- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
Azt megértem, hogy alapból hülyére vesznek időnként, de ennyire még nem próbálkoztak.
Rákérdeztem erre a TN-re: RG981606999BE, miért nem moccant sehova (10.-én adták, belga posta választva és fizetve; tudom, guánó a belga, de na, ócó).
Erre a válaszlevélben, "megy az my friend, ne parázz, csak 17tracken nézd meg EZT a számot: A0000917090825L3" - utóbbi persze linkbe rejtve, hátha a paraszt nem veszi észre a turpisságot
Nem az a gáz, hogy nem moccant, majd lesz vele valami, vagy megjön, vagy refund.
A bosszantó az, hogy ennyire idiótának nézzenek.
Eredeti emailből:"For your order 34717089 , it was shipped on 2017/9/11 by Air Parcel Register with tracking number RG981606999BE . You can track tracking information via below link:
http://www.17track.net/en/track?nums=A0000917090825L3&fc=0
Latest Event --2017-09-11 11:35Flyt Express's sorting centre, Guangzhou, Item dispatched.
It takes 7-25 business days (about 40 days) to arrive. We hope you can get it at the soonest." -
izisz
senior tag
Tényleg voltak furcsa mozzannatok, jellemzően a nagyon olcsó cuccoknál meg a kis darabszámosaknál.
Ezeknél én is túl gyorsnak éreztem a "választ", ám simán el tudom képzelni, hogy ezek csak vevőcsalógatók voltak és ténylegesen nem is volt "snapup" rá, csak fixre kódolt "már elfogyot, sryka" szöveg - legalábbis egy része akár lehetett ilyen is. -
izisz
senior tag
a teljes oldal befrissítése és a "snapup" gomb és annak funkciója között azért akad különbség.
Nálam is az oldal töltés kb 5mp, mire minden megjön és rendereli a böngésző végleges állapotra.
De a snapup gomb egy javascriptes ajax hívást ereszt meg a szerver felé. Ugyan nem vagyok otthon a témában, de egy fürge háttérlekérdezés a szerver felé ajax alapon, hamar szolgáltat visszatérési értéket a javascriptnek és pillanat alatt tudja dobni hogy van-e még termék vagy sem.
Ettől függetlenül, amit a snapup alatt sokat felvetettek - captcha használata. Azt bizony jó volna, ha bevetné BG a hivatalosan scriptelők ellen. Gyanítom az sem ultimate megoldás, de legalább a legamatőrebb hekkelőlet kizárná. A másik védelmi vonal lehetne a VIP szint korlátozás. Csak VIP2/3 körül beengedni a snapup résztvevőket.
Azt is meg lehetett figyelni, hogy nem US területről scripteltek ha scripteltek, mert számos US warehouse ajánlat még hosszú percekig kint volt, akár fél óráig, nem számít, milyen jó ajánlat volt. -
izisz
senior tag
-
-
izisz
senior tag
válasz
cbrfireblade #4882 üzenetére
regelsz egy másik fiókot, másik email címmel és mindjárt lehet többször.
én legalábbis így rendeltem 2 nagyobb tételt ezt a kupont használva (ha egybe fizetem de csak az egyik pakkot fogja meg tréfa mester, akkor vicces lett volna a termékek együttes árát mutató paypal számlát beküldeni tréfa alapnak... ezért a hax). -
izisz
senior tag
válasz
zeon.hu #4564 üzenetére
igen, asztalin. És jogos a pont, nem próbáltam mobilon sajna... Köszi a tippet!!
Cimborának meg nem volt annyi a kártyán, hogy kifizesse a lézert. Próbáltam BG chaten visszanyittatni az order-t, de mint egy papagáj, csak ismételgette a jány, hogy nem fizettem 30 percen belül, így jártam, sryka meg minden, lépjek túl a dolgon...
(amúgy sikerült 2 ilyen rusht zsinórban megcsípni + 1-et délután, azt vettem észre, ha a countdown szerint 1mp van hátra, akkor már klatty és mire a javascript belendül, pont 0 mp-re lép a számláló és kis szerencsével meg lehet csípni egy darabot. Persze lehet, hogy pont olyan termékekre ugrottam, amit senki nem scriptelt le se orosz se kínai bandában)
-
izisz
senior tag
sziasztok,
sikerült ma este elkapni 2 "rush to buy" terméket. Az elsőt még késő délután, azt gond nélkül ki tudtam fizetni (paypal), a 2.-at most 11-kor. És a gond: szépen átirányított paypal-ra, korrekt összeg, nyomom, hogy pay, gondolkodás, majd visszadob BG főoldalra. Semmi megszokott sikeres fizetés, stb.
Na ezt eljátszottam vagy 10 alkalommal, de egyszer se vont le pénzt, egyszer se dobott semmi hibát, csak szó nélkül visszadobott BG főoldalra. Persze live chat esélytelen (13. a várólistán). És persze amíg próbálkoztam, addig letelt a fél óra, amit adnak a fizetésre.
Kérdés: valaki járt már így? Van értelme verni náluk a nyálam, hogy de én ki akarom fizetni és stbstb?
Paypaltól valahogy nem lehet elkérni logot, ami bizonyítaná, hogy próbálkoztam a fizetéssel? Mert az a gyanúm, hogy ez a BG sara, valamit szerintem hibásan küldött paypal felé url-ben - paypal meg vissza valamit, amit BG "lexart"... Vagy intsek búcsút a terméknek? (ismétlem, pénz nem került levonásra még 1* sem, szóval csak arról van szó, hogy tényleg jó áron lett volna a termék, ezért ragaszkodnék hozzá, ha van lehetőségem, valami...)
kellemes estét mindenkinek! -
izisz
senior tag
válasz
holozis_HUN #4507 üzenetére
öö, 11-et összeguberáltam; és a rules alatt volt egy ilyen mondat: "Each time you collect all 9 pieces of the puzzle, you can spin again. " Ez alapján nem járna egy forgatás? Csak mert "0 spins remaining" van nekem per pill. Esetleg kihagytam valamit? (nem forgattam még
)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest