- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Normi™
őstag
Erre esetleg valaki?
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Azon jelenség mitől lehet,hogy a Pixel Fillrate értéke fele annyi a Gpu-Z szerint mint a többi neten talált eredmény azonos kártyánál azonos órajelen?
Konfigom az adatlapomban.Köszönöm előre is!
-
Normi™
őstag
válasz
sajátgép33 #13718 üzenetére
Csak akkor ha vissza is tudod rakni a hűtőt normálisan,meg figyelj a pasztára,hogy csak a gpu-ra kerüljön,egyébként semmi sem fog történni,de te tudod,kizárt,hogy ez a hiba ha tényleg max 77fokon megáll a hőmérséklet,nekem volt 7200gs-em régen és 85fok körül volt terhelve és mai napig vígan dolgozik jó sok év után is.
Belinkelték neked amegfelelő topikot,ahol kivesézik pontról pontra mi lehet a hiba...
-
Normi™
őstag
válasz
sajátgép33 #13715 üzenetére
77foknál kizárt,hogy újrainduljon a rendszer,nincs azzal semmi gond,normális hőfok,ráadásul ez egy passzív kártya,így pláne jó,pasztázásra meg szerintem semmi szükség ebben az esetben.Más hiba lesz ott..
-
Normi™
őstag
A driver téma nem jött be..
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom volna,hogy a 3 hónapos Evga 560 ti kártyám egy win7 újratelepítés után terhelésre erősen sípol.Ez mitől lehet?Garanciális dolog ez egyáltalán?
Köszi előre is!
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Van egy Evga 560Ti superclocked kártyám és egy sima Unigine haeven alatt 75 fokra melegszik fel egy 17-18 fokos szobában,furmark alatt 90nél kiléptem mert nem mertem tovább gyötörni.Jól gondolom,hogy valami nem ok a hűtéssel?Órajeleket nem piszkáltam,minden a gyári..ház oldala sincs fent és a ventilátorok a kártyán ordítanak terhelés alatt.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Normi™
őstag
Sziasztok!Egy kis segítségre lenne szükségem.Adott egy asus 560 ti,alaplap és processzor csere után 2d-ben mikor megnyitok egy ablakot vízszintesen hullámzik,az előző konfigurációban ilyet nem csinált és most teljesen random szerű,megfigyeltem full hd filmeknél is csinálja.Mi lehet gond? Esetleg az új driverek csinálhatják,mert dobál ki "a "képernyőillesztő program nem válaszolt...."? 30perc furmark alatt nem hibázott.Leginkább ahhoz hasonlít mikor nincs bekapcsolva a v-sync a játékokban.Húzva semmi sincs,minden alapon megy.
-
Normi™
őstag
Sziasztok!
Most raktam be egy új processzort és alaplapot a gépembe,újra feltettem a windows-t minden driverrel együtt és néha elsötétül a kép,frissítettem vga drivert is,de továbbra is él a probléma és ez az üzenet fogad : "a képernyőillesztő program nem válaszolt majd helyreállt",eddig ez a kártya nem csinálta,remélem nem az új processzorba integrált vga lesz rossz
(konfigom az adataim között)
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest