Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerto
tag
válasz
#92888064 #32677 üzenetére
Én úgy gondolom ha valamilyen elektronikai eszközre ráfolyik a víz,főleg egy nyomtatott áramkörre ami televan ellenállással,kondenzátoral stb... akkor az zárlatos lesz. Szerintem a tápegység nem érzékel egy olyan "minimális" zárlatot mint ami egy vga-n jelentkezhet ilyen esetben. Én biztosan nem kockáztatnám az alaplap épségét.
-
PeeterssoN
őstag
válasz
#92888064 #28790 üzenetére
Na, becsokizott ettől!
Úgyhogy erről a csuszkaállítgatástól mentesítjük is magunkat. Az alulfeszelést úgy kell értsem, hogy visszaveszek a magfeszültségből?
Ettől stabilabb és jobb lesz a teljesítmény? Nem szoktam tuningolni gondolom ez egyből lejött, de ha már bent van egy ilyen fenevad, akkor ha lehet még ésszerű keretek között kisajtolnék belőle kraftot!
Tehát akkor töltsem le a shappire trixxet..és állítsam ....?! -
CsonkaImo
addikt
válasz
#92888064 #28648 üzenetére
Átmenetileg kellene. Szervizben van a jelenlegi kártyám. hd3000 közepes beálllítások mellett viszi a red alert 3-at. Élsimítást, árnyékokat el lehet felejteni vele. Ismerőstől lesz akinek csak 1db van sajna
. Itt van pár kép a játékról. Szerintem vinnie kell simán kimaxolva. Megerősítitek már veszem is meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest