-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Ha jól nézem nekem meglett a 12 és írja hogy Completed task 6
Megnyitottam a linkeket a maestro87 hozzászólásából(köszi), majd telefont vettem ellő a szavazásért és ott is belementem a főoldalon lévő banere (ez oldal jött be) és adott még egyetÉs mai 12 meglett
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zeon.hu
nagyúr
A Buy one-get one akcióban tudjátok használni a kupont?
Nem engedi, 2db-ra simán a dupla árat írja fizetéskor, a promo és/vagy vip miatt.#?*@&!
-
Ittnemaz
aktív tag
Grabeltem vip5 trialt, ott nem az a lényeg hogy annyiért kapom a cuccokat 3 napig? nekme továbbra is a vip2vel számol
-
laskr99
addikt
A bal alsó kupont nekem egyáltalán nem adja..
-
maestro87
őstag
Összeszedtem, ezekre ad egy kirakóst (11 db):
https://www.banggood.com/11annv/11annv.html?utmid=1959
https://www.banggood.com/collection-3919.html?utmid=1953
https://www.banggood.com/collection-3918.html?utmid=1952
https://www.banggood.com/collection-3916.html?utmid=1950
https://www.banggood.com/collection-3917.html?utmid=1951
https://www.banggood.com/collection-3921.html?utmid=1955
https://us.banggood.com/collection-3940.html?utmid=1984
https://www.banggood.com/11annv/vip.html?utmid=1958
https://www.banggood.com/11annv/vote.html?utmid=1995
https://www.banggood.com/collection-3920.html?utmid=1954
https://www.banggood.com/snapup.html -
maestro87
őstag
"Login and visit any of our "Anniversary Event Pages". (1 page = 1 peice. Can you find all 14 pages?)"
Állítólag 14 ehhez hasonló oldaluk van amit ha mindennap meglátogatsz, kapsz egy kirakósat. Így naponta maximum 28 puzzle darabot tudsz gyűjteni ha az extra feladatokat háromnak számolom.
Én is csak nemrég vettem észre. -
holozis_HUN
veterán
válasz laskr99 #4581 üzenetére
Hát én az összes ezzel kapcsolatos oldalt megnyitok:
Megosztom a screenshoton lévő oldalt, illetve magát a puzzle oldalt. Ezekkel eléggé sok jön ki. Illetve magán a 11th Anniversary oldalon végig letekerek. Megcsinálok mindent a Rules gombon lévők közül, illetve az Extra puzzle cuccot is.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
laskr99
addikt
válasz holozis_HUN #4579 üzenetére
Megosztáson és surprise passwordon kívül hogy? Nem megy.
-
maestro87
őstag
A puzzle játéknál megtalálta már valaki mind a 14 szülinapi oldalt? Nekem mindig csak 10-et sikerül.
-
cris78
őstag
válasz holozis_HUN #4577 üzenetére
És kipörgetsz egy kupont
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
holozis_HUN
veterán
Van valakinek kuponja MiBand2-höz? Most tudnék venni, a 46%-os sajna már nem működik És van hír róla, hogy mikor lesz elérhető?
Amúgy 63 puzzle-nél járok, sajna nem tudom beérni a többieket, pedig 10. helyezés a cél csak, pont egy MiBand2 kell Amúgy meg 1db puzzle kell és mehet a spin...
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
Kellene egy kis segítség, reklamálni szeretnék, de a repair-resend-refund menüpontban ami a rendelésnél van, nem tudok képet feltölteni, anélkül meg nem enged tovább.
Már elég régen volt reklamációm, de úgy rémlik hogy ilyenkor ha kiválasztottam a képet akkor fel is rakta egyből, és egy kis bélyegkép megjelent, most nem csinál semmit csak a filenevet teszi oda, de hibát jelez ha tovább akarom vinni.
Megnézné valaki egy rendelésnél hogy mit csinál képfeltöltésre?
Már két gépen, meg 3 féle böngészőben kipróbáltam, de semmi.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
laskr99
addikt
Ha a banggood külön válaszja a rendelést akkor mehet 22 euró fölé? To ensure the fastest delivery our system will automatically split your items into 2 orders
-
vidaila
senior tag
Nekem is sikerült a tanácsoddal behúzni egymás után a dolgokat
-5M SMD 2835 300 LED White/Warm White LED Strip Flexible Light + Power Supply + Connector DC 12V
- ANENG AN8002 Digital True RMS 6000 Counts Multimete
- BlitzWolf® Qualcomm Certified Quick Charger QC 3.0 33W USB
-2.4GHz Wireless Game Controller Gamepad Joystick For Android TV
- 4.3'' Screen 8G 32 Bit Portable Handheld Game Console PlayerMég pályázok valamire a mostani hullámban
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
izisz
senior tag
válasz zeon.hu #4564 üzenetére
igen, asztalin. És jogos a pont, nem próbáltam mobilon sajna... Köszi a tippet!!
Cimborának meg nem volt annyi a kártyán, hogy kifizesse a lézert. Próbáltam BG chaten visszanyittatni az order-t, de mint egy papagáj, csak ismételgette a jány, hogy nem fizettem 30 percen belül, így jártam, sryka meg minden, lépjek túl a dolgon...
(amúgy sikerült 2 ilyen rusht zsinórban megcsípni + 1-et délután, azt vettem észre, ha a countdown szerint 1mp van hátra, akkor már klatty és mire a javascript belendül, pont 0 mp-re lép a számláló és kis szerencsével meg lehet csípni egy darabot. Persze lehet, hogy pont olyan termékekre ugrottam, amit senki nem scriptelt le se orosz se kínai bandában ) -
izisz
senior tag
sziasztok,
sikerült ma este elkapni 2 "rush to buy" terméket. Az elsőt még késő délután, azt gond nélkül ki tudtam fizetni (paypal), a 2.-at most 11-kor. És a gond: szépen átirányított paypal-ra, korrekt összeg, nyomom, hogy pay, gondolkodás, majd visszadob BG főoldalra. Semmi megszokott sikeres fizetés, stb.
Na ezt eljátszottam vagy 10 alkalommal, de egyszer se vont le pénzt, egyszer se dobott semmi hibát, csak szó nélkül visszadobott BG főoldalra. Persze live chat esélytelen (13. a várólistán). És persze amíg próbálkoztam, addig letelt a fél óra, amit adnak a fizetésre.
Kérdés: valaki járt már így? Van értelme verni náluk a nyálam, hogy de én ki akarom fizetni és stbstb?
Paypaltól valahogy nem lehet elkérni logot, ami bizonyítaná, hogy próbálkoztam a fizetéssel? Mert az a gyanúm, hogy ez a BG sara, valamit szerintem hibásan küldött paypal felé url-ben - paypal meg vissza valamit, amit BG "lexart"... Vagy intsek búcsút a terméknek? (ismétlem, pénz nem került levonásra még 1* sem, szóval csak arról van szó, hogy tényleg jó áron lett volna a termék, ezért ragaszkodnék hozzá, ha van lehetőségem, valami...)
kellemes estét mindenkinek! -
maestro87
őstag
Most nézem, a videó versenyes kuponokat grabbolni kellett volna? Én meg várom az email-t, hogy nyertem kupont. Megint nem verték nagy dobra a szabályokat.
"All voters of the top 3 videos will be the winners."
Vagy ez nem azt jelenti, hogy az összes szavazó nyer, aki a TOP3-ra szavazott? -
Krogoth
senior tag
válasz Dluinet #4554 üzenetére
+1 a külön rendelésre.
Nekem is kellett 2 ugyan olyan eszköz, 5000/db.
Megrendeltem, megvártam míg shipped, majd rendeltem a következőt, így 2 külön csomag volt.
Nálam rákérdeztem, hogy direkt rendeltem meg még egyszer ugyan azt vagy véletlen volt, megírtam, hogy direkt, kell mindkettő és küldték is -
nagyúr
válasz laskr99 #4553 üzenetére
azért mindegyiket másik címre kérd
pl:
- használd/ne használd a harmadik keresztneved
- használhatod az egy háztartásban lévők nevét
-egyszer írd ki, hogy utca, másszor rövidítsvagy addig ne rendeld meg a következőt, míg az előzőt fel nem adták, különben képesek egyben küldeni (mint minden kínai) kivéve ha ezt kérnéd, akkor nem sikerülne nekik
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Topikgazda
válasz laskr99 #4551 üzenetére
Ha belépsz a Shop All Categories alat a legelső menüpont a US/EU Warehouse, ha ott a EU Warehouse-ban lévő választod akkor értelemszerűen nincs külön vám, áfa és ennek az eljárási költsége. Az Összegoglalóban lévő szöveg erre utal.
Amit Kínából küldnek arra meg vonatkozik.Ezt pl annyiért kapod ami ki van írva 10539+2599 Ft. 13138 FT
Míg ha Kínából jön akkor 13786 Ft erre 27% Áfa és a posta 2500 Ft eljárási költsége, 20008 Ft[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Ilyet rendelt már valaki? Milyen minőségű? Ha 6-ot akarok vám kerüléssel rendelni akkor lehet egyenkén rendelgetni és nem csapják rá a vámot?
-
Beni2360
félisten
Én meg ma amikor beléptem a telon és a11 akármire böktem felugrott egy ablak, hogy gratulálnak, hogy kiraktam a puzlét és adnak egy 8 $ kupont.
Pedig csak 1x néztem rá az oldalra és tovább is mentem.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Flashy
veterán
okosan ki vannak ezek az akciók találva Kínában is. bármennyire is úgy tűnik hogy osztogatnak, lottó ez, itt is csak néhány ember jár igazán jól, a játék top néhány embere, a néhány legtöbbet rendelő, az a néhány aki az értékes dolgot nyeri. amiből sokat osztanak, az nem ér semmit (lásd a duplára árazott termékre 50%-os kupon). az ilyen véletlenszerű dolgok is manipuláltak, a múltkori játékban is véletlenül legutolsó nap dobta csak a random az utolsó összegyűjtenivalót, aztán volt olyan, hogy az értékes kuponokból sokat dobott a gép, akkor a játékidő közepén kivették a kalapból. a szülinapi kuponoknak is addig örül az ember, amíg meg nem látja hogy mennyi érték fölött érvényes. persze ha megtervezek egy nagyobb dolog vásárlását, akkor járhatok jól, de még akkor is lehet, hogy a posta, vám, áfa hozzáadásával többre jön ki, mint máshol. okosak ezek, tudják hogy mi az ami normál áron is megéri, mekkora kupont kell adni hogy minél kevesebben váltsák be, tudnak ezek is hülyíteni minket
-
izisz
senior tag
válasz holozis_HUN #4507 üzenetére
öö, 11-et összeguberáltam; és a rules alatt volt egy ilyen mondat: "Each time you collect all 9 pieces of the puzzle, you can spin again. " Ez alapján nem járna egy forgatás? Csak mert "0 spins remaining" van nekem per pill. Esetleg kihagytam valamit? (nem forgattam még )
-
-igu-
addikt
A képen egy olyan MasterCard kártya biztonsági beállításai vannak, aminek a költsége gyakorlatilag 0 Ft.
PayPay-hoz egy másik bank VISA kártyáját használom, annál 0.45EUR/hó a költség + a kártya gyártási,és postázási egyszeri költsége volt kb. 15 EUR. A havi költség függ a választott csomagtól, az alapcsomag esetén itt is ingyenes.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
maestro87
őstag
Kérdőív 100 pontért. Akinek még nincs kitöltve, az írja már meg, hogy működik-e még.
-
Topikgazda
Azért sokban függ attól hogy a bankod a számládhoz milyen kártyát, milyen kártya szolgáltatást és mennyiért biztosít. Én például az sms értesítést -szerintem drágán számította fel a díjakat a bankom- azért mondtam les, mert több alkalommal jóval később érkezett meg és az rész is kellemetlen volt amikor a jóváhagyóra a pénztárnál kellett várni, úgy hogy 10 álltak mögötted a sorban. Bankváltás meg a hitelek miatt nem volt kivitelezhető. No sms, de a netbankban ennél a normál kártyánál is tudom szabályozni az összeget és a napi vásárlási darabszámot.
Tetszik az amit mutattál, de mennyi ennek a mókának az igazi éves díja? Kártyadíj, szolgáltatás havi díja és a használat díja havi 40-50 vásárlás esetén?[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz Dluinet #4527 üzenetére
Az Interneten kívül nem is lehet máshol használni a webkártyát, elég kellemetlen helyzetbe kerülné ha ilyennel akarnál fizetni a Sparban, se chip, se mágnescsík nincs rajta, ráadásul néhány bank nem is adja plasztik kártyaformában, csak a számok vannak a netbank felületen közölve.
Azért használjuk, mert az enyém épp 0 Ft, így nem igazán tudna vele senki sem fizetni most, ezeket a fizetés előtt és a fizetési összeggel töltjük fel a biztonság miatt.
A többi kártyán mindig van pénz.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
nem szívás azzal a web kártyával foglalkozni?
nem egyszerűbb a bankkártya?
A Spar-ba amikor bemegyek, ott sem próbálom a web kártyát használni.
Van létjogosultsága, de nem paypal és alipay esetén.
Sokan már ezeket is kihagyják, Banggood esetén, annyira megbízható."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Topikgazda
-
A214
aktív tag
Köszi Nektek minden ok.
Fizettem. Saját bankom váltja és elfogadta a web kártyás fizetést PP keresztül.
Talala majd átolvasom. köszi a linket.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
Nem kell feltolteni. A paypalon belul beregisztralod a bankkartyad. Onnantol fogva a bangoodban arra kattintasz, higy fizetes paypallal, az felhozza a paypal bejelentkezest, ott megadod a paypal emailt es jelszot es ki lesz fizetve.
De a Paypalnak is van kulon topikja, ha nem megy valami. -
A214
aktív tag
Sziasztok !
Érdekelne,hogy Banggoodrol ha rendelek webkártyával és kérek hozzá Tracking number akkor ha nem érkezik meg az árú tudok-e reklamálni? Visszakaphatom-e az árát?
Alliról már nem egyszer rendeltem itt másképp működik ha jól látom.
PayPalom nincs.
köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
válasz holozis_HUN #4505 üzenetére
Engem is érdekelne. 3db van csak.
-
holozis_HUN
veterán
Hogyan lehet még szerezni puzzle-t? Vásárlással? Megcsináltam minden tasket, és az extra-kat is, és van 10 db. Az elsőnek van 38. Mit kell még tenni?
-
Gaborz1
senior tag
válasz FingR86 #4500 üzenetére
Nekem is hasonló érzésem volt. Remélem tudok majd még javítani. Sokat.
Cris: ő szerintem repülni fog, ugyanis a játékszabályok szerint a multi accok kizárással járnak. Illetve nem pontosan multi accokat említ, hanem rosszindulatúakat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest