- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi6600
tag
Sziasztok. Egy hete sikerült megrendelni a kiszemelt OP8 Pro készüléket,ami sajnos 2.ára már nem volt készleten. A weben azt írták 14.e előtt postázásra kerül.Viszont, most nézem, hogy újra van nekik raktáron. Akkor nekem is feladják ma/holnap? Illetve ha igen akkor kb 2 hét a szállítási idő? Minden tariff opcióval jön HKból BG logó nélkül.
-
tomi6600
tag
Na. Sikerült megrendelni a készüléket. Bepipáltam, hogy nem kell a dobozra banggood logó illetve eu priority line és tariff insurance shipping insurance-el. Viszont ezt írja már a kifizetett cuccnál: Tracking Info: No tracking number via EU Priority Line akkor csak az oldalon tudom nyomon követni?
-
tomi6600
tag
Sajnos én is így vagyok vele, mert volt már samsungom de meg fogadtam,hogy többet nem veszek de ez mégis megfogott... Egy nagy gond van még ott, az pedig, hogy egy oneplus sokkal jobban tartja az árát. Nehéz döntés...mondom itt hátha van valakinek mind kettő és tudna mit mondani
-
-
tomi6600
tag
Sziasztok. Kinéztem Banggoodon egy OnePlus 8 Pro készüléket. A telefon HKból jönne,EU Priority Lineal. Van ebbe valami buktató? Meg fog jönni? Mennyi idő a szállítás kb? Olvastam, hogy elvileg GLS hozza a csomagot majd és adó/vámmentes is a cuccos. Ezek igazak? Köszönök mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest