Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CoolMan #10166 üzenetére
és mindenki aki hozzászólt:
Másik géppel most nem, de ha már fent a win8 kipróbáltam azzal is. Belezúztam a közepébe, mert úgy indítottam el az új kártyával, hogy még a 4850-el volt lelőve. Aero maradt, és egyből fel is pakolt egy drivert, HD6800 Series(Engineering Sample) névvel hozzá.
Viszont ugyan az volt itt is. Szanaszét fagytak az animációk, illetve itt már volt olyan előrelépés, hogy folyamatosan a vga driver nem válaszolt, majd helyreállt hibaüzeneteket dobálta. Valamint egy BSOD itt is beesett, ezt elkaptam, Video_TDR_Failure -re hivatkozott.Holnap át tudok menni haverhoz, neki teljesen más konfigja van, letesztelem ott is, de szerintem a kártya lesz a kuka
Remélem hetekig várhatok majd rá, míg az Ipon visszahozza..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest