- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Aktív témák
-
ChuckyOsb
aktív tag
válasz
spyduck #11454 üzenetére
Igazából ezt nem tudom, mert mindig hibernálom, de még hála' csak kétszer fordult elő. Kikapcsolva még nem észleltem.
Kaptam ezt a linket erre gondolok én is.
Van még fél év garanciám, szerintem megpróbálom a szervizt.
Köszi mindenkinek.
-
Happy187
tag
válasz
spyduck #11435 üzenetére
Ha az Fn Num Lockot benyomom akkor az egyes betűk helyett számokat és írásjeleket ír (pl. O-helett 6, U helyett 4 stb.). nyelv az magyaron van 101 billentyűs kiosztáson, de bármelyiken ezt csinálja, már ha jó helyen állítom ezeket (nyelvi eszköztár ?). És a nulla helyett miért r í-t?
-
GeeTeQ
tag
válasz
spyduck #10906 üzenetére
hmmm
1 hónapja olvastad ??? (remélem inkább mint hogy azt akarjad mondani hogy ) 1hónap a csere??????????
munkaeszközöm ez a fosrakás szarcsimbók de már bánom hogy ekkora trágyát vettem!a szokásos venti problémán már túl vagyok... mivel munkaeszköz nem értem rá elvinni, hát kilágyultak a forrasztások a melegtől, szal alaplapcserén már volt, az is kb 3hét...
de a tököm már tele van ezzel...
-
SG3rg0
őstag
válasz
spyduck #10880 üzenetére
A Recovery lemez mindent felhúz egyszerre!
Nem lehet benne megadni semmi paramétert.
Most azt fogom csinálni, vista dvdvel csinálok egy 25gb partíciót, ezután jön a Recovery disc és bízom benne hogy csak a 25gb partíciót látja majd, és utána vista alatt megformázom a másikat is.
Valahogy te is ezt akartad mondani, ha jól értem. -
Illidan
tag
válasz
spyduck #10263 üzenetére
Igen, az eszközkezelőben kipróbáltam minden létező módon megetetni vele az audio drivert. Sikertelenül
A Lenovo oldaláról letöltött LAN és Bluetooth már a kicsomagolás állapotáig sem jut el. Hibára hivatkozva kéri, hogy töltsem le újra. Jelenleg azonban a Lenovo letöltésközpontja nem működik, nekem pedig szükségem lenne egy jól működő gépre holnap estéig -
malisonX
aktív tag
válasz
spyduck #9752 üzenetére
Egyetemi koliban vagyok hétfőtől-péntekig Győrben, tehát egy pesti út pont elég lenne arra, hogy emiatt ne tudjak bemenni egy nap a suliba
Azt hittem, hogy csak pesten van szervizük. Viszont az általad linkelt oldalon látom, van többek között egy győri cím is, ezt majd felkeresem! Köszönöm szépen! -
Ginew
aktív tag
válasz
spyduck #9740 üzenetére
....és azóta már nincs 8510e mert belevágta a kukába
remélem nem ez lesz a megoldás..
sztem még nyammogok vele picit, aztán ha kuka, megy fel xp, azzal sosincs baj, s még az esetleges gémek is jobban futnak..
ja amugy 3dmarknak van ilyen vantage verziója, de nem tudtam lefuttatni a nativ felbontás miatt :S ugytünik nem notikra tervezték ezeket
-
Ginew
aktív tag
válasz
spyduck #9738 üzenetére
irtam, de ahogy látom 5 napja nemvolt belépve, szal lehet nem várom meg mig visszair, ha van valakinek vmi ötlete..
win-t mindenesetre nem mentettem ki recoverybe, csak cdn van meg a vista, de az nem magyar mint ezvolt, szal sztem ez tuti bukott... esetleg érdemesebb Xp-vel probálkozni? mert ugytom hogy az kevésbé eszi az akksit is, meg nekem tökéletes azis..
mod: esetleg vista vagy xp 64 bites változata? 32es cd kulcs müködik 64 bitessel?
-
BluEyes
őstag
válasz
spyduck #9725 üzenetére
Akkor ugyebár soha nem állna fel a rendszer.
grex4:
A driver összeakadásról ott érdeklődj, ahol olvastál róla. Nyilván tudta a hozzáértő jóembör, hogy mit beszél.
Memória tesztelése megvolt? Live Linux-ot (mondjuk Kiwi-t, jó nagy és magyarul beszél), ami nem nyúl a hdd-hez, futtattál-e, hogy úgy is jelentkezik-e a hiba? Próbálkoztál a rendszer újratelepítésével, egy alapos formázással egybekötve? Usb cucc nélkül is kéket hal?
Bad szektoros vinyót miért nem hajítod ki a fenébe? -
slappy
csendes tag
válasz
spyduck #9699 üzenetére
Üdv
Hasonló árfekvésben elképzelhető valamilyen másik noti esetleg, ami erősebb ilyen téren??
CSak XP-s legyen ez a legfontosabbEsetleg ezek közül melyik a jobb: nV GF 7000M
Radeon HD3470 256MB
Mondjuk ha nem akkor nem. Úgy is munkára kellene legtöbb időben, csak hát a szabadidő.
Thx a segítséget előre és utólag is
-
CptMisi
őstag
válasz
spyduck #9521 üzenetére
van pár dolog amit nem telepített fel rendesen de nem is tud magától az adatokat meg nem tudom így netről nem tok letölteni:S ilyen driver detective, drivermax és a többi csoda program hát semmit nem csinál ezért is kérdezem itt, szerintetek h tudnám megnézni h mik azok az alapvető rendszerezközök ha az eszközkezelőben nem ismeri fel? everest felismeri a cuccokat de akkor se tudom h melyik nem jó
-
-
uszkart
tag
válasz
spyduck #9229 üzenetére
XP-t használok!
Mintha valami olyat olvastam volna, hogy ez a PM driver beépül valahová.
A wireless software-t is csak tallózva találtam meg (c:\program files\intel...), de nem akar elindulni. Illetve van egy MIMO-s driverem is, ha azt telepítem fel, akkor hibaüzit is dob. Amúgy a kettő közöt mi a különbség? -
idomtalan
csendes tag
válasz
spyduck #8909 üzenetére
Toshiba A300-15V: [link] itt vettem és ezt.
azt írták itt hogy mellékeltek plusz egy win XP telepítő DVD-Rom-ot amivel fel tudom rakni de akkor a "merevlemezen tárolt összes adat elvész, beleértve a windows vista rendszert, és annak biztonsági másolatát".
Ezért félek ettől, mert ha az elbaszódik vagy neadjaIsten Vistát akarom akkor mi a faszt csinálok?
Amúgy van rajta winfos Vista matrica (leis tépném legszívesebben)
Ui.: és köszi a 4Gb-os tájékóztatást, mert erre nem is gondoltam. -
Balind66
csendes tag
válasz
spyduck #8744 üzenetére
Asszem 5400-es, a sentinel hibátlannak találja, bár a teljesítménynél a kihasználdsági mutató folyamatosan 100%-on van és folyamatosan ír is és olvas is. A program indítása óta (4 perc) másfél GB-ot írt és olvasott a lemez kisebb nagyobb sebességgel. Lehet, hogy ez normális, de nekem akkor is furcsa, hogy folyamatosan megy.
-
ronaldo
őstag
válasz
spyduck #8710 üzenetére
Azzal tisztában vagyok, hogy reklámfogás, ezért nincs is szükségem annyi memóriára. Asztali gépem 780G, ott biosban be is állítottam, hogy csak a sideportot használja, a többihez hozzá ne nyúljon. Lehet itt is lehet valami ilyesmit variálni.De nem tudok belépni a BIOSba
A VGA órajelét hogyan változtassam? Van erre is beépített lehetőség, vagy csak külső program?
-
buherka
addikt
válasz
spyduck #7963 üzenetére
Mondjuk abban van igazság, hogy a Lenovo notikon kívül is van más jó gyártó is, de FuSi-t meg Acer-t valahogy nem vennék. Asus ami még szterintem megbízható
Én még annyira nem értek ezekhez, mert ez az első hordozható masinám.kb. 1 hónapon keresztül jártam a bevásárlóközpontokat és a boltokat, mire megvettem az N200-ast, persze azért te is ráraktál egy lapáttal
Ezek az agyonlakkozott csili-vili gépek sem jönnek be, mert még meg sem fogtam és már tiszta mocsok az egész. -
buherka
addikt
válasz
spyduck #7948 üzenetére
Múltkor voltam az Ipon-ban mert rendeltem egy FSP tápot asszony gépébe.
Míg vártam, hogy hátulról előhozzák a cuccom, addig 2 db Acer notit hoztak vissza.
A típusát ne kérdezd, mert nem tudom. Az egyik vajszínű volt a másik fekete.
Az egyiknek az volt a baja, hogy bekapcsolás után maxon pörgött a ventije aztán kékhalál, a másikon meg a hivatalos Vista Home Premium nem volt rajta.
3 napon belül volt mind a kettő, így visszakérték a pénzüket. Kicsit húzták a srácok a szájukat, de leperkálták a lét.
Nekem is tetszenek az Acer notik nem mondom, mert olyan fiatalosan néznek ki meg divatosak, de nincs semmi kedvem visszahurcolászni, meg gariztatni.
Amit vettem Lenovo N200-ast a tanácsodra, én egyáltalán nem bántam meg.
Flottul és hibátlanul működik.
Noti nem játékra való, arra ott van az asztalim, meg 82-es LCD-m
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest