- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quidam
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek mit tegyek, hogy megértsék BG-ék, hogy egy csomagomat nem kaptam meg. A megadott tn 15502134173193 szerint a csomagot Angliában vették át. Arról nem is szólva, hogy 3 nappal korábban mint ahogy az én rendelésemet elküldték volna. Hiába csatolok képernyőképet, csak a szokásosat hajtogatják, hogy kérdezzem meg a szomszédokat, vegyem fel a kapcsolatot a fuvarozóval stb.
-
Quidam
csendes tag
Hi! Ha előleggel vásároltam egy terméket, akkor a fennmaradó összeget mikor és hogyan tudom rendezni? Ennyi infóm van: The deposit has been paid, the balance will begin in 10/11/2020.
Köszönöm a segítséget! -
Quidam
csendes tag
Sziasztok!
Egy pozitív eset, BG proaktív volt rám írt, hogy egy csomagom elvesztését jelezte nekik a szállító vállalat mit választok, visszatérítés v. újraküldés. UK rendelés volt. Máskor pedig futjuk velük a felesleges köröket pl.: Feucht. -
Quidam
csendes tag
Értem én, hogy kell nekik a visszacsatolás az "elvesztésről", csak azt nem tudom megérteni, hogy miért nem válaszolnak. Szerinted meddig érdemes várni? Arra gondoltam, hogy lássák a jó szándékomat, talán várok 20.08.08-ig így lesz +30 nap az Expected delivery date-hoz képest.
-
Quidam
csendes tag
válasz
Quidam #17880 üzenetére
Írtam BG-nek 20.07.09-én az After-Sale Details-ben, hogy talán elveszett a csomagom, mert még nem érkezett meg, azóta sem válaszoltak. Pár napja írtam a Contact US keresztül is, de arra sem válaszoltak. Már 30 napja "jön Feucht-ból" , de adok nekik még pár napot, utána PayPal vita lesz belőle. A legbosszantóbb, hogy még csak nem is mentegetőznek, egyszerűen nem válaszolnak.
-
Quidam
csendes tag
válasz
Peggeone #17859 üzenetére
Úgy néz ki, egy cipőbe járunk. Az én csomagomat szinte már biztos, hogy elnyelte Feucht.
Holnap jelzem BG-nak, mivel lejár az Expected delivery date és a tapasztalatok alapján 2-4 munkanap alatt már meg kellett volna érkeznie Magyarországba.
http://parcelsapp.com/en/tracking/CQ610139218DE -
Quidam
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérek. Angolul szeretném megírni, hogy egy elveszett csomagomat újraküldték, amit később refundoltak, de utána az újraküldés még is megérkezett és szeretném kifizetni az újraküldött terméket.
Köszönöm! -
Quidam
csendes tag
válasz
Feribox20 #17788 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Akkor egyre kevesebb az esély, hogy +kapom a csomagomat (POCO F2 Pro).
A parcelsapp már várható érkezési dátumot sem ír.Már csak abban bízok, hogy korrektül, emberi időintervallumban rendezik, mivel fizettem biztosítást is. Még várok az általuk kalkulált 20.07.08-i dátumra, ha addig nem érkezik meg, írok nekik.
-
Quidam
csendes tag
Hát, akkor nem lesz más választásom, mint várok és bizakodok. Talán csak a posta ül a csomagomon és nem egy ork bontogatja.
Akkor ott is hasonló események történnek mint kis hazánkban. Ha valaki panaszt tesz v. jelzi az anomáliát akkor összezárnak v. csak egyszerűen nem válaszolnak. De bízzunk benne, hogy a belső vizsgálat miatt nem reagáltak még.
-
-
Quidam
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsotokat kérem, rendeltem szept.11-én egy USA raktáras terméket, de még mindig processing,
a Request Refund gombra pedig errort dob.
Mit tudok tenni, hogy megkapjam a terméket v. visszakapjam az árát ?Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest