- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott már itt valaki olyan problémával Ati kártyánál,(HD5970)hogy csak az egyik DVI szlott működött jól a másikkal meg nem indult be a gép sem?Már mindent kipróbáltam egyik gépből a másikba rakosgattam a kártyát,nagyobb tápot tettem a gépbe (thermaltake 730w smart se),és a probléma ugyan az maradt!
Ha a működő szlottba teszem a DVI kábelt elindul működik,de a játékoknál,mint a régi TV alulról felfelé 10cm nagyságú csíkok futnak,de nem minden esetben, nem csíkoz és nem is fagy a gép!?Ezért nem értem..Ha valaki tudja mi okozza azt a jelenséget akkor kérem ossza meg S.O.S
-
Tibroo
aktív tag
-
Tibroo
aktív tag
válasz
norbert1998 #50348 üzenetére
Köszi a választ!
Egy VTX3D Hd5970-X2-ről van szó -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki abban segíteni,hogy hogyan lehet egy Ati kártyán VGA BIOS-t frissíteni?
A ROM. fájl megvan,már csak a folyamat kellene. -
Tibroo
aktív tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #49749 üzenetére
Már meg volt az is,nem segít
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ATi RADEON HD5970-es karim,de nagyon melegszik, tervezem,hogy lecserélem rajta a hűtőt,mivel a gyárija nagyon gyenge eresztés!
Van valakinek valami ötlete,hogy hol és milyeneket tudnék rá építeni,mert amilyet eddig találtam (Arctic Cooling Accelero Xtreme 5970)az már nagyon ritka,vagy már nem is lehet kapni!
Esetleg ezen kívül valami más megoldás létezik erre a tipusra? -
Tibroo
aktív tag
Erről a tápról vélemények?Thermaltake Smart SE 730 Watt.
Egy AMD-s konfigba kellene ATI 5970-es X2-es VGAt hajtana. -
Tibroo
aktív tag
válasz
MK VII #49372 üzenetére
Persze,teljesen igazad van!
Én is ezt szoktam mondani,nem kell mindenből a legdrágább,a kihasználtság a fontos,és ennek függvényében kell mérlegelni a vásárlást is!
"Az a legfontosabb,hogy egy ilyen VGA-s rendszerhez még véletlenül se osztott ágas táp kerüljön.Szerintem egy nem osztott 12v-os ággal rendelkező..."Ezt úgy kell értenem,hogy a tápból 2 db különálló ág jöjjön a VGa-ba?
Szerintem is egy 650-700W-os már bírni fogja! -
Tibroo
aktív tag
válasz
Balathruin #49366 üzenetére
Most utána néztem,a gyártó és az AMD honlapján,mivel a srác nem tudja milyen volt benne előtte,felsorol 3 márkát,1,:Antec,2,
e Quiet,3,
orsair AX650M,vagy a nagyobb testvére szerény 1200W-al,
Mind 650W feletti!
Visszaküldtem a srácot a boltba,hogy cseréltesse ki,min.650W-osra,vagy nagyobbra!
Köszi az infót -
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Tudja itt valaki,hogy egy ati radeon hd 5970-hez mekkora táp kell,egy AMD Phenom II X4 840 proc 4gb Ram 120Gb SSd,ASUS M4A89GTD Pro/USB 3,egy db új 550 Watt CoolerMaster G550M,van benne!(Win7 Ultimate 64-bit)
Egy munkatársamé,és azt mondja,hogy eddig stabilan működött,mind addig amíg tápot nem cseréltek benne egy PC szervizbe,most állandóan újraindul,a windows asztal egy pillanatra bevillan,majd újraindul a gép,újra és újra!
Én a tápra gyanakszom,de nem kerestem pontos leírást a VGA tápellátásához sem,a kártya méreteit alapján szerintem ennek a rendszernek ez az 550-es kevés lehet!Ötletek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest