- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.t.r
aktív tag
4pcs Smart Plug Mini WiFi Outlet EU 16A Remote Control Wifi Socket app_link - $6.99/db + posta. Van ilyenem, fogyasztást is mér. Ennyiért nem rossz.
-
p.t.r
aktív tag
A harmadik nekifutásra végre megkaptam a tabletet. 15 napot futott, Eu Priority - GLS fuvar volt. Januárban rendeltem először, amit feucht elnyelt, mint ahogy a második rendelést is. A 90 napokat ki kellett várni, de azután pár email után refundoltak. A GLS szállítást hogyan lehet kifigyelni, hogy ne a németek fele menjen? Drágább a szállítási díj? Mennyivel?
-
p.t.r
aktív tag
Miután a 2. tabom is elveszett és visszautalták az árát, gondoltam harmadjára hátha mégiscsak átcsusszan
szoval adtak egy ilyen TN-t: 612371027594
Szerintem ez lesz a megoldás
Egyelőre csak az a furi, hogy miért olasz fele megy. Amúgy meg a sima Eu Prioity Line volt. Mit gondolsz?
-
p.t.r
aktív tag
Amúgy nem szertnék riogatni, de pályafutásom alatt aliról, ebay-ről, GB-ről közel ezer rendelésem valóban elhanyagolható töredéke veszett el. Viszont BG-ról mindösszesen 5-6 rendelésem volt 3-4 apróság és 2db tablet. Ez a két tablet idén februári és áprilisi rendelés volt mindkettő feucthban lett oda. Nekem ez esélytelennek tűnik már.
-
p.t.r
aktív tag
Szuper! Csak nem tűnik el ott minden
-
p.t.r
aktív tag
válasz
Kolondrum #17562 üzenetére
Nekem immáron a második tablet akadt el Feuctban. Az utolsó bejegyzés 05.12. azaz 2 hete vesztegel a nyomkövetés. Nulla grammal.
Az az érdekes, hogy az 1 centes nyeremények meg átcsúsznak valahogy. A teljes áron fizetettek meg nem.A közlemény pedig ez volt:
A BG marketing csapata a következő információt adta a szállításokról!
Február 20 utáni megrendelések esetén meghosszabbódik a visszatérítési idő a Covid-19 járvány miatt keletkezett korlátozások miatt.
Kínából eddig 60 nap volt a türelmi idő, hogy ha nem érkezik meg a termék, akkor a visszatérésről vagy az újraküldésről tudjunk tárgyalni. Ez az idő 90 napra nőtt!
EU raktár esetében 30 nap volt, ami 45 napra nőtt. -
p.t.r
aktív tag
Most én is visszakerestem az email-t, amit a Feucht-ban elveszett tabletem rendelése után kaptam. Order date: 2020.01.28.; Expected arrival Time: 02\20 .. Ennek ellenére tegnap azt írták nekem, hogy most 60+10 nap a szállítás ideje, szóval várjak még 9 napot. Azért remélem végül csak visszaadják a lóvét, elég sok parkol benne. Február 12-e óta áll a tracking.
-
p.t.r
aktív tag
Szösz szedő app [link]
-
p.t.r
aktív tag
Telóra van még pár hely [link]
-
p.t.r
aktív tag
-
p.t.r
aktív tag
Ide még lehet csatlakozni:
Redmi Note 8 - 5 fő
Gaming Keyboard - 2 fő
köszi -
p.t.r
aktív tag
válasz
molysy #16579 üzenetére
Bocsi, csak így hátha gyorsabb
Xiaomi Redmi Note 8 -
p.t.r
aktív tag
Korábban írtam már, hogy volt egy 01.28-ai tablet rendelésem, amit valószínűleg lenyúltak Feuchtban, mert ugye 02.12. óta ott áll a tracking.
Másfél hét után, megszületett a válasz a BG-től..Tracking information-
Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization.
The logistics information has been updated in recent days and thus we believe that the parcel is still in transit. The tracking information of this order will be updated at important logistics stations or once it arrives in your country. Would you mind waiting for one more week to see if you can receive this parcel?
-
p.t.r
aktív tag
Volna még néhány hely (böngészős linkek):
Xiaomi Redmi 8 Global
Xiaomi Redmi Airdots TWS
Köszi a csatlakozást! -
p.t.r
aktív tag
szappanadagoló
óra
füles
telefon
Köszönöm -
p.t.r
aktív tag
Van egy január 28-ai tablet rendelésem CN raktárból CS640105283DE . Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, feb. 12-e óta el van akadva Feucht-ban. Gondolom ez is "fényt kapott". Az lenne a kérdésem, hogy akkor amíg a 60 nap le nem telik, addig felesleges is irogatnom nekik? Ezt ugye mindenképp ki kell várni?
-
p.t.r
aktív tag
Ahova tudtam csatlakoztam, illetve friss böngészős linkek:
Xiaomi Redmi Note 8 Global
BlitzWolf BW-UPC2 2 in 1 128GB
Enchen Black Stone 3D Electric Shaver
Original Xiaomi Mi band 4
Köszönöm a csatlakozást -
p.t.r
aktív tag
Feucht, Germany The shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=.........)
Na az én csomagom is pont ebben a státuszban áll 02.12. óta -
p.t.r
aktív tag
Ahova tudtam csatlakoztam, illetve új böngészős linkek:
Xiaomi Redmi Note 8 Global
BlitzWolf® BW-TF1 256GB
18V 520N.m Cordless Wrench
Xiaomi Mi band 3
Köszönöm a lehetőséget -
p.t.r
aktív tag
-
p.t.r
aktív tag
-
p.t.r
aktív tag
Redmi 7A - egy fő hiányzik
-
p.t.r
aktív tag
-
p.t.r
aktív tag
-
p.t.r
aktív tag
Szevasztok!
Óra [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest