- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy az új GPU-Z programban a BIOS mentő gomb mellett feltűnt egy olyan jelölőnégyzet, hogy UEFI. Ez mi célt szolgálna? Nekem jelenleg nincs kipipálva, pedig az alaplapom is UEFI, a kártyám pedig egy R9 290, szóval nem hinném, hogy ne lenne kompatibilis.
Mire való ez? Jó lesz nekem, ha mégis ki lesz pipálva? Gyorsítana valamit a rendszeremen?
Előre is köszönöm! -
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Balathruin #49968 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod!
Akkor ebben az esetben úgy néz ki, elkerülhetetlen a tápcsere..
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap már említés szintjén volt szó a problémámról, viszont szeretnék teljes képet kapni a jelenlegi konfig helyzetemről..
Van egy R9 290-es kártyám, illetve egy I5 3570K-s procim. Ezt jelenleg egy FSP Hexa 500-as táp hajtja. Alapvető használat során, illetve játék közben nincs gond a géppel, viszont ha indítok egy Furmarkot, az azonnal kikapcsolja a gépet energiahiány miatt.
Több kérdésem is lenne:
-károsodhat-e bármelyik alkatrész a gépemben az energiahiány következtében?
-jelent-e ez teljesítménycsökkenést a játékokban, vagy ha megy, akkor megy maxon és kész?Természetesen lesz majd új táp a közeljövőben, csak kíváncsi lennék, hogy mennyire aggódjak a jelenlegi helyzet miatt?
Köszönöm!
-
_t0Mi_
aktív tag
válasz
Balathruin #49921 üzenetére
Szándékosan nem írtam keretet, gondolom mindenkinek az ár/érték arány a legfontosabb, de azért ésszerű ajánlásokat várnék!
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de nem találtam erről releváns információt.
Volna egy R9 290-es videokártyám, amin ugye egy 8 és egy 6 pin-es pcie csatlakozó van.
A tápomon egy 6+2 és egy 6 pin-es pcie csatlakozó van.
A kérdésem az lenne, hogy a tápomnál a két 6 pines csatlakozó közül mindegy-e, hogy melyiket melyik videokártya csatlakozóba dugom? A +2 pin természetesen csak a 8 pines hely jobb oldalára kerülhet, ezzel nincs gond, de a 6 pines rész az felcserélhető?
Van-e esetleg olyan, hogy az egyik csatlakozó több wattot tud felvenni a tápból közvetlenül érkező kábelből, mint a kiegészítő kábelből?Azért lenne fontos, mert a kábel menedzsment miatt csak az egyik módon tudom megoldani a kábelek elhelyezését.
Táp: FSP Hexa 500
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos zajos lett a VTX3D 6950-esem ventilátora, így ki szeretném cserélni. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek az Arctic Accelero Mono Plus lehűtené gond nélkül? Akkor is, ha 6970-re lesz moddolva? Vagy muszáj lesz egy Twin Turbo 3-at venni hozzá?
Esetleg alternatív megoldást tudnátok?
Köszönöm Előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- PlayStation 1 / 2
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest