- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
Dusee
őstag
-
törölt tag
ez rendben is van ott, ahol nem munkaeszköz a noti. 2-3 napot meglehet spórolni, ha maga, viszem, mégha többe kerül is.
szépek az új Aspire sorozat tagjai, csak még semmi tapasztalat nincs vele. igaz, hogy nem vagyok kibékülve az albacomppal - ha szerencsém lesz, nem is marad meg- de a szervízhálózat is fontos szempont volt. -
Hali!
Bocs, de én is csak azt tuom mondani, hogy nem ér sokat a masina és én is megpróbálnám a javítós embert. Sokan tudnak már jól nyákot javítani. Veszteni valód sincsen sok, mert a most meglévő alkatrészeidből ki tudod gazdálkodni a próbálkozási díját a javító embernek. (feltéve, ha kér ilyet...) -
xedos
addikt
El kell, hogy keserítselek... szinte semmit nem ér...
Pici a winyó, a 256M-s RAM sem hiszem hogy eladható...
Max a dvd író és a kaszni ér valamit.
A kijelző is csak 15K körül -a legolcsóbb van benne...
Mindenképpen megpróbálnám a forrasztást...
Az alaplap csere kb 50K körül lehet :-(spyduck
40% körülit mondanam és száraz hűvős helyen! -
Ha megvan a gyári doboza, tedd bele úgy ahogy van az egészet és hagyd a fenébe. Tudom, hogy bosszant, de csak felidegesíted magad és tényleg meg fogod aprítani. (a multkor átforrasztottam a qrva Toshibámat, szétszedve működött, összerakva a legkisebb koppintásra is besz@rt! Gondoltam úgy földhöz vágom, hogy összecsődül a szomszédság) Szóval, mindjárt itt vannak az Ünnepek, és gondolom van számtalan dolgod...
-
Hali!
Mindenek elött: A PASZTA NAGYON FONTOS!!!!
Első: frissíts BIOS-t, mert az ACER-nek szokása BIOS szinten butítani a Celeronos gépeit
Második: töltsd le a PeedSwitchXP programot, és azzal tudod manuálisan kezelni a processzorod sebességét. Ha zava a venti leveszed és az akkud is tovább bírja
Három: Elméletileg az 1.5-ös Celeron 3-4W-al kevesebb hőt termel csak mint az 1.7-es Dothan Centrino. (nem találom most azt az oldalt, de valami 15W-ról és 19W-ról van szó)
Négy: Amikor kivetted azt az ajtót a gép aljából, ami alatt CPU volt, ott "be van tömve" az alsó szellőző a Cerkás gépeken. Az árnyékoló alufóliát vágd körbe, a műanyag lemezkét amit levettél alóla, azt tedd majd a cooler és anyák közé, hogyha valami fémes dolog kerül a gépbe a cooler alsó nyílásán keresztül, nem tudjon a nyákhoz érni.
Öt: paszta!
Hat: paszta!
Hét: paszta!
Nyóccc: kence!
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Villanyszerelés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest