- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
Ok, köszi a visszajelzést. Beleolvastam a "történetbe" és azért kérdeztem, mert volt egy-két érdekes ajánlat. (alulról átfúrva..) Sajnos, találkoztam ilyen jellegű problémával, és nem egyszerű a megoldása, ha kitörik az alsó házból, a heatpipe lefogatását biztosító műanyag. Szerviz is megoldja talán (kiméri, beleragasztja stb..), de, mivel teljesen szét kell szedni hozzá, az sem lesz "szerény" költség. Itt valami "baráti" dolgot kellene bevetni, ha nem találsz hozzá házat.
-
Biztos, h IDE megy bele?
Ezekbe már SATÁ csatist szoktak tenni.
Everest mit ír ki? Nem SCSI-t? (Mert az akkor már SATA.)Boltot nem tudok, de az aprókban szoktak bontásból hirdetni:
hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozekok_alkatreszek/listaz.php
Esetleg a noti márkaszervizében megmondják konkrétan milyen típus kell hozzá, vagy szedd szét (csak párcsavar), és a ráragasztott matricákról leolvasható a konkrét hardver, utána már könnyebb rákeresni, honnét lehet szerezni hozzá. -
roti86
őstag
Hali.
Nem tudom szétnéztél e már itt: Link
Itt biztos tudnak neked segiteni. Esetleg probald meg kikapcsolni a dxva tamogatast vagy az mphc masik verziojaval is megnezheted.
"Illetve most nemrég jöttem rá, h ha a displayportra van kötve egy monitor, akkor már pl az Eizo monitor test lefuttatása után is jelentkezik a probléma." Akkor ezek szerint nemcsak Hd film lejátszásánál jelentkezik a problema?
-
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest