- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerxy
őstag
Én is hasonlón gondolkozom, csak konkrétan ez a termék kéne: Digoo RC-13, szerintetek várható, hogy olcsóbb lesz ennél is?
-
kerxy
őstag
válasz
Real_Necro #2943 üzenetére
Mindenképp, előbb meg is tettem ezt, csak tapasztalatokra voltam kíváncsi, hogy mi az általános eljárás náluk ilyenkor.
zeon.hu
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Január elején rendeltem két tokot egy redmi 3hoz, tegnap megérkeztek, de az egyik az más típushoz van, ujjlenyomat kivágással stb... Ha írok nekik újra küldik vagy pénz vissza? Esetleg egyik sem?
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Január 4-én rendeltem egy blitzwolf töltőt, illetve pár órával később két telefon tokot. Előbbi még 4-én shippedre váltott, utóbbi két termék pedig 5-én.
Sima szállítással kértem, de azóta semmi hír róluk, pedig ha jól számolom kb holnap fog letelni a 25 munkanap. Mi ilyenkor a teendő? (Utána pár nappal rendeltem egy kábelt Priority Direct Mailel és tn-el mert sürgős volt, az bőven ide ért azóta)
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest