- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
MK VII #62650 üzenetére
Köszönöm! Az gyengébb mint gondoltam, azt hittem valami igen jó vga lesz.
solfilo: Köszi, nézegettem pár ilyen oldalt (ezt nem) de valóban mindig fenntartásaim vannak az ilyen tesztekkel, amikor én tesztelek sokszor igen más eredmények jönnek ki
Azért akkor nagyjából el tudom helyezni valahová a kártyát, bár kicsit komolyabbra számítottam.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Nem tudom hol tegyem fel a kérdést mert nem találtam GTX 860M topikot. ( vagy rosszul kerestem) Mindössze annyi lenne akérdés, hogy egy mobil GTX 860M 4G kártya kb mindek felel meg aztaliban, főleg ATI-ban sebességben. én kb R9270(x) kategóriára tippelek ha jól olvasgatok, de nem találtam igazi tezstet ilyen összehasonlításról. Érdekelne mert egy gamer laptopnál szeretném tudni mire lehet számítani ilyen kártyával.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Milyen progival tudom állítani egy HD4850-es kártya órajelét és memória sebességét? (érdekes módon win7 és 8 alatt a kártya a menükben érdekes kis pöttyök vannak, de csak ott, máshol nem.)
Talán a memóriával van gond? Megnézném, ha visszaveszem kicsit javul-e a helyzet.
XP alatt semmi gond nem volt vele sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- World of Tanks - MMO
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest