Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razermazer
őstag
válasz
Andralin
üzenetére
Szia
Nekem két csomagom is van mint fentebb láthatod, mindegyik Kínai raktárból.
Az egyik már a nyomkövetés alapján megérkezett Europába a nagyobb értékű, a másik meg még csak előkészület alatt van.
Azon izgulok én is, hogy a német fekete lyuk el ne nyelje, meg ha a covid fellángol akkor pláne soha nem ér ide egyik sem.
Mindegy bőven időben van ha azt túlhaladtuk majd kérek visszatérítést, oszt kész.
Ha meg megjön egybe és nem darabokba akkor meg örülünk. -
vegyszer
addikt
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Nektek mostanában feladják a megrendelt termékeket, vagy hetekig ülnek rajta, mint nálam?
Nekem június eleje óta két olyan megrendelésem is volt, amelyet az előrejelzett feladási határidő után 2 héttel sem sikerült feladniuk, és megjelent a refund gomb a megrendelés oldalán, ezekkel éltem is és azonnal vissza is utalták a pénzt.
Most ismét rendeltem tőlük egy terméket, aminek az adatlapján azt írják: "Ships in 24 hours". Express shippinget fizettem, mert sürgős lenne. Erre ezt sem adták fel, már hatodik napja csak Processing a státusza!
Mi a franc történik itt, leállt az egész rendszer? Ez most a vírus fellángolása miatt van? Vagy miért nem teljesítik a megrendeléseket sorozatban hetek óta?
Ti mit tapasztaltok? -
Razermazer
őstag
Köszönöm V a segítséget mint mindig
akkor itt is csak a türelem. -
válasz
Razermazer
üzenetére
Még változhat, mert ez csak szállítás igénylés, ha átveszik akkor pontosítható. Most hiába írnál neki nem igazán tudják ellenőrizni.
Most még ez az állapot: Order generated/Shipping Label Created, Destination Country - Not Found -
válasz
vigyorgó
üzenetére
Milyen szállítással lett rendelve? Nem jelzik, de azért nézd meg a böngészős oldalon a szállítási infókat, lehet hogy lesz valami. Amit a német posta "elveszít" annak mindnek van rendes német postai nyomkövetési száma és EU Priority szállítással van rendelve. Ha nem ilyennel lett fizetve az nem jár arra.
Az sem amit linkeltél.
Agyament banda , mit sterilizálnak?
-
vigyorgó
tag
Üdv!
Érdeklődnék mi a tapasztalat ha nincs nyomkövetési száma a csomagnak van e jelentősége kiszállítást tekintve?
Abból a szempontból érdekelne hogy az eltűnt csomagok nagyobb részének nem volt nyomkövetési száma esetleg?
Mivel nincs nyomkövetési száma a csomagomnak a csomag megérkezése előtt az appban jelzik még hol tart?Azért lenne jó tudni mert ha nem akkor nem nézegetném az appot ezügyben rendszeresen. -
válasz
Peggeone
üzenetére
Velem is így csinálták.
-Jaj, úton van az, csak a vírus.
-Érdeklődjek a helyi postánál.
-Na még X nap, hátha megérkezik.
Március 3-án rendeltem egy tabletet. Március 19-én elakadt, és azóta sem mozdul. 4-5 levélbáltásom volt velük, mindig 1 napon belül jött válasz, de ilyen lerázó szöveggel, mint amit felsoroltam. Végül mult héten újraküldték, és adtak egy GLS számot.
Mondjuk az is izgalmas lesz, nem tudom hogy fogom átvenni. -
Peggeone
csendes tag
-
Quidam
csendes tag
válasz
Peggeone
üzenetére
Úgy néz ki, egy cipőbe járunk. Az én csomagomat szinte már biztos, hogy elnyelte Feucht.
Holnap jelzem BG-nak, mivel lejár az Expected delivery date és a tapasztalatok alapján 2-4 munkanap alatt már meg kellett volna érkeznie Magyarországba.
http://parcelsapp.com/en/tracking/CQ610139218DE -
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy kell jelszót módosítani a banggood-on?
Nem tudok rájönni
Köszi!
-
Megjelent az EU Bizottságának a rendelete amelyben meghatározták, hogy nem 2021 január 1-től lépnek életbe a 22 €-os kis értékű küldemények vámkezeléseire vonatkozó módosítások, mármint az hogy eltörlik. Lényegében csak jövő nyártól (július) lépnek életbe.
(Zagyva szöveg, de a lényeg az előzőleg leírt) -
3u4ic
csendes tag
Nekem is Feucht felé tart 2 csomagom.Az egyiknek 3 hete invalid a követése a második él már ugyan, de még nem mozdult 1 hét alatt.Elég komoly érték van bennük, ha eltűnnek biztos hogy tökön szúrom magam.
-
válasz
Razermazer
üzenetére
Nem. Ez a központ Europe Processing center Kínában van, onnan indítják.
-
Beni2360
félisten
válasz
Razermazer
üzenetére
Mint írtam ezen kereső szerint 23.-a óta be is érkezett és semmi mozgás. A fenti dátum megy csúszik naponta előre. A magyar postai oldalon még a máj 29 elküldés szerepel.
Valami nagy gubanc van megint.
Tegnap írták a helyi facén, hogy az illető köszönt a helyettesítő postásnak aztán a közértből haza érve 3 db értesítőt talált a ládájában. -
Peggeone
csendes tag
Sziasztok,
Gyűlölöm a levélkaratézást, most se mennék bele, de az értékhatár már bőven átlépi az ingerküszöböm. Rendeljkínait, nagyonkupon, allergiásgyerekek, pontkapórajött...
Kérdés, ha van szállítási biztosításom, továbbá a posta track-ben van súly adat, az növelheti az esélyeimet 0%-ról valameddig, hogy visszakapjam a pénzem vagy újraküldjék a rendelt terméket? Merre induljak el? Ha tudnátok tanácsot adni, azt nagyon köszönöm.
CQ610399439DE -
válasz
babe98
üzenetére
Kazahsztánból 5 nap alatt nem érkezik meg a következő állomásra ami vagy Vilnius vagy Breszt esetleg valami lengyel város lesz.
Nem látom hogy te Magyar Postát hol látsz, július 2 az hogy elindult Dostykból legalább 20 nap mire ideér és lesz még vagy 3 megérkezés a célországba bejegyzés, mert írják a tranzit országokat is.
Egy dolog hogy légi szállítás, a másik meg az hogy konkrétan mivel küldi a logisztikai cég. -
babe98
csendes tag
válasz
herrká
üzenetére
Megkaptad már azóta a csomagot?
Ha még nem, akkor elkezdhetsz aggódni, mert nekem ez volt a logban és ma (illetve már tegnap) hozta meg a posta:
Jul 02, 2020 16:20 DEPARTURE FROM DSTK
Jul 01, 2020 00:20 ARRIVED IN DSTK
Jun 30, 2020 22:30 TRANSPORT TO DSTK
Jun 29, 2020 00:20 ARRIVED IN ALASHANKOU
Jun 25, 2020 15:00 DEPARTURE FROM WAREHOUSE
Jun 25, 2020 13:00 EXPORT CUSTOMS CLEARED
Jun 23, 2020 01:04 SHIPMENT READY FOR TRANSPORT
Jun 21, 2020 02:32 ITEM IS ANNOUNCED / BPOST RECEIVED THE INFORMATION
Jun 21, 2020 01:54 ITEM DESPATCHED TO TRANSSHIPMENT HUB
Jun 21, 2020 00:38 PROCESSED AT ORIGIN HUB
Jun 21, 2020 00:37 RECEIVED SHIPMENT
Jun 19, 2020 05:55 Package has been sterilized and shipped out.
Jun 19, 2020 05:35 Our warehouse has started packing your items.
Jun 15, 2020 13:03 Order submit.Belegondolva az is lehet, hogy egy ordas nagy kamu ez a log, mert ezek szerint 4 nap alatt ideért "DSTK"-ból úgy, hogy ezalatt még a magyar posta keze is betette a lábát...
Az is furcsa, hogy az Orders Detailben "Standard Shipping" a szállítási mód, a csomagon meg "Small Packet BY AIR" van. Vagy a kettő nem zárja ki egymást?
-
Tangerine
senior tag
válasz
qqcqqc
üzenetére
És akkor újra indul a 90 nap? Mert akkor már a paypal garancia is lejár ami asszem 180 nap.
Kötöttem rá shipping insurnce-t, de akkor hiába, mert nem ért ide így sem.:
Sub-Total: Ft33,580
Shipping insurance: Ft672
Egyébként te újra kérted, és a második ideért? Mennyi idő alatt? -
Tangerine
senior tag
Bocsi, csak közben eljöttem nyaralni, és most jutottam gépközelbe.
Bőven 40 USD felett van, kb. 35e HUF volt. Kupon nem volt. Ez egy többrészes cucc, aminek az egyik része már megjött és az szintén vagy 19e volt, de önmagában nem használható. Kéne a többi alkatrész is hozzá.
-
válasz
luciferk
üzenetére
Majd akkor látod hogy van valami ha megérkezik Luxemburgba, minden Kínából jövő nem kínai szállító esetén így van. Egy konténerben szállítják több más csomaggal együtt, így nincs egyedi könyvelés, majd ha a külföldi posta a kezelésébe veszi a megérkezés után.
Ez gyorsabban jön egyébként. -
luciferk
senior tag
A priority direct mailnak van valami értelme, hogy gyorsabban jõjön a cucc? 🙄
LL770135176LU még szállításra vár. -
Beni2360
félisten
válasz
herrká
üzenetére
Szerinted hogyan dolgozik a KIRÁLYI POSTA?
Ezt mikorra várhatom?
---------------------------------------
Razermazer - az eu-ban dekkoltatják, dehogy nézd meg a fenti linket.
A másik csomagom 23,.n érkezett minden külső nyomkövetőnél, ők még be sem vételezték. -
válasz
Razermazer
üzenetére
Nem kapsz külön semmit, nézd itt vagy itt. Ha oda megérkezik onnan lesz ide küldve lényegében onnantól él hivatalosan ez a nyomkövetési szám, 7-14 napig nem látsz semmi mozgást. Nincs a BG-nek holland raktára. A termék oldalon látod hogy a Ship From: CN, HK vagy valami EU-s, de nem NL
Most nem tudom hogy menyit írtak most erre a szállításra de régebben 14-20 nap alatt itt volt. -
Razermazer
őstag
Köszönöm akkor várok türelemmel, gondolom a holland posta oldalán kell majd a nyomkövetést nézegetnem, esetleg kapok is tőlük tájékoztatót ha Europába és hozzájuk megérkezett a csomag és elindult felém?
Igazából próba rendelés volt eddig e-bay-ről rendelgettem, nyomkövetéssel természetesen, ez a termék is kapható Európában, de aki értékesíti semmilyen nyomonkövetési számot nem ad mivel speditzione internale economica-val szállít és ezt ki is jelenti a hirdetésében.
A termék Hollandiából jönne egy kínai kereskedésből rolf a holland postával gyanítom, vagy a gls-el passz. Hiába volt olcsóbb, pár ezerrel, nem vállaltam be, hogy ne tudjam hol jár a csomagom.
Csak ennyit akartam még leírni, majd tájékoztatlak benneteket ha megjött ha nem jött stb, de az idő baromi hosszú. -
válasz
Razermazer
üzenetére
Levél küldemény nyomkövetve. (Letter post trackable)
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Én is rendeltem ettől a csodától egy exp gdc adaptert a laptophoz, cakli pakli kuponnal együtt 18k és eu priority line al kértem.
Tegnap megrendeltem, kifizettem ma fel is adták, gondolom holland postával jön mert NL a vége de az elején meg LT van na az mit jelent? ezt kérdezném
Persze csak CN raktárban volt így az érkezés juli 3-ra datálható legalábbis ezt írják, egyébként is 15-20 nap. Az lesz a szép ebben, hogyha a második covid elszabadul akkor kb őszre kapom meg
-
Bobby G.
senior tag
Azért lehet ezt így is csinálni!
LL770966735LU -
vandor01
senior tag
válasz
Alien4
üzenetére
jaja azert van ez a topic hogy felhivja figyelmedet hogy sajna ez a nemetDHL- Feucht kombinacio nem igazan vasarlo barat.....
egyenlore en is csak kinabol veszem a telcsiket de nincs Feucht kombo!! es nem surgos a cucc.... nem rendit meg ha esetleg vitaznom kell BG PP -vel 1-2-3-4 honapig??? es ha varnom kell az esetleg eltevedt telefon arara 2-3 honapot nem vag foldhoz...
ezek informaciok fuggvenyeben te dontesz!
ha azt ajanlom nekem tok jo 2-4 het alat problema nelkul a jon a telcsi.... magamreszerol 100%-an eddig igy mukodott (GLS hozza belgiumba)
es ennek hatasara megveszed... aztan Feucht nevu fekete lukban eltunik a telcsi majd honapikig vitazol varsz a piizedre akkor meg én leszek az uccso genyo
gyorsan kell a telcsi vagy sem? kell e egy kis izgi bizgi?
eleg izgi-e? vagy jobb mint tuncsizni es szobrokat donteni??
szoval a 10-20 e ft sporolasert dontsd el te magad mi a jo neked.....
minden informaciot megkaptal.......
-
bertokl
tag
válasz
herrká
üzenetére
Szerintem a DSTK az Dostyk (Druzhba) kazah város lehet Alashankou kínai várostól nem messze, a világ végétől két versztányira. Tippem szerint két hét és három hónap között várható az érkezés, de asszem ezzel nem vagy előrébb.

-
Tangerine
senior tag
Kb. két hónap után reklamáltam egy csomagért. Azt mondták várja még 28 napot, most már az is lejárt, azaz a 90 napon túl vagyunk. Most azt kérdik, hogy refundolják-e, vagy küldjék újra.
Mit érdemes választani?
"If you still can not find it in the post office or carrier, would you like us to arrange a refund or a reshipment with Air Parcel Register?"
-
válasz
ssgt1981
üzenetére
No annyira nem jó, nekem úgy tűnik hogy Luxemburgba meg kellet volna már érkezni, mert ez is Kínából jön és 9-én már az ottani kicserélő központba megérkezett, de onnan nem látható sehol sem hogy elindították volna Európa irányába. 20-35 business days amit írnak, ami júl 6-27 lehet.
-
Alien4
tag
válasz
vandor01
üzenetére
50k-s készülékhez adjak hozzá 20k-t hogy, itthonról megvegyem? Akkor minek van ez a topic? :/ Ennyi erővel ne rendeljünk külföldről =(
Most nem támadás, ne értsd félre... de érted a bajom.
A robotporszívó is eltűnt, ja... 3 hónap után visszakaptam a pénzt paypallal. A pénzem itt sem fog eltűnni, max többet kell várni. Talán
-
hupisom1
tag
-
vandor01
senior tag
válasz
Alien4
üzenetére
ezt olvasd el Feucht
az en otletem.... fogod a kis piiizecskedet hozzadobsz meg egy kicsit 10-20e ft-ot azt penteken vagy hetvegen felkeresed a legkozelebbi occco helyi kereskedest megveszed garival es Vasarnap mar nyomkodhatod meg lajkolhatsz rajta.... vagyis szerintem
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Erre valaki tudna dobni kupon kódot?
[link] Vagy ha esetleg van jobb, gyorsabb készüléke... ötlete... szívesen meghallgatom. Köszipacsi! -
válasz
hupisom1
üzenetére
A PayPal ez a kedvezménye nem vonatkozik ilyen garanciális visszaküldésre, a kézhezvételt követő azonnali problémák és a még sem kell, meggondoltam magam visszaküldésekre vehető igénybe, abban az időszakban amit az eladó ezekre megadott. A BG esetén a 7 és 30 napon belüli visszaküldés.
-
hupisom1
tag
Sziasztok !
Vásároltam egy knotex tabletet , ami szépen lassan megadta magát , most épp a DC csatival ha töltöm akkor rossz a multitouch , illetve a type C port is halott .
Ajánlották már hogy csináltassam meg otthon, embert nehéz rá keríteni stb nem fogadtam el .
Most ezt az üzenetet kaptam :
We deeply apologize for the inconvenience caused by our product. After discussing with the supplier, in order to effectively solve this problem, we decide to repair the product. Would you like to return the product to get repaired?
If you agree with this solution, please ask the cheapest shipping fee for Standard Air Mail Register with tracking number, from the HUNGARY to Dongguan, Guangdong, China.
Please note that you need to bear the shipping fee to return.
Looking forward to hearing from you soon.
Best regards,
Lolina180nap gari lassan 07.20 án lejár , most elvileg azt írják hogy nekem kell fizetni a visszaküldést ha jól értem , ez igaz ? Valahol olvastam hogy ha paypal-on keresztül intézem akkor a paypal fizeti aztán majd leveri rajtuk , mit csináljak ? ( Paypal-al fizettem amúgy )
Köszönöm a segítséget .
-
A "GWTR" raktár melyik országban van?
-
mrrr74
aktív tag
-
Beni2360
félisten
-
vegyszer
addikt
Most megint a törpöm tele lett a customer service-szel.
Vettem két hete egy lámpát. Elvileg volt CZ raktáron.
Két hete nem adják fel.
Írtam, hogy nem lehetne-e az elvileg szintén CZ raktáron lévő másik lámpát helyette.
(az egyik is, a másik is ~70$ volt, pontozni tudtam/tudnám)Erre azt írja a kínai, hogy nem lehet a cserét eljátszani.
Mert nem egy árban vannak.Mi lehet ez? Másik raktárakat nézünk?
Vagy mégis mi? -
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Bocsi a nem ideillő kérdésért, de nem találtam megfelelő topicot hozzá. Ha valaki ismerős Gearbest vonalon, tudna segíteni, hogy lehet-e (és ha igen, hogyan) rendelést visszavonni? Sehol nem találok ilyen lehetőséget. Még februárban rendeltem egy terméket, de azóta sem adták postára, csak csúsztatják a feladás határidejét. Mivel szükségem volt rá, meg már a hócipőm is tele, így rendeltem egy hasonlót Banggod-ról, ami hamarosan meg is érkezik, szóval az első rendelésre nincs szükségem. Még egyszer, bocsi, hogy off!
-
válasz
sambenez
üzenetére
22 € felett fizetni kell áfát akár tetszik nekem, akár nem. Ha ez alatt van nincs vámeljárás és fizetni való.
Az hogy ebbe a szállítási költség is beleszámol az évtizedek óta így van. Futáros szállítás az a legtöbb esetben drága dolgok esetén van, ha sok a 7000 Ft de egy héten belül kézhez kaphatod akkor, választod a posta szállítást 45-90 nap és 3500 Ft. A különbség forintban csak 3500 Ft. -
válasz
Beni2360
üzenetére
Leírtam hogy az áfa elengedés csak vámeljárás keretében történhet, (lásd a jogszabályi hivatkozás szövegét) akkor mi alapján írnád azt hogy nem volt?
Ami nem volt az alapján nem lehet elengedni az áfát.
Nem kell ide keverni a 22 € alatti dolgok témáját.Bővebben nem magyaráznám, ott a DHL vagy bármelyik futár cég oldalán leírva.
Itt pedig a jogszabályi pont:
(5) A vámhatóság által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, 10 EUR-nál vagy az ezzel megegyező, a 138. § (1) bekezdése szerinti árfolyamon átszámított forintösszegnél kevesebb egyéb terhek összegét - kivéve a jövedéki termék után kiszabott egyéb terheket - nem kell megfizetni, illetve visszafizetni. Az így meg nem fizetett összeget a vámigazgatási eljárás lezárásával egyidejűleg törölni kell, a vissza nem térítendő összeget pedig bevételként köteles elszámolni a vámhatóság. Nem kell megfizetni, illetve visszafizetni azt a tíz euró alatti, egyéb teher különbözetet, valamint visszafizetni azt a 10 EUR alatti vámtúlfizetést, amely az egy határozatban egy vagy több jogcímen kiszabott és megfizetett összeg különbségéből keletkezett. Az így keletkezett tartozást a vámhatóság utólag törli, a túlfizetést pedig köteles bevételként adónemenként belső bizonylattal előírni és elszámolni. -
Beni2360
félisten
-
sambenez
addikt
De azért azt te is érzed mennyire nincs rendjén egy 8e ft-os dolog után 6e ft-ot vagy mennyi most a díjuk kifizetni. Ráadásul bármit vámeljárás alá vonhatnak. Így akár egy általam 1e ft-ért vásárolt cucc után is joggal elkérhetik ezt a 6e ft-ot?
Szerintem ez kissé vicces így. -
válasz
sambenez
üzenetére
Egyébként benne a szerződési feltételeikben és nem a postáról írtam.
Dolgozik vele az emberük, megcsinálják az állam felé a könyvelését?
Kell egy határozat amiben kiszámolják a dolgokat és az összeg alapján elengedik az áfa fizetést, míg ha 1 forinttal több az érték, akkor meg a fizetnivaló összeget könyvelik, befizetik a NAV-nak. Az ottani vámos előadónak ez a munkája, szerinted ingyen dolgozik, nem kap fizetést?
Oda mennél dolgozni és közölnék hogy ha az áfát el kell engedni a vámelejárás során akkor az elvégzett munkáért nem kapsz bért, ahhoz mit szólnál?
Ugyanannyi időt fordít rá mint másikra.
Az összes futárszolgálatnál így van és mivel a szállítási költséggel együtt mindig meghaladja a 22 €-os határt, bizony nem tudják kikerülni.
Az hogy a magyar posta tőled ezért nem kér pénzt az azért van mert az állam és az ügyfelek egyéb módon bőven megtámogatják hogy ezt a részleget fenntartsák, de effektíve ők adatot kérnek be és továbbítanak, és de vámosok csinálják határozatot, így pofátlanság tőlük az is ha kérnek pénzt vámeljárási költségként. Persze ők is be fizetik helyettünk az áfát az állam felé, de ez azért csak kis része a folyamatnak. -
Egy március 3-án kezdődött történetre tett pontot kedves webshopunk.
Március 19-én a német fekete lyukban eltünt tabletemet több levélváltás és pár hónapos felesleges várakozás után újra elüldték.
Igaz fiam áprilisi szülinapjára szántam és a névnapjára sem kapta meg, de nyaralásra talán már nyomogatja. -
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
A Banggood cseh raktárából milyen érkezési idők a jellemzőek mostanság? 2 hete rendeltem valamit, de még sehol....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-book olvasók
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Le Mans Ultimate
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor itt is csak a türelem.
vagy jó ez így
Air Parcel Registerel jön

.