- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok, van egy kb 5 éves asztali gép, ami néha nem indul el, csak elkezd folyamatosan csipogni.
AMI Bios, AGP-s ATI VGA...ha jól számolom, akkor 1 hosszú, 8 rövid csipogás. Azt írják erre: hiba a videó-memóriában, vagy a videó vezérlő hibás, sérült.
Még soha nem volt gondom a képpel, se a vga-val használat közben. Lehetséges, hogy így is vga hiba lenne ?
Eddig cmos clear-t alkalmaztam, vagy várni kellett és nagy nehezen utána elindult. Ilyenkor kiírja, hogy cmos resume error és kéri lépjek be a biosba. Azt hittem a nagy vihar miatt romlott el valami, mert azóta csinálja, pedig van APC szünetmentesem és a táp egy FSP BlueStorm II 500...Gondoltam proci hibára is. Nem tudom mi lehet, de a csipogás szerint vga gond, ezért is írok ide, hátha valaki már találkozott ilyen hibával. Jah és ma kikapcsolás után újra akartam indítani a gépet és megint csipogott, megmozgattam a vga-t és a csatlakozót, majd megint elindult a gép. -
Krystal_s
addikt
válasz
rumkola #5315 üzenetére
ok csak vmi nincs rendben, mert amikor ki van kapcsolva a hardveres gyorsítás ,akkor a video infónál azt írja :
software video rendering, software video decoding
ha bekapcsolom, akkor :
software video rendering, accelerated video decodingtudomásom szerint hardveres gyorsítással a video renderingnek is accelerated-nek kellene lenni
most nézem, hogy a proci használat között nem sok a különbség. a képminőségben sem látok különbséget
egyik fórumtárs állította ,h szebb lesz a kép, de sokan írták h nem vesznek észre különbséget. szóval lehet neked van igazad.
amúgy is utálom a flash playert, amióta egy procizabáló bugos sz*r lett
-
Krystal_s
addikt
sziasztok ,sajnos a többi fórumban nem válaszoltak, ezért megpróbálkoznék itt is...
egyik notimban ( Toshiba T210 ) Intel HD vga van.
egy ideje feltűnt, hogy az 1080p-s youtube videók akadnak. én viszont tudtam, hogy a gépemnek simán akadás mentesen kéne lejátszania ezeket a yt. videókat. a video fps értéke 6 volt. nem akartam elhinni. aztán kikapcsoltam a flash playerben a hardveres gyorsítást éés az 1080p-s youtube videók tökéletesen mennek az fps értéke 30-32 lett.
tudom, hogy a flash player-el is sok a gond, de most úgy néz ki ,hogy driver hiba lehet.
a Toshiba oldalán ez a legújabb, ami nekem is fent van. az Intel oldalán van újabb driver is, de ezt nem tudom telepíteni az alábbi hibaüzenet miatt: kép
most mennek szépen a videók, de így teljesen a procit terheli le, és működni kellene hardveres gyorsítással is. találkozott már vki hasonló esettel ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest