- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
válasz
hoffman_ #83906 üzenetére
Szia.
Nekem volt Ryzen 3 2200G és Ryzen 5 2400G (Valamint ilyen volt az 1600X is). Egyik sem szerette a gyors ramot (több féle 3200-as és 3600-as.). 3066 felett problémák voltak vele. Imserősömnek szintén a 2400G-vel. Első tippnek azt tanácsolnám, hogy az XMP-t kapcsold ki, majd állítsd be kézzel 3000 Mhz-re.
-
nyozo
aktív tag
válasz
hoffman_ #34081 üzenetére
És egy ilyen Sapphire HD 6970 hány cm hosszú?
-
perecKING
senior tag
válasz
hoffman_ #34068 üzenetére
hoffman_
én az s1plust is felraktam 6950re....az s1 rev.2 is felmegy arra! szóval a támogatási lista nem teljes...csak azt írják oda ki amit el is bír teljesítményre!(szerintem)
A kártyáknak tudni kellene a furattávokat...úgy emlékszem a rev.2 2-2 furattal rendelkezik, az s1-plus 3-3 furatos. -
SüdiLaller
aktív tag
válasz
hoffman_ #21720 üzenetére
Szerintem érthető az a [moderálva] hozzászólás, főleg ha olyan [moderálva] [moderálva]
is olvassák akik [moderálva] tudnak káromkodni, ahelyett, hogy kicsit türelmesebbek lennének magukkal szemben. Mert ugye az Ő [moderálva] [moderálva] [moderálva] kérdése a legfontosabb ebben a [moderálva] fórumban.bocsi
-
-
agressiv
addikt
válasz
hoffman_ #21508 üzenetére
a hd4000 is hullott bőven, de manapság az új cuccban bízok a legkevésbbé, mert nagyon kevés új cuccokkal foglalkozunk és ahhoz képest nagyon sok a hibás, a G92 egyetlen mentsége, hogy rengeteg van, volt belőle.
Csak érdekességképpen, van egy cimborám akik akkor vették a G80-as 8800GTS-t amikor még nem is lehetett itt kapni (burzsujok
) és az a kártya a mai napig folyamatos használatban van és játszanak is rajta és működik még mindíg
Ilyenből is 100-ból egy van, mondjuk az hozzátartozik, hogy NVIDIA referencia kártya.
-
agressiv
addikt
válasz
hoffman_ #21496 üzenetére
Nem egészen világos, hogy a linken most milyne ok is van vázolva, de ez a VGa hibája és lehet oka a néhány MHz-es húzás is, viszont olykor előfordul, hogy a gpu már gyári órajelen is instabil lesz, ez a VGA hibája, extrém hűtéssel, vagy csökkentett órajellel még elmehet egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest