- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baxxi
csendes tag
válasz
Balathruin #49706 üzenetére
Igen 75HZ megy, ha elkezdtem állítani a sync per frame opcíót a COD AW akkor már ott is maradnak a csíkok akkor már tényleg zavarók.
Más szerintetek ezen a konfigon a fent említett játéknak milyen beállítással kellene mennie?
Mert ha ráhúzom az élsimításokat akkor képregény lesz high beállításon.
más, létezik olyan tesz prg. ( pl 3dmark) ami megmondja hogy ez a konfighoz képest jó vagy nem? -
Baxxi
csendes tag
Hi Mesterek
Lenne egy kis gondom az új VGA-mal. GTX760-ról lenne szó. Az a jelenség hogy játékoknál csíkozik a kép.
Ez előtt volt egy HD7770-em evvel nem volt ilyen gond. Pl.: a COD AW csíkos. Az NFS reval nem.
Asztallal, böngészőnél nincs ilyen jelenség.
Konfig:
- Thermaltake, berlin 630W
- Asrock Z77 Extreme 4
- Corsair Vengannce: 2*4Gb
- Asus GTX760 4gb
- Samsung syncMaster 940n, a monitor lassan 10 éves, de nem hiszem hogy Ő lenne a ludas.
A GRID2-nél vettem észre hogy ahogy felhúztam mindent akkor eltűnt a csíkozás.
A csíkozás vízszintes vonalalak és alig láthatók. Sötétebb részeknél viszont már zavaró.
Nem tudom mi lehet a gond, VGA hiba?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest