- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
válasz
Shadowfax #15113 üzenetére
THX, azóta én is kikaptam ebből ill. egy másik gépből a DDR2-t és hát közelről sem egyezett a méret. Ezekszerint az Everest csak a chipset adatai alapján ad tájékoztatást, h mi mehet bele meg mi nem. A foglalat méretét meg egyéb más fizikai eltéréseket figyelmen kívül hagy.
-
válasz
Shadowfax #12451 üzenetére
Az oké, de az a kátya amit linkeltem az kombó. WWAN és WLAN.
"Lenovo NB HSDPA / 3G Modem (Mobile Broadband Option), ThinkPad X200, T400, T500, W500, SL400 and SL500-hoz
- Akár 3.6 Mbps letöltési sebesség
- IEEE 802.11b WLAN adapter
- Vevő érzékenység 94 - 82 dBm
- 64-bites WEP titkosítás
- kimeneti teljesítmény: 32 mW
- Támogatás: Windows XP, Vista! " -
válasz
Shadowfax #11732 üzenetére
Shadowfax
Szia!
Hogy üzemel a 220-as?
wpo
Nekem van egy Ultra-slim-em, de gyanítom az R51-be sima slim való...
doddencs
Állítólag nagyon jó minőségűek. Nem pöndörödnek fel, viszont könnyű leszedni őket. Nem marad ragasztó utánuk a noti tetején. Egy MAC-es haveromnak van már vagy egy éve, egy kicsit megkopott a szélein, de ez feltételezem attól van, hogy naponta 15x teszi be a Second Skin-jébe és veszi ki. Már a noti sarkai is ki vannak fényesedve -
-
Gloob
addikt
válasz
Shadowfax #10057 üzenetére
Köszi a választ de nem oké. A BIOS-ban nincs semmilyen lehetőség a Power állítására. Nincs ilyen menűpont. Azzal a beállítással amit leírtál azt érem el hogy soha nem kapcsol készenléti módba. Ez így rendben is volna talán bár az akku kímélése így nem valósul meg. Viszont ha kézzel teszem le FN+F4 kombinációval akkor sem éled fel.
-
Gloob
addikt
válasz
Shadowfax #10053 üzenetére
Szia
Nálam ilyen hogy Power Manager fül nincs. Van viszont energiagazdálkodási sémák. Itt lehet kiválasztani hogy laptop, asztali gép, minimális energiagazdálkodás, maximális telep stb. Itt a laptopra van állítva, és az AC-s és telepes üzemmód között semmi különbség nincs, csak az idők rövidebbek az akkus üzemmódnál. Most hogyan tovább?
Üdv Gloob -
Gloob
addikt
válasz
Shadowfax #10032 üzenetére
Szia
Köszönöm a válaszodat. A PM driver nem volt feltelepítve. Feltelepítettem, és most a következő a helyzet. Ha hálózati táplálásról megy a noti és én teszem készenléti módba az FN+F4 kombinációval, akkor az FN gombra felébred. Ha viszont telepről üzemel akkor nem éled fel. Biztosan valami beállítási gond van. Ha lehetséges írd le hogy mit hol és hogyan kellene beállítanom hogy úgy működjön ahogyan kell. Köszi a választ előre is.
Üdv Gloob -
8nemesis8
veterán
válasz
Shadowfax #9947 üzenetére
Én is nézegettem driver ügyileg eléggé elveszett az a E-machine széria
Talán xp mellé megoldás lehet egy xp alá drivereket tartalmazó cd!
Nemrég telepítettem egy régebbi notebookot driver semmi nem volt hozzá
Xp SP3 ment rá meg a driveres cd és mindent felismert magától. -
Sanshxpx7f
csendes tag
válasz
Shadowfax #9947 üzenetére
Először is köszönöm, hogy segítesz!
Viszont ha nem nagyon lehet rá xp-t nézni, tudnál segíteni 100ezer forintos árkategóriában gépet keresni, amire tuti megy az xp? nekem fontos lenne,hogy xp legyen, mert a vistáról sok rosszat olvastam, és viszont a gépekhez nem nagyon értek. -
forest_ns
tag
válasz
Shadowfax #9911 üzenetére
A light sensor, a silent mode utility tényleg működik, de arra nincs szükségem, hotkex utilityt ehhez a géphez nem találtam, csak brihtness and volume modulate utilityt, ami dll hibával le is áll.
A light sensor meg egyfolytában visszaveszi a fényerőt annyira, amennyire nem kellene (ha letakarom az érzékelőt, 0%-ra kellene raknia afényerőt?!). -
Winner_hun
félisten
válasz
Shadowfax #5051 üzenetére
Még csak most sikerült windowst rátenni, eddig amit rátettem oprendszert, az elején aktiválni kellett. Ok mondom, microsoft felhív, hát ha fél órát nem beszéltem velük akkor egy másodpercet sem. Nem adott ki a telepítő valami 6 számú kódot, mocrosoftos emberke mondta hogy sp2 oem talán jó lesz, beszereztem, jó lett. Már csak az adatmentés van hátra. szerencsére az adatokat már látom, csak a partíciót nem.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Shadowfax #4959 üzenetére
A gép kb tegnapra kéne, találtam itthon win biztonsági másolatot (
) az jó lesz, mivel van a géphez kulcs.
Szerencsére több partíció van a gépen, amik kellenek azok nem a windows mellett voltak (ha minden igaz)
Bár azt nem értem, hogy ha megy a win (csökkentett mód) a többi partíciót miért nem látja, parancssorból sikerült elérnem, ott látszódtak is az adatok. -
Winner_hun
félisten
-
codec
senior tag
válasz
Shadowfax #2072 üzenetére
FUJITSU-SIEMENS Amilo L1310G
van egy 5 gigás partició azon van a vista, és azt szeretném kiírni hogy meglegyen dvd-n.
ami cd-t adtak hozzá azon sajnos semmi olyasmit nem találtam amivel ki lehetne írni.
Esetleg nincs vmi unverzális progi, ami laptop márkától függetlenül kiírja lemezre a rejtett partíción lévő oprendszert? -
válasz
Shadowfax #1738 üzenetére
hmm.. jó tudni, köszi
Sipi: Ez oké, de a elviszed a laptopod a szervízbe, és a végén eléd tolnak egy X összegű számlát, akkor annak a felhasznált alkatrész ára X/2 (ami már így is drágább, mert a szervízbe vetted meg) és a msaradék fél meg a szervíz költség.
huh, remélme érthető
[Szerkesztve] -
wienattwo
tag
válasz
Shadowfax #1728 üzenetére
A noti tényleg baromi jó, csak ha megveszem a 3 év garit, akkor árban már a lenovo c2d szintjén vagyok. Ha viszont maradna az 1 év, és vmi baja lenne, pl. tönkremegy a vinyó, hát én be se mernék menni a szervizbe, nehogy infarktust kapjak. Másrészt viszont zavar az 1280x768-as felbontás, mert annak 1280x800-nak kéne lennie. Ekkor elvileg a kép szét lenne húzva függőlegesen?
-
wienattwo
tag
válasz
Shadowfax #1704 üzenetére
Hoppá, akkor mégse lehet minden gépen beállítani a töltési szintet? Azért az elég béna, ha használok egy full feltöltött gépet 1 percig, aztán máris elkezd tölteni. Én úgy hallottam, hogy az ibm thinkpad-ek tudják, h pl 10%-tól kezdjen tölteni, és 90%-nál hagyja abba. Ezek szerint akkor más márkánál ezt nem lehet megcsinálni?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest