- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
válasz
nonsen5e #39274 üzenetére
Semmi változás nem volt,nincs benne dvd rom ,és már sajnos 4 driverrel próbálkoztam,de semmi,úgyan az a hiba üzenet,amit feljebb beszúrtam....próbálkoztam a legújabbal,a legrégebbivel,és a külön az intel oldalán is volt,azzal sem...pedig csak egy xp újra rakás volt,semmi extra
-
gti16v
őstag
hát a nem próbáltam az összes verziót,de igen ezekről a helyekről is próbáltam,köszönöm,nézem a régebbieket
-
gti16v
őstag
sziasztok!
egy MSI 7770 es vga-t használok most (ddr5 1gb ram)
de van a fiókomban véletlenül egy MSI 280 GTX
melyiket adjam el? (mivel járok jobban közép távon)
cseréljem le egy elavultabb ,de erősebb 280 -asra,vagy adjam el a 280 ast és maradjon még a 7770 es? köszi
-
gti16v
őstag
hasonló lesz,intéztettem a garit...
csak mivel le van maradva a gépem 8800-nál,és ez ahhoz képest hiper szuper kártya(közben feltűnt,hogy ez a 280 gtx is "elavult" :-), és nem nagyon követtem a számítástechnika fejlődését..... aztán feltünt,hogy "új fajta" csati van a 8800-hoz képest,aztán gondoltam megkérdezek tapasztaltabb usereket...,hátha valamit nem tudok...de,most a végére kiderült,nem bennem van a hiba...
először azt gondoltam a a 2 csati (a 6os és 8 as) csak akkor kell ha sli-van,de rosszul gondoltam,illetve a [gogli] miatt hittem először,aztán ti is segítettek,meg a goglin is találtam solo kártyákat,bekötve 2 kábellal.
-
-
gti16v
őstag
válasz
spista222 #6771 üzenetére
ezzel együtt lett komplett véve...(és a windows telepítéskor ment,aztán félre lett rakva idő hiányában,meg monitor sem volt a srácnak,közben vett egy b@zi nagy tv-t és sürgős lett neki)
2x2 gb ddr3,M4A785TD-M EVO,valamilyen 4 magos belevaló cpu,650w chiftec,msi280gtx,1 terra green wd,Thermaltake Soprano ház,meg a szokásos többi sallang ... -
-
gti16v
őstag
bocsi a de a másik topic döglött,és én már reggel óta küzdök a másik géppel,tehát msi280gtx-ről van szó
tehát,egy nagyon egyszerű és egyben nevetséges kérdésem volna(én még le vagyok maradva a 8800-nál)
szóval az a kérdés,hogy a MSI 280 GTX-NÉL A 6 tűs és a 10 tűs csatira is szükség van,hogy működjön a kártya?
ha mind2(6 és a 10 pines is) rá van dugva akkor nem akar bekapcsolni, a gép,ha lehúzom bekapcsol,de akkor csak az alaplapi vga megy..ez az alapvető gondom,
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest