- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
xedos
addikt
válasz
uszkart #9656 üzenetére
Szerintem minden notinál más program.
Gyártó és hardware függö! SONY-mnálcsak a Wifiés bluetooth + a cd kapcsolható.
ACER-nél a firewire és a pcmcia is!//Crouch// és alkarcsont
El kellene olvasni a noti leírását!
Lehet egy gombnyomásra indul, lehet, hogy a biosban kell állítani stb. -
spyduck
nagyúr
válasz
uszkart #9231 üzenetére
Vistával kicsit többet kell szenvedni. Az XP elég egyszerű. Fent van minden a Lenovó honlapján. Most, h mi a PM driver nem tudom, amiket tudok javasolni:
-tölts le mindent a Lenovo.hu-ról
-drivereket úgy rakd fel, h be van kapcsolva a Wifi és BT
-gondolom ez alap de használj SP2-t vagy SP3-atEmlékszem arra a PM dogolra de nem ugrik be, sztem csak az a probléma, h nincs hozz megfelelő drivered. Tölts le mindent és telepítsd fel, az tuti megoldja.
Ha további gondod van szerdán tuti tudok segíteni, írj rám privátot és megoldjuk csak sajna most nincs nálam a gépem.
-
ABE
őstag
válasz
uszkart #8812 üzenetére
Amennyire én tudom a gyakorlatban nem sokat számít, hogy milyen módban üzemel a vinyó. De egyébként megoldható a dolog, hogy telepítés után állítod át. Ehhez az kell, hogy letöltsd a megfelelő SATA drivert és utólag rendeled hozzá eszközkezelőben a merevlemez vezérlőhöz a drivert. Ezután újraindítod a gépet, de egyből belépsz a BIOS-ba, és a natív módot megint átállítod. Ezután már fel kell állnia gond nélkül a rendszernek. Ezt a módszert már próbáltam és működik, de ahogy hallottam néhányaknak meggyűlt vele a baja.
A natív mód talán emulációt jelent, vagy ilyesmit. Sajnos ebben nem vagyok biztos, remélem valaki meg tudja mondani a frankót.
-
ABE
őstag
válasz
uszkart #8809 üzenetére
Ha az XP-be bele van integrálva az a driver is, ami a noti chipsetjéhez jó, akkor működni fog. Ha egy komplett SATA driver gyűjtemény van integrálva, akkor jó eséllyel menni fog, de azért érdemes felkészülni, hátha pont a szükséges driver nincs berakva. Egyes notiknál szintén lehet állítani BIOS-ban a SATA natív módot, így akár a driver nélküli "sima" XP is felkúszik.
Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest