- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pch
senior tag
Megjött a visszatérítés! Köszönöm V/ a tanácsokat!
-
pch
senior tag
Kérdés:
Megkaptam a visszatérítést, a paypal-on látszik.
Viszont azóta a bankkártya lejárt és én hülye töröltem a paypal-ról is. Hozzáadtam az új kártyát. Van bankszámla szám is hozzácsatolva.
A visszatérésnél azt írja, hogy a bankkártyára téríti vissza.
Ilyenkor mi a megoldás? -
pch
senior tag
Ma járt volna le a 3 napi határidő a visszafizetésre. Viszont nem jött semmi lóvé. Írtam nekik, de lepattintottak, hogy 1-7-ig műsorszünet van.
Kezd ki lenni a t***m ezzel. Várjak most megint 7.-ig vagy Ti mit tennétek? -
pch
senior tag
Most megint azt írják, hogy továbbítja a belső osztályra hogy egyéb megoldást lásson...
Készvagyok már tőlük. Én megértem, hogy ki kell várni a 70 napot. De ha időben érdeklődtek volna a GLS-nél már rég megoldódott volna, sőt lehet ők is megkapták volna a gls-től a csomag elveszett meg a pénzüket. De kb 10 levélváltás volt ennek 99%-as a szokásos bullshit. -
pch
senior tag
Még csak a vitarendezési központba van. 10.-éig lehet a paypal-nál bejelenteni.
Igen pénzt kértem vissza. Hogy miért gondolom?"Ön ezt legkésőbb a következő időpontig minősítheti fel reklamációvá: 2020. október 10. 23:22:17 GMT-7. Ha ez az eset 2020. október 10. 23:22:17 GMT-7-ig nincs megoldva, akkor automatikusan lezárt lesz. Nem fogja tudni újból megnyitni az esetet."
Hát ezért.
-
pch
senior tag
Még mindig nem kaptam vissza a pénzem. Nyitottam a paypal-nál vitarendezést.
Most azt írja, hogy zárjam le hogy tudják rendezni a visszaküldést.
Ha viszont lezárom már nem lesz lehetőségem sehogy se megoldani.
Írtam nekik, hogy nem zárom addig míg meg nem jön a visszautalás.
Kezdem elveszteni a türelmem... -
pch
senior tag
Na már a paypal-nál írtam és kértem visszatérítést.
Az tuti, hogy innen soha többet nem rendelek. Ez volt az első. 7.18 óta nem kis idő telt el, akár gyalog is ideért volna. A másik, hogy külön fizettem hogy esetleges elveszénél garantáltan fizessenek, erre most ma megint küldi a sablon szöveget, hogy 15-20 nap a szállítás.
7 hó óta már letelt szerintem a 20 nap.
Nem az b@szott fel, hogy nem jött meg, mert ugye lehet bármi de ez, hogy ma is jön nekem a várós szöveggel, hát ez kész. -
pch
senior tag
-
pch
senior tag
Üdv!
Jövőhéten jár le a 60 nap. Elvileg még mindig azt írja belgiumba van (7.17 óta) (GLS)
Ha most is írok szerintetek (ugye eddig mindig azt írták várjak) van esélyem a lóvé visszaszerzésre?
Érzésem szerint már nem fog megjönni soha. -
pch
senior tag
Ez szerintetek meg fog még jönni, vagy igyak rá hidegvizet?
https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes?match=612370954150 -
pch
senior tag
Üdv!
Múltkor írtam, hogy a GLS rendszerében azt látom, hogy ugyan bekerült a csomagszám de még nincs átadva nekik szállításra. Akkor azt mondtátok várjak türelemmel.
Most 17.-e van de még mindig változatlan a felállás. 7.17-én rendeltem azóta ez van.
Elvileg holnap telik le a vállalt szállítási határidő. Kezdhetek aggódni?
Ilyenkor ugye várok még egy hetet azután ha semmi hír mi a teendő?Köszi!
-
pch
senior tag
A sterilizálás az azt jelenti, hogy elvileg eltávolítják, hogy ők a feladók.
"Jul 17, 2020 23:15Package has been sterilized and shipped out."
nem én olvasom, hogy GLS a 17 track adja vissza a nyomkövetési számot megadva.
De az oldalon a fenti nejegyzés az utolsó azóta nincs semmi.Szóval még mindig az a kérdés, hogy mennyi idő alatt kellene megjönnie érdemes rájuk írni?
-
pch
senior tag
Üdv!
jul 17.-én rendeltem cuccot Eu prio-val.
Kaptam egy nyomkövetési számot amivel sokra nem megyek, mert a 17-track ezt adja vissza:
2020-07-17 08:18
Puurs, The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS.Igaz nem telt le még a várható szállítási dátum ami 18.-a.
Kezdjek aggódni, hogy eltünt a csomag?
Ha olyan számot adnak ami nem rendes csomagszám (sterilizálást is kértem) mit tudok tenni? Meddig tanácsos várni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest