- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
válasz
_t0Mi_ #50568 üzenetére
Azt jelzi, hogy UEFI képes-e a videokártyád. UEFI támogatásra, akkor van szükség, hogyha 2TB-nál nagyobb partíciót szeretnél használni, illetve arról boot-olni szeretnél. AZ UEFI-t az alaplapnak is támogatnia kell. Ha ez nincs támogatva, akkor a hagyományos módon CSM módban tudod boot-olni a gépedet. CSM módban MBR típusú partíciót, UEFI módban pedig GPT partíciót kell használni.
-
trancemusic
senior tag
válasz
_t0Mi_ #49967 üzenetére
Szia!
Hexa táp nem két 12voltos ágú?
(Nem ismerem)
Próbáld másképp csatlakoztatni a hardvereket,akár átalakítókkal is "bűvészkedhetsz"
Szvsz ha nem tuningolod a cpu gpu párost,elégnek kell lennie a tápnak!Pl. Vga tápkábelek ne egy ágról szívják a naftát.
Természetesen egyágas (12 volt) raider tuti megoldja a gondod.
Egy teszt erejeig,hasonló konfig a tiédhez,egy 550 hkc sz@r is elbírt.
Sztem 400-at ha le tudott adni,de egyágas volt. (Nem ajánlott) -
Danshee
tag
válasz
_t0Mi_ #49964 üzenetére
Hali!
A számítógépedet nem károsíthatja az áramhiány miatti kikapcsolás, illetve kivétel a merevlemezt, ami nem szereti a sok áramszünetet és akár adatvesztést is okozhat. Természetesen a tápnak sem tesz jót, ha olyan 200x eljátszanád biztos károsodna, de a processzorod és videokártyád biztonságban van. Én ehhez a konfighoz egy FSP Raider 650-et javasolnék, de akár az 550-es is elég belőle. Én 650-es raidert használok, szinte mindenre elég ez a táp.
-
MK VII
veterán
válasz
_t0Mi_ #49922 üzenetére
Szerintem!! Csendes és nem osztott ágas!
Bár ez itt már off.(#49925) Vakegérke
Dehogy.
Csak sajnálom, hogy nem sikerült érthetően fogalmaznom.
Sajnálom, hogy úgy vette ahogy vette.. Tudod Te is, hogy csak jó szándékkal írtam amit írtam..Hisz tudod!
De nem baj. Hazamegyek melóból és szimulátorozok egyet a 25 ezres dVGA-mon.
Vagy,ha azt nem is egy kis Witcher 3-at tolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest