- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancemusic
senior tag
válasz
Jeollam #45303 üzenetére
Virtu mvp-vel megoldható de körülményes,visszaállítani eredeti állapotot nem egyszerű...
Én kipróbáltam,működik,de le is töröltem.
Intenzív vga tesztben vagy game alatt volt hogy 70%-al több fps volt.
Processzor limites környezetben 0%,esetleg lassult is.
3dmark03-ban világrekordot elérte a gtx a kategóriájában.
Jó,így ez csalásnak minősül,de jó volt látni 3500 fps-t egy vga tesztben. -
nonsen5e
veterán
válasz
Jeollam #45303 üzenetére
Nem lehet váltani menet közben közöttük, maximum ha kikapcsolod a gépet, engedélyezed a graphicsot, átdugod arra a monitort és úgy, de gondolom nem ezt szeretnéd.
Ha alaplapra dugod a monitort és be van kapcsolva a HD Graphics, akkor az fog csak működni, ha meg kártyára dugod, akkor a kártya adja a képet. -
mima1017
tag
válasz
Jeollam #44522 üzenetére
VGA TOOLS - BIOS, ezen az oldalon alul ott a bios
segédprogramok fül.
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Jeollam #44489 üzenetére
Nem működik a progi, hiába telepítem újra, hiába veszem alapra az órajeleket akkor is hibaüzenettel leáll, amióta egyszer összeomlott.
Én sem értem, hogy újratelepítés után sem működik.Most dolgozom, ha hazaérek, akkor kipróbálom valami másik programmal.
Én a Skyrimen próbáltam full hd texturákkal és Ultar grafikán, így 40-55 fps között volt +100 emeléssel.
A tera játékon is próbáltam +100-al itt is a legmagasabb beállításokkal, itt is 42-55 fps volt.
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Jeollam #44485 üzenetére
+175 re is emeltem ott osszeomlott a program, akkor adtam rá +15 feszültséget,de nem tudtam tovább tesztelni, mert behal a benchmark és újratelepítés után sem hajlandó működni.
Akkor megpróbálom +135-re rakni feszültség emelés nélkül.
Így a 60 foknál 70% körül megy a ventillátor.
-
Csupii
tag
válasz
Jeollam #41399 üzenetére
Íme az eredmény:
OpenGL: OpenGL teszt
DirectX: DirectXÉn úgy látom, nem talált hibát, tehát a történet tovább bonyolódik... Kábel nem lehet rossz, mert akkor nem kékhalálozna az ilyen "szemetelés után". Driver kizárva, ha már a windows logonál, és a bootképernyőnél is produkálja ezt a jelenséget alkalomadtán. ötlet? :s Funmark-al csináltam GPU tesztet, kb fél óráig ment, aztán leállítottam, fél óra alatt nem talált hibát.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Jeollam #40896 üzenetére
"a probléma a kártyával van. beismeri, a windows látja is, de drivert nem engedi feltenni, mert elmegy a kép."
ezt nem tudom teljesen értelmezni. (csak a többi mondattal együtt, de úgy sem teljesen.)
ha a vga-t a "windows látja", akkor ugye fel kellett hogy álljon, mert csak azután tudtad ezt konstatálni.
de akkor hogyan nincs kép?
tehát hogy először volt kép, felraktál driver-t, restart, majd nem lett kép?egyébként (majdnem) minden driver-es problémamegoldásnak az az alapja, hogy először csökkentett módba belépve törölni kell az összes régi driver-t.
"van amit felenged tenni, de újraindítás után nincs kép. a fehér vonal pislog a bal felső sarokban."
"próbáltam mindenféle drivert,..."
de ha nem bootolt be a win az új driver-rel, (pl. az első telepítese utáni restart-kor akkor milyen technikával próbáltál felrakni másik driver-eket?ezeket kicsit pontosítsd légyszi.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Jeollam #40912 üzenetére
mert általában akor érdemes válaszolni, ha van esélye, hogy megoldás születhet a felvázolt problémára.
de ha az ember nem sejti az esetleges megfejtést, akkor minek válaszolni?
(mert annak, hogy "húzd újra a win"-t, meg ilyeneknek nem sok értelme van...)
aztán van olyan, hogy annyira értelemetlen, összefüggéstelen, hiányos leírással indul a dolog, hogy még a visszakérdezés is lehetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest