- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Hívószám-hamisítás
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glorious
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem egy
Sapphire Radeon HD5850 1GB 256bit DDR5 videó kártyát a már ugyan ilyen meglévő mellé, hogy össze kötöm crossfire-be.
Megjegyzem használtan vettem egy sráctól. Mielőtt összerakom gondoltam kipróbálom külön-külön a kártyákat a régi HD 5850-es ugye simán ment, minden ok, de amikor betettem a másikat az nem adott képet, az alaplapon a PCI-E led pirosan világít folyamatosan. Mi lehet a gond? Eleve rossz , működés képtelen kártyát adtak el nekem, vagy valamit állítani kell? Az eladó esküszik, hogy minden rendben volt nála és hogy szakszervizbe vették ki a kártyát erről van is papírja azt állítja.
A válaszokat köszönöm előre is! -
Glorious
csendes tag
válasz BlackPriest #47606 üzenetére
Igen én is így gondolom. Igen mindent rendesen bedugtam, slotba rendesen illeszkedik, jól van behelyezve!
Akkor egyértelmű, hogy hibásan adta el nekem...
Érdemes ezeket javíttatni, vagy kuka? -
Glorious
csendes tag
Ezt a választ írta nekem a kérdésemre, hogy miért nem működik a kártya!
Szevasz , a videokártya hibátlanul működött nálam 3 évig , SZAKSZERVIZBEN lett kiszerelve a gépemből SZAKSZERŰEN semmiféle baja nem volt soha első tulaja vagyok ! Ezt a szervizes emberek papírokkal tudják igazolni , hogy az általuk kibontott , kiszerelt ati radeon hd5850 hibátlanul tette a dolgát még ennyi év után is !!! Két dolog lehet kedves Tamás , vagy megütődött a postai szállítás következtében , vagy szakszerűtlen beszerelésből adódóan károsodott ! Mert én biztos hogy hibátlan állapotban küldtem el ! Ennek tükrében semmiféle reklamációt nem fogadok el !
-
Glorious
csendes tag
válasz B.Á.L.!.N.T #47612 üzenetére
Cf-be nem néztem meg, de megnézem, hátha igazad lehet!
-
Glorious
csendes tag
Amúgy köszönöm mindenkinek a segítséget, hozzászólást!
Lehet, hogy ezt bebuktam.... teljesen elzárkózik a visszavásárlástól!
Megnézem még cf-be ahogy ajánlotta itt az egyik kolega, hátha szerencsém lesz
Szép estét nektek! -
Glorious
csendes tag
Nos megnéztem crossfire-be itt a másodlagos slotnál nem jelzett problémát, de viszont a Catalyst Control Center-be nincs olyan opcióm, hogy a crossfire engedélyezése.
Legújjab van letöltve a driverből!
Vagy hogy tudom megnézni, hogy látja-e mind ket kártyát a gép?Ötlet valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Glorious
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy xfx hd 6970 videókártyát és az lenne a kérdésem, hogy kell hozzá egy 6 pines meg egy 8 pines tápkábel, de nekem csak 2 db 6 pinesem van. Elindul 2 db 6 pinessel vagy mindenképp kell az a 8 pines is? 600 -as tápom van. -
Glorious
csendes tag
válasz Balathruin #48758 üzenetére
Igen kellett hozzá a 8 pines csati is.
A tápom:
[link]Most olyan problémával szembesültem, hogy amikor telepítettem fel az illesztőprogramot (netről leszedtem a legfrissebbet) akkor telepítés közben elmegy a kép és semmi nem látszódik a gép dolgozik tovább, illesztőprogramot felteleípti, de csak restartolásra reagál. Újraindul és minden okés az illesztő progi fent van, működik. Benchamarkal teszteltem a kártyát 50 fps körül teljesített, de a hőmérséklete aggasztott teszt közben 82 fokra felment!!!
Amikor indítani akartam egy játékot BF4-et elkezdte tölteni, megmozdítottam az egeret és lefagyott az egész gép semmire nem reagált csak a restart segített.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Glorious
csendes tag
válasz Balathruin #48795 üzenetére
Mekkora tápot javasolnátok és milyen fajtát persze a megfizethető kategóriáig ami nekem olyan 20.000.- FT környéke lenne maximum.
-
Glorious
csendes tag
válasz Balathruin #48798 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
Glorious
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy esetleg valaki tud-e segíteni abba, hogy Budapesten hova vigyem a kártyámat újra pasztáztatni, mert még soha nem volt pasztázva a gyárin kívül és eléggé aggasztó értékeket mutatnak a tesztek.
Az a 91 fok szerintem kicsit soknak tűnik!Kösz a válaszokat előre is!
-
Glorious
csendes tag
válasz South Velen #48940 üzenetére
Én is jártam már így,de ne izgulj a kártyád jó csak kell a 2x6 pines tápcsati hozzá.
Én tudok adni egyet ingyen, hogy tud ma használni, ha kell . -
Glorious
csendes tag
Nah újra pasztáztuk a gpu-t, de hőmérséklet még így is igen magas tesztek alatt 81 Celsiusra felmegy. Mi lehet a problema? Olvastam, hogy ezek az xfx HD 6970-ek eléggé kazánok, de létezik, hogy ennyire melegszenek?
Ez normális ennél a kártyánál? -
Glorious
csendes tag
válasz Balathruin #48946 üzenetére
Akkor jó, köszönöm a válaszod!
-
Glorious
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne kérdésem, hogy ez a hütő Arctic Cooling Accelero Xtreme GTX Pro kompatibilis az XFX HD 6970 kártyához?
Kösz a válaszotokat előre is! -
Glorious
csendes tag
Sziasztok!
Olyan probléma lépett fel nálam, hogy a monitoron elcsúszott balra kép és akár mit próbáltam nem tudtam beállítani. monitor menüjében próbáltam mindent, (auto beállítás, recall, nyújtás, le, fel mozgatás9 semmi se segített. Aztán leszedtem a drivert teljesen eltávolítottam, nyomtam egy gépresit és feltettem újra a legújabb drivert, de semmi nem változott sajnos, ugyan olyan rossz.
Mellékelek képet a problémáról.
[link]
Bízok benne,hogy nem a videókártya rossz, mert nem rég vettem a HP-én egyik kollégától.
Ez a típus az: [link]
Köszönöm a segítséget előre is.[ Szerkesztve ]
-
Glorious
csendes tag
válasz trancemusic #54387 üzenetére
Sajnos ahhoz nem értek. Hogyan lehet frissíteni?
Aida64 ezt irta:
Alaplap neve Asus P7P55D-E
BIOS típusa AMI
BIOS verzió 1601
Rendszer BIOS dátuma 06/26/12
Video BIOS dátuma 08/22/13 -
Glorious
csendes tag
Aki tud segítsen légyszíves, mert ha videókártya baj van akkor még van rá garancia 3 hét és akkor kicseréltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...