sonar
addikt
Lenovo k101 USB3.0 Flash Drive 128GB/64GB/32GB 130MB/S High Speed Metal Memory U Disk Pendrive Plug and Play
Ebből a csodából vettem 128G-set, de közel se tudja azt amit rá van írva.
Sőt van, hogy íráskor eldobja magát és jön a rendszer üzenet, hogy nincs csatlakoztatva.Csak óvatosan, ha valaki ilyet akarna.
-
sonar
addikt
válasz
Pedro78 #22506 üzenetére
Mi is vettünk pár éve a gyereknek egyet (már nem látom a kínálatban)
De úgy általánosságban, az antennája nem a legjobb. Szabadtérben OK, de lakásban már nem talál jelet, értsd: nem fogod tudni appról vezérelni. (Mi úgy állítottuk be, hogy csak app-on keresztül lehessen kikapcsolni.)
A hely frissitésének periódusától függően lehet trackelni. De ugye ez erősen befolyásolja az aksi élettartamot is.
Mi óránk a SeTracker2 app-ot használja, ezt egyidőben csak 1 user tudja használni, különben senki se fogja látni a pontos helyzetet.
Egy androidos mobil persze többet tud, de ovis, alsós gyerek-nek szerintem óra megfelelőbb.
Ki és bemenő hívást is limitálni lehet.
A lelki nyugalmunknak jót tett. -
sonar
addikt
Sziasztok,
A "Snap UP" akciók tulajdonképpen mit jelentenek?
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Van itt vki aki tud segíteni egy Banggood-os ügyben?
Rendeltem egy BW gimbalt, de az hibás volt. Nem működik a kijelzője és ahogy észrevettem nem is tölt.
Most odáig jutottam, hogy ezt irták:
We are really sorry for the inconvenience caused to you. Is it possible for you to find a local service shop where you can have your item's problem repaired? Please be kind to consult about the repair expense and then inform us beforehand.
Sajnos a környéken az ilyes fajta szerviz már régen megszűnt, mindenki csak tovább küldi ahová kiadják neki. Tudtok esetleg vmi céget aki javíthat ilyesmit?
Vagy ötlet, hogy hogyan vigyem tovább az ügyet? -
sonar
addikt
Sziasztok,
Rendelt vki BlitzWolf® BW-BS14 Pro gimbalt?
Nekem megjött, de a kijelzője nem működik, ahogy nézem a töltést sem veszi fel.
Telefonon rá tudok kapcsolódni csak így a vezérlés kicsit nehézkes.
A legtöbb funkciót ki kell találni -
sonar
addikt
Helló,
jan. 22-én rendeltem két cuccot. Ki is fizettem, majd 29-én jött a mail, hogy az egyik cucc mégsincsen és nem is beszerezhető. Én ekkor a fisszafizetést választottam, viszont azóta se kaptam meg a pénzem. Ez a folyamat meddig tart?
Irjak a help centernek? -
sonar
addikt
válasz
DJ. Ru$y #6108 üzenetére
No meg a többség Home office-ból, azért tudják lefedni a teljes világot.
Mondjuk múltkor egy kinaival próbálkoztam a Gearbesten beszélni, eléggé basic angolra kellett visszamennem. Ő tuti, hogy google translate-tel nyomta... kb 45 percig tartott egy shipping infó korrigálása. (elirás volt a cimben, csak fizetés után vettem észre a hibát) -
sonar
addikt
Sziasztok,
Vettem egy övet és 1 hét után kezd szétmenni. Szeretném megreklamálni, de nem igazán találom az idevonatkozó menüpontot. Tudna vki segiteni, hogy merre is van?
-
sonar
addikt
válasz
maestro87 #5887 üzenetére
Hali,
Pörgettem egy $10-os kupont. Azt nem tudod, hogy van-e érték limit aminél fel lehet használni? Azt megtaláltam, hogy melyik kategóriákra nem lehet felhasználni, de hiába választok más pár ezer forintos cuccot azt mondja a kuponra, hogy not valid. De ha vmi 30-40ezer forintosra akarom beváltani arra engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel