- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Aktív témák
-
-
Bibby
addikt
Szerintem ez így ebben a formában nem igaz. Ez a táblázat mutatja, hogy van néhány turion x2 aminél valóban modernebb a technológiája, de az újabb turionok is ugyanilyennel készülnek. L2 cache meg alapból feleannyi van bennük.
-
-FM-
csendes tag
konkrétat nem találtam...csak dícséretet,hogy 2400XT-vel simán megy maxon a legújabb Unreal meg HL2
meg csak annyit,hogy említik,hogy "adjanak ki Atiéknál normális 2400xt drivert"...de hogy mi baja vele azt nem találtam.u.i.: Vista alatt is fagy? mert ami 2400XT-vel szerelt notikat nézegettem,azokhoz Vista oprendszert adtak...lehet nem véletlenül.
-
-FM-
csendes tag
-
dybu
tag
nem lenne vele semmi gond ha kiszedhető lenne a bios chip, akkor már működne...
fater forrasztott egy kütyüt amivel ilyen chipeket lehet égetni. lehet beforrasztva is égetni csak ahoz pont fordított foglalat kell, de már erre is ráállt pár nap és kész, de holnap reggel beugrok a cégbe és hozok 1 usb-s floppyt... remélem a neten talált dolgokból sikerül flashelnem a bios-t és minden happy lesz újra...
bátyám 1x már elnyomott 1 laptopot, és azt is sikerült megcsinálni, bios csere / szanaszét-szénné forrasztás nélkül.
ha sikerül, természetesen megosztom veletek
( csak azért nem aggódok mert még garis és kicserélik amúgy én sem mosolyognék ) -
marcipunk
tag
őszintén szólva nem tudom mennyire új. nem az enyém.
az a durva, hogy a diamond boot cd bebootolt, arról a minipe megy
a minipe alól meg lehet cd-t olvasni!
windóz alatt meg not exist
kivettem, hátha érintkezési hibája van, de hiába, ugyanaz
újrakéne rajta telepíteni az xp-t, mer a gazdája teljesen gajra vágta, spyware, vírus tömkeleg
most azon próbálkozok, hogy lementem a lényeges cuccokat, minipe alól kettéparticionálom a hdd-t, felmásolom a c:-re a full telepító cd-t, onnan meg futtatom
remélem bejön -
De hát miért kell olyan szkeptikusnak lenni, mint én?
Közben kiderült, hogy van ismerős (ismerősének az ismerőséneka....neka....) a tesóéknál, úgyhogy ha mégis sikerül valamit megtudni, jelentkezek. (különös tekintettel a szervizre vonatkozóan)
Addig is várom a reakciókat a ''milyen?'' és ''ismeritek-e?'' kérdésekre.
Üdv,
Cappa
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest