Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scott_free #18461 üzenetére
Hogy jön ide a német Amazon? Azt is Magyar Posta normál csomagként kézbesíti (nem az MPL szállítja) és a küldemény a német postán (Feucht) keresztül jön?
-
petrson
senior tag
válasz
scott_free #18448 üzenetére
Ezt én is megtettem volna, ha előre tudom... Szombaton fogok újraküldést kérni a tabletemre, levélben akkor megkérem őket, hogy mellőzzék a logót. Van még valami, amit érdemes nekik írni, hogy biztosabb legyen nem lopják el? A szálítási módot úgyis ők fogják megválasztani, szerintem.
-
válasz
scott_free #18448 üzenetére
Én is javasolni szoktam, volt amikor rikító narancssárga Banggood zacsival próbálkoztak, de amikor megnövekedett az ilyenbe csomagoltak eltűnései leálltak vele.
-
scott_free
senior tag
válasz
scott_free #18362 üzenetére
No, hogy ne csak a rémtörténetek legyen itt: tegnap megjött a cseh raktárból rendelt tabletem!
Feuchton keresztül, de szerencsére semmi gond nem volt.(Leszámítva, hogy az ígért 2-5 napból 6 lett.)
Nem tudom, hogy ez számított-e, de a rendelésnél én kipipáltam, hogy ne legyen rajta Banggood logó/felirat. ("Remove Banggood logo from the package") -
válasz
scott_free #18386 üzenetére
48 órán belül érkeztetniük kell ha azt látod hogy el van indítva ide.
-
scott_free
senior tag
válasz
Elvileg úton van a tabletem a cseh raktárból, de ez is CQ...DE számmal, Feuchton keresztül...
"Aug 27, 2020 09:48
Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center"Grammot látok a magyar posta rendszerében. Van, ahol részletesebben is lehet látni, hogy merre jár a csomag?
Köszi! -
válasz
scott_free #18364 üzenetére
Ne legyen közös rendelés, jobb külön-külön.
-
JoinR
őstag
válasz
Nincs akadálya a közös rendelésnek, de a tablet "promo" termék, szóval a kupont nem tudod rá használni. Próbáld megvenni a tokot, fóliát kuponnal külön, ha tudod, de lehet van minimum összeg a kuponra, és akkor nem tudod majd használni.
-
Beni2360
félisten
válasz
Akkor külön rendeld, mert ha az egyik nincs vissza tartja a másikat.
És az akciónak is annyi. -
bl4ze
veterán
válasz
Természetesen külön jön.
Tablet CZ, tartozékok meg a másik raktrából.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest